Προς το περιεχόμενο

MavroManitari

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.220
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.629 προβολές προφίλ

MavroManitari's Achievements

  1. Εξάλλου είναι γνωστό οτί οι τεχνικές γνώσεις κάνουν κακό στις πωλήσεις. Δεν πειράζει άρχοντά μου, άσε την θέση για κάποιον με την μύτη πιο χαμηλά.
  2. Read man μου copy paste από το άρθρο "το Altruistic Mode κατεβάζει εφόσον υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενοι peers, επειδή για κάθε νέο κομμάτι που κατεβαίνει, μπορεί να το ανεβάσει σε δύο peers. Αν υπάρχει μόνο ένας ενδιαφερόμενος peer, το Altruistic Mode σταματάει να κατεβάζει, επειδή δεν μπορεί να διατηρήσει την αναλογία." Πολύ απλά είναι one click setup για οποιαδήποτε νέα έκδοσή
  3. MavroManitari

    League of Legends Topic v1

    Τα ίδια και δω...best decision ever... έμαθα να απολαμβάνω το game επιτέλους
  4. MavroManitari

    League of Legends Topic v1

    Έχεις κάνει έρευνα αγοράς και το ξέρεις η υποθέτεις για το τελευταίο? Το λέω επειδή οι μόνοι που ξέρω που αγοράζουν accounts είναι ακριβώς αυτοί που είχαν ενα ψόφιο acc sto S2, τους ξανάπιανε η καύ.. αλλά επειδή έχουν δουλειά δεν μπορούν να grindaroun για ένα "γεμάτο" acc οπότε ψωνίζουν έτοιμο και αλλάζουν όνομα.
  5. Ψιλοπαπαρίτσα η ανακοίνωση από την προσωπική μου εμπειρία. Ένας πολύ σεβαστός αριθμός άριστων Ελλήνων προγραμματιστών βρίσκεται εκτός Ελλάδος που είναι έτοιμοι για επαναπατρισμό εάν δοθεί η ευκαιρία από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. Η τεχνολογική βιομηχανία στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτη οπότε το θεωρώ πολύ λογικό όποιος αξίζει πραγματικά στον τομέα να τον τσιμπάει μια Ευρωπαϊκή εταιρία και να εξαφανίζεται από την χώρα.
  6. MavroManitari

    League of Legends Topic v1

    Δεν υπάρχει ομάδα που να τον ανέχεται πλέων στο LCS και είπε να πάει για νέο ξεκίνημα
  7. Με τέτοιες βρώμες θα χαπακόνονται τα 12χρονα για να βγουν απ το bronze
  8. MavroManitari

    League of Legends Topic v1

    You can never have too many supps Υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί και οι περισσότεροι πλέων δεν εμπεριέχουν IE. Παραδοσιακά items είναι Hydra/Last Wisper/Yummus/Bloodthirster/Black Cleaver/Scimithar Οh και btw μπότες σχεδόν πάντα παίζονται μεταξύ Merc Threads (MR) και Lucidity (CDR). Κατα το πόσο χρήσιμο είναι το GA στην fiora είναι λίγο pending προτιμώ να την παίζω με Scimithar ως defensive item έτσι ώστε να σιγουρεύω το combo της. GA ταιριάζει πιο πολύ σε Riven. Επίσης άμα θες tankyness+slow πας σε omen δεν έχει νόημα το Mallet στην Fiora με όλα τα υπόλοιπα items. Εdit: Το νέο cleaver είναι λίγο must πλέων στο kit της.
  9. MavroManitari

    League of Legends Topic v1

    Δεν υπάρχει standard build το πας λίγο βλέποντας και κάνοντας ανάλογα με το τι παίζεις εναντίων,πόσο μπροστά-πίσω είσαι. πχ. άμα το παίξεις vs morde/vladimir/rumble και δεν βγάλεις hexdrinker/merc boots θα σε κατουρήσουν ότι και να κάνεις.
  10. MavroManitari

    League of Legends Topic v1

    Και γιαυτόν τον λόγο είσαι banned...πρόσεχε μη το LoL ban γίνει και insomnia ban έτσι όπως μιλάς στους άλλους.
  11. MavroManitari

    League of Legends Topic v1

    Λοιπόν το support μου λέει ότι "it seems" ότι έκανα q dodge. Εγώ είμαι 100% ότι δεν dodgαρα γιατί με το που το άνοιξα το client πήγα καρφωτός, και χθες το βράδυ το είχα αφήσει 1win1lose και το έγραφε και το λέει στο ιστορικό μου αφού στα τελευταία 7-8 ranked μόνο ένα defeat έχω το 1st game του promo.
  12. MavroManitari

    League of Legends Topic v1

    Μπααα τα παιξα κανονικά μια ήττα το 1ο ενα win to 2o και το 3ο σημερα το πρωι...λέω μήπως να φταίει που patchare το πρωι και ίσως γιαυτό.
  • Δημιουργία νέου...