Προς το περιεχόμενο

woe2009

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    23
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

683 προβολές προφίλ

woe2009's Achievements

  1. To obsidian 350d δεν χωράει την μητρική σου! Ψάχνεις για ΑΤΧ κουτί! Το 540 air, προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με την σκόνη απο όσο θα είχα με ενα οποιοδήποτε κουτί! Το εμπρός φίλτρο κάνει καλή δουλειά! Το enthoo pro είναι απο τις πολυ καλες προτάσεις παντως!
  2. Αν έχεις gigabyte μητρική, όπως ειπε και ο @nezoski , πήγαινε στις ρυθμίσεις του app center και κανε uncheck την επιλογή auto time sync. Αυτο σε περίπτωση που δεν θες να απεγκαταστήσεις το πρόγραμμα, οπότε πάλι δεν θα ξαναέχεις θέμα!
  3. Ως κάτοχος του κουτιού, το μόνο που έκανα, εκτος απο αλλαγή χρώματος (έγινε άσπρο απο μαύρο) ήταν μια καλύπτρα για τους σκληρούς δίσκους και το αποτέλεσμα με δικαίωσε!
  4. Μη τα γενικεύεις! Kατα τη γνώμη μου η εταιρία είναι άψογη, απλα στο συγκεκριμένο κουτι είχε αστοχία στο θέμα των drive bays, that's all! Όσο για την ποιότητα υλικών διαφώνω κάθετα, όντας κάτοχος αρκετών προιόντων corsair!
  5. Μαλλον θα χρειαστεί ναι.. Δεν το κόλλησα με τίποτα, απλα το τοποθέτησα.. Δεν χρειάστηκε να το κολλήσω με κατι!
  6. Αν και βγαίνουμε εκτος θέματος.. Που θα το βρεις να σου πω την αληθεια δεν ξέρω! Εγω το βρήκα λόγω γνωστού που δουλευει σε κλειδαραδικο κ έτυχε να έχει! το έχω τοποθετήσει όπως φαίνεται στα κοκκινα σημεία στην εικόνα!
  7. Εχω βαλει ενα υλικο, δεν ξερω πως λέγεται, μπάινει στις θωρακισμένες πόρτες γύρω γύρω και το εχω τοποθετήσει ανάμεσα στο δισκο και την θήκη του σκληρού! Είναι σαν παρα πολυ μαλακό σφουγγαράκι! Επισυνάπτω και εικόνα του "υλικού". Tον σκληρό λιγο δύσκολο να τον βγάλω τώρα φωτογραφία!
  8. Ως κάτοχος του 540 θα συμφωνήσω με τον Trilobyter σε όλα.. είναι πανέμορφο κουτί, καταπληκτικό airflow, και η σκόνη που έχω καθαρίσει στους 3 μήνες που το έχω είναι στο εμπρός φιλτρο μόνο, μέσα στο κουτι δεν χρειάστηκε και δεν βλέπω να χρειαστεί σύντομα... Όσο για το θόρυβο στους 3,5 δίσκους ισχύει, θέλει μια "πατέντα" για καλύψεις τον θόρυβο!
  9. Σε prime ναι είναι δυνατόν να μην τα σηκώνει... πήγες να κάνεις stress test με "μαμα" ψύκτρα, ολίγον τι αναμενόμενο! Όσο και να δουλεψει η στοκ ψύκρτα δε μπορεί να κρατήσει χαμηλές θερμοκρασίες σε extreme καταστάσεις! Έχεις καλό hardware, θα σου συνιστούσα να πάρεις μια καλή ψύκτρα, είναι κριμα να είσαι με την στοκ!
  10. woe2009

    αγορα αερόψυξης

    Site: Arctic silver 5 κατα την γνώμη είναι μια χαρα, ειδικά για την τιμή της!
  11. woe2009

    αγορα αερόψυξης

    Με βάση της φωτογραφίες και τα διαφορα reviews δεν εβρισκα κατι το ιδιαιτερο κ μου φαινόταν πιο άσχημο σε σχεση με την Η100i, αλλα απο κοντά είναι πολυ πιο όμορφο απο οτι φαίνεται στις φωτογραφίες και στα βίντεο! imho παντα!
  12. woe2009

    αγορα αερόψυξης

    Κανένας ιδιαίτερος πέρα απ΄το οτι την βρήκα σε διπλανό forum σε προσιτή τιμή!! Αλλα ο μόνος λόγος να πήγαινα στην H100i θα ήταν τα χρήματα. Η Η105 έχει πιο χοντρό ψυγείο και σε όσα reviews έχω δεί οι θερμοκρασίες είναι καλύτερες... Εφόσον χωρούσε στο κουτί μου, απο την στιγμή που κυκλοφόρησε σταμάτησα να κοιτάω την Η100i.
  13. woe2009

    αγορα αερόψυξης

    Έχω την Η105 στον 4670Κ εδω και 1,5 βδομάδα.. Απο θερμοκρασίες δεν μπορώ να πω πολλά γιατι δν εχω κάνει ακόμα ουτε overclocking ουτε καποιο stress test, αλλα σε idle κατασταση και στα βασικα (browsing, ταινιες κτλπ) είμαι στους 28 βαθμους το χαμηλότερο και 35 το πολύ το υψηλότερο! Σε παιχνίδι με την onboard gpu ειμαι στους 47 περιπού, 50αρι δεν είδα ποτέ μεχρι στιγμής! όλα αυτα με τους stock ανεμιστήρες! ελπίζω να βοήθησα!
  14. Δεν είπα οτι τα έχει λάθος, μια χαρα δουλεύουν κ εκεί, ανέφερα αυτο που διαβασα στο manual του κατασκευαστή.
  15. Ναι... δεν εννουσα μαυρο και γκρι, αλλα στα 2 γκρι αντι για τα 2 μαυρα.. τα 2 γκρι ειναι τα 1 & 2.
  • Δημιουργία νέου...