Προς το περιεχόμενο

sokada

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    53
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.351 προβολές προφίλ

sokada's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

14

Φήμη

  1. sokada

    Carl Zeiss Fe 16-35mm F4

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/04/2024 01:45 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    * Sony Full Frame Φωτογραφικός Φακός Carl Zeiss Vario-tessar T* Fe 16-35mm F/4 ZA OSS , ο φακός είναι ελάχιστα δουλεμένος , σαν καινούργιος Τιμή : 650€ https://www.skroutz.gr/s/5616972/Sony-Full-Frame-Φωτογραφικός-Φακός-Vario-tessar-T-Fe-16-35mm-F-4-ZA-OSS-Standard-Zoom-για-Sony-E-Mount-Black.html?product_id=23327579&sponsored=true --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Είμαι επαρχία και αν θέλετε μπορώ να στείλω με αντικαταβολή .

    650 €

  2. οντως Huawei μακρά η ποιο ποιοτική εταιρεία , αλλά έτσι οπως εγινε η κατάσταση με την google δυστυχώς .... αλλά και η xiaomi δεν πάει πίσω , έχει πολύ καλή ποιότητα σαν κατασκευή (έχουν περάσει πολλά κινητά απο τα χέρια μου) στο software λίγο "πάσχει"
  3. Συμφωνώ με το multi-profile , θα ήταν πολύ χρήσιμο !!! πάντως αρκετά καλή εφαρμογή και απλή στην χρήση !! Όσο για τον Πιερρακάκη αυτό που βλέπω οτι έκανε πολύ μεγάλα βήματα σε αυτό το κομμάτι , βέβαια να το "έσπρωξε " και η όλη κατάσταση με τον Covid αλλά το θέμα είναι οτι έγιναν και γίνονται συνέχεια νέα βήματα - (Επιτέλους !!! και δεν είναι κομματικό σχόλιο)
  4. Σε αυτό είχες ένα μεγάλο δίκαιο γιατί πρέπει να το δούμε απο την πλευρά της οδήγησης και όχι σαν να είμαστε στο σπίτι ή κάπου αλλού. Στην οδήγηση δεν θες τόσο πολύ πληροφορία γιατί πρέπει να ρίχνεις απλα γρήγορες "ματιές" στο GPS σε αυτο που σε ενδιαφέρει δηλ. που να με πάει και οχι σε αλλες πόσες αλλες πληροφορίες εμφανίζονται στην οθόνη , τα μάτια πρέπει να είναι στο δρόμο.1 Εδώ δίνω ένα + στο here maps είναι σχετικά απλό οπτικά (κατά την γνώμη μου)
  5. Εχω και τα 3 gps , το κάθε ενα εχει και κατι καλό , το google maps έχει πολύ (λογικό) πληροφορία , το here maps πολύ καλό και γρήγορο το εχω δουλέψει και στο εξωτερικό για το μετρό (ηταν αψογο) . Και τα 2 αυτά έχουν live κίνηση δωρεάν, το sygic πρέπει να πληρώσεις. Τωρα το sygic πολύ ωραίο γραφικό περιβάλλον , αρκετά καλή εκφώνηση διαδρομής αλλά όταν τραβάει "σκάλωμα" με τον δρόμο που θέλει αυτό να σε πάει δεν αλλάζει με τίποτα. Πήρα ενα update τωρα τελευταία δεν ξέρω αν το διορθώσανε. Επίσης τώρα που μου ήρθε , ένα πολύ μεγάλο + για το here maps ειναι οτι απο το pc μπορώ να δώ τα αγαπημένα μου (διαδρομές,σημεία κ.α) να τα φτιάξω απο το pc και έπειτα να τα δω στο κινητό κατευθείαν , με βόλεψε αρκετά για προγραμ.διαδρομές σε ταξίδια ενώ στο google maps είχα θέμα σε αυτό το κομμάτι.
  6. Αυτο φίλε μου ειναι ενα σοβαρό ερώτημα και οχι μονο αυτο και αλλα θεματα που εχουν φτιάξει οσο αφορουν δημ.υπηρεσίες . Οταν θέλουνε ή οταν βρεθουν στα "ζορια" να δεις πως γίνονται ολα .....
  7. Συμφωνώ απόλυτα , απο τις 9/3 υπάρχει η παραγγελία μου και τίποτα καμια ειδοποίηση-απάντηση και πριν ξεκινήση το "κλείσιμο στο σπίτι" και προχθες μετα απο ποσα τηλ. & e-mail με ενημερώσανε " τι καλα δεν υπάρχει διαθέσιμο" .... τι ειναι αυτό το πράγμα , ας μην δεχονται απο το site την παραγγελία "out of stock" για να μην γίνονται ολα αυτά !!
  8. ρε παιδια , εχω Frog και ακόμη δεν είδα τίποτα ! , εχει κανένας αλλος το ιδιο θέμα ?
  9. Στην καρτοσύνδεση δεν δίνει τίποτα παιδια , μεχρι στιγμής τουλάχιστόν που κοίταξα !!!! Πάντως μέχρι στιγμής που έχω την καρτοσύνδεση μακρα η εταιρεία με τα λιγότερα δωράκια !!!!
  10. Σωστός , έτσι ακριβώς θέλει , πρέπει να τους πιέσεις , ειδικά όταν δίνουν χρήματα σε επιστροφή είναι πάρα πολύ λίγα και μετά απο παζάρι τα ανεβαζουν
  11. εγώ πάντως "τσίμπησα" ένα σακάκι απο 49,99 σε 5,99 , ελπίζω να με "κάτσει" το νούμερο Ευχαριστώ @diplo
  12. μην σας εξαπατά ο όγκος , να υπολογίσετε και τις "τρύπες" !!!!! χαχα !! (Της κακομοίρας)
  13. Δηλ. φιλε μου για να καταλαβω , στο premium πληρώνουμε κατι ή μας κραταει καποιο ποσο απο το λογ/μας σε σχεση με τον basic ?
  • Δημιουργία νέου...