Προς το περιεχόμενο

andreraptis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    120
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

andreraptis's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/03/2024 08:45 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Χαρακτηριστικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά Χρώμα Μαύρο Έτος Κυκλοφορίας 2016 Μέγεθος Οθόνης 1,22 " Ανάλυση Οθόνης 240x240 pixels Τύπος Οθόνης IPS Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα Android, iOS Οθόνη Αφής Ναι Τύπος Διασύνδεσης Bluetooth Λουράκι Δερματίνης Δυνατότητες & Λειτουργίες Δυνατότητες Ηχείο Λειτουργίες Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών, Φωνητικός Έλεγχος Χρήση Πεζοπορία Ειδικά Χαρακτηριστικά Αισθητήρες Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου, Επιταχυνσιόμετρο Προστασία Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών Μπαταρία Χωρητικότητα Μπαταρίας 300 mAh Διαστάσεις Βάρος 70 gr Με καλώδιο φόρτισης. Με ανταλλακτικό δερμάτινο λουράκι

    20 €

  2. andreraptis

    3Guys 49mm Smartwatch με Παλμογράφο

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/03/2024 08:44 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το smartwatch 3Guys 3GW3504. Χαρακτηριστικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά Χρώμα Ασημί Έτος Κυκλοφορίας 2021 Ανάλυση Οθόνης 320x240 pixels Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα Android, iOS Οθόνη Αφής Ναι Τύπος Διασύνδεσης Bluetooth Λουράκι Σιλικόνης Δυνατότητες & Λειτουργίες Δυνατότητες Δόνηση Λειτουργίες Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών Χρήση Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο Ειδικά Χαρακτηριστικά Αισθητήρες Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου Προστασία Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών Αδιάβροχο Απλή Επαφή με Νερό Μπαταρία Χωρητικότητα Μπαταρίας 230 mAh Διάρκεια Λειτουργίας 11 ημέρες Διάρκεια Αναμονής 30 ημέρες Διαστάσεις Διάμετρος Κάσας 49 mm

    60 €

  3. andreraptis

    Xiaomi redmi 6 pro

    Καλησπέρα. Το κινητό μου χωρίς καμία προειδοποίηση με "πέταξε" σε recovery mode με το οποίο δεν μπορούσα να κάνω τίποτα (πάντα γινόταν επαναφορά στο ίδιο μενού recovery). Δοκιμή για fastboot και το μόνο που κάνει είναι να κολλάει στην γνωστή οθόνη. Τέλος το μόνο που κάνει τώρα είναι ή να κολλάει στην οθόνη fastboot ή να αναβοσβήνει η οθόνη δείχνοντας μόνο το logo του Mi και μόνο αυτό κατά το άνοιγμα του με το κουμπί του power. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Έχω ένα raspberry pi 2 model B με το βασικό λειτουργικό NOOBS. Θα ήθελα να προσθέσω ένα ηχείο bluetooth, φυσικά με έναν bluetooth adaptop. Έχει κάποιος κάποια προηγούμενη εμπειρία με το θέμα ή αν θέλει να προτείνει και κάποιο προϊόν. Ευχαριστώ.
  5. Εγώ απλώς ζητάω προσωπική εμπειρία από κατοίκους της Πετρούπολης κυρίως για εταιρείες εκτός του OTE και κυρίως Wind και Vodafone. Και αυτό το λέω διότι τις τεχνικές και τις επίσημες πληροφορίες τις έχω λάβει από τα site και εκπροσώπους των εταιρειών.
  6. Γεια σε όλους. Είμαι στην Πετρούπολη (ψηλά προς το θέατρο Πέτρας) και σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιο μου στον ΟΤΕ. Έχω ADSL σύνδεση και είμαι οκ. Απλώς α) ο ΟΤΕ είναι πλέον ακριβός (και με το καινούργιο τέλος κτλ) και β) στην περιοχή μου δεν υποστηρίζει VDSL. Θα ήθελα να μάθω εάν αξίζει από την εμπειρία σας να πάω σε καμία άλλη εταιρεία (HOL, Wind) με λιγότερο κόστος (φυσικά) και με μεγαλύτερη ταχύτητα. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  7. Κατ' αρχάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. 1. Το laptop δεν το έχω αγοράσει ακόμα. Θέλω να το αγοράσω και γι' αυτό δεν βοηθάει το concept του service tag στο site της Dell. 2. Έχω μπερδευτεί διότι εκτός των διαφορετικών εγγυήσεων που δίνουν τα καταστήματα (λογικό αφού τα έχουν αγοράσει από διαφορετικές πηγές), η Dell επίσης με μπερδεύει καθώς τις 3 φορές που έχω μιλήσει μου έχουν πει διαφορετικές πληροφορίες για τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις. Και πάλι ευχαριστώ.
  8. Πήρα τηλέφωνο την DELL και επίσης δεν μου τα λένε καθαρά. Πχ μου είπαν ότι κάποια εγγύηση που δίνουν τα καταστήματα δεν την αναγνωρίζουν!! Όπως επίσης ότι ... δεν είναι σίγουρη ότι είναι πανευρωπαική!
  9. Καλησπέρα σε όλους. Ξέρετε μήπως τι παίζει με τις εγγυήσεις των notebooks της Dell; Άλλα μου λένε στα καταστήματα και άλλα από την Dell. Από 2 χρόνια μέχρι 3, από carry in μέχρι on site. Άλλοι μου λένε είναι πανευρωπαϊκή, άλλοι όχι (θέλω να το πάω στην Γερμανία). Έχω μπερδευτεί πραγματικά. Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία; Ευχαριστώ.
  10. Ακόμα πιο φθηνά, 82.50 και 83€. http://www.snif.gr/showproduct/12761641/crucial-mx300-ssd-2-5------275gb-sataiii
  11. Γειά χαρά σε όλους. Πριν από λίγες μέρες ήρθε στα χέρια μου ένα USB από Κίνα το οποίο όταν το συνδέω στο PC μου το αναγνωρίζει σαν DVD-R και μου λέει να εισάγω DVD όταν πάω να το ανοίξω. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
  12. andreraptis

    Καλώδιο φόρτισης

    Γειά σε όλους. Ερώτηση: όταν χαλάει το καλώδιο φόρτισης για ένα smartphone και με βάση το γεγονός ότι όλα τα βύσματα είναι σχεδόν τα ίδια, γιατί να μην πάρεις ένα καλό οικονομικό καλώδιο από άλλο κινητό και όχι το ακριβό το δικό του; Τι λέτε για αυτό;
  13. Καλησπέρα. Έσβησα κατα λάθος κάποια μηνύματα από τα εισερχόμενα μου και τα χρειάζομαι. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να τα ανακτήσω, έστω και προσωρινα; Ευχαριστω εκ των προτέρων.
  14. Apple iPhone 5 (64GB) Γύρω στα 100 ευρώ φθηνότερα. Τι λέτε αξίζει; http://www.e-shop.gr/apple-iphone-5-64gb-black-gr-p-TEL.000768
  • Δημιουργία νέου...