Προς το περιεχόμενο

nikolas_kriti

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    930
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με nikolas_kriti

  • Ημερομηνία γέννησης 18/02/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ρέθυμνο

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.017 προβολές προφίλ

nikolas_kriti's Achievements

  1. nikolas_kriti

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Καλησπέρα παιδιά,γνωρίζεται πως μπορώ να βάλω στο ebay.de το ελληνικο ΑΦΜ μου ώστε να πάρω την αποφορολόγηση λογω ενδοκοινοτικών συναλλαγών?
  2. Kαλημέρα σας, εχω την συγκεκριμένη οθόνη κι έχει απο πίσω θύρα Usb και jack!! Θα μπορούσα να συνδέσω εκει ηχεία για να έχω ήχο?
  3. Aν διαβάσεις 1-2ποστ παρακάτω όμως,επεξηγώ ακριβώς την κατάσταση,μόλις έπεσε στο τραπέζι το bios update!!Προφανώς,εάν δεν έπαιζε το bios update,δεν θα πηγαινα καν σε 550!Σε AM5 θα πήγαινα. Προφανώς και δεν με καθοδήγησε κανείς λάθος,απλά το να υποστηρίζεις μια άποψη,λέγοντας ότι γλυτώσες 20-30 ευρώ και δεν σώνεσαι ενώ δεν υφίσταται κάτι τέτοιο,αυτο είναι προσπαθώ να κανω κάπως την αποψη μου να υπερισχύει. Δηλαδή αν ηταν B55 σε 5 χρόνια θα ήμουν revelant και με την b450 Non-revelant???am4 both!!Μονο ισως για ddr5,αλλά υπάρχει b550 με ddr5???
  4. Κατάλαβες ότι το πρόβλημα ήταν με τον παλιο ssd????Μπήκε καθαρός και δούλεψε!! Ότι θα γινόταν δηλαδή και με τον αν άλλαζα και μητρικη,θα χρειαζόταν clean disk.Bios update στα 12-13 χρόνια που ασχολούμε,ερασιτεχνικά ,έκανα προχθες μονο.οπότε δεν θα μου ξαναχρειαστεί.Τώρα εσύ που βρίσκεις ότι γλύτωσα 20-30 ευρώ!!!Η αντιστοιχη tomahawk,διαθέσιμη,κανει 190 ευρώ!!!Κι αυτό που είπα πριν,μη προσπαθείς να περάσεις τις αντιλήψεις σου κι τα θέλω σου,βοήθεια να προσφέρεις,δεν γίνεται να έχω b450 tomahawk,κι να μου λες να παω στην πιο φθηνή Matx-B550,που υπο νορμαλ συνθήκες θα έκανε 60-70 ευρώ,να την πληρώσω διπλά και να μη μπορώ ουτε xmp να ενεργοποιήσω.
  5. Τελείως άτοπο όλο αυτό που λες με την πίτα,πραγματικά.Όπως και η πρόταση σου είναι εκτός με βάση αυτό που ζητήθηκε.Δημιουργήθηκε η ανάγκη για pc στο γραφείο και έπρεπε να γίνει με τον πιο οικονομικό και εφικτό τρόπο. Το ότι μου έβγαλε boot issue με τον ssd,κι απλά θέλει φορματ,θα έπρεπε εγώ να δώσω 150 ευρώ παραπάνω για να παρω μια αξιοπρεπέστατη μητρική. Όπως κι να έχει,όταν ένα παιδί ζητάει μέσα σε ενα φόρουμ μια συγκεκριμένη βοήθεια,με συγκεκριμένες απαιτήσεις,προσαρμοζόμαστε σε αυτές.Και όχι στις δικές μας προτιμήσεις και θέλω.Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ,όταν ήμουν λιγάκι πιο ενεργός στο φόρουμ και προσπαθούσα να βοηθήσω.Όπως κι να χει,σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Tα Pc στήθηκαν,δουλευουν άψογα κι με τον 5700x,η διαφορά ήταν αμέσως αντιληπτή.
  6. Έβαλα m2 κι όλα καλά ! απλα με τον ssd(χωρίς να τον κάνω φορματ) είχα θέμα!!! και μ φάνηκε παράξενο!
  7. Τέτοια κακια δεν υπάρχει λόγος. Δεν με ανάγκασε να το κάνω! Επιλογή μου ήταν!! Έβαλα πάνω τον M2 και στικάκι για windows !! Προχώρησε κανονικά στο setup! Όταν έχω κάνω τον παλιό ssd κάνει τα νούμερα! Δεν έκανα φορματ τον ssd!!
  8. Παιδιά έκανα update την tomahawk! Έβαλαν τον 5700! Αλλά δε bootarei!! Μπαίνει απλά στο bios!!! Δεν προχωράει στα windows !! Έχει κάποια led η μητρική για σφάλματα !! κι μένει αναμένω το boot led!!
  9. Πολύ σωστός !! Αυτό ακριβώς σκέφτηκα !!
  10. Κάτι διαφορετικό κοιτάμε σίγουρα,στο 20αρικο ειναι η διαφορά,55 την παιρνω την 1η στα 75 μ βγαινει η αλλη. Όπως κι να χει ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις!!!
  11. Έτσι άρχισα να λέω να να δώσω +20 απο εδω +30 απο εκει και έφτασα στο χιλιάρικο. Και με ενδιαφέρει και η διαθεσιμότητα,οπότε η διαφορά ειναι μεγαλύτερη.
  12. Οπότε συνοψίζοντας να πάω προς AMD Ryzen 7 5700X Asus Prime A320M-K (για να μπει ο 2600) Samsung 500GB NVMe SSD 980 Series M.2 PCI-Express Corsair RMe Series RM750e και bios update την 540!!!
  13. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ο 2600 ,συν ότι αντικαταστήσω με καινούργια, θα πάει στο γραφείο να στηθεί εκεί ένα απλό pc. Οπότε έχω δύο επιλογές ,είτε να πάει cpu-mobo-psu-ssd για το γραφείο και παίρνω καινούργια εγώ, είτε παίρνω μια φθηνή am4 να μπουν 2600 psu ssd,κανω αναβαθμιση bios στην tomahawk κι αλλάζω μονο cpu psu και βάζω εναν m2.
  14. Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να αναβαθμίσω το pc της υπογραφής μου. Θα κρατήσω το κουτί, την 3060ti και ram. Μια γνώμη για τα πράματα που κοιτούσα. AMD Ryzen 7 5700X Gigabyte B550 Gaming X V2 Samsung 500GB NVMe SSD 980 Series M.2 PCI-Express Corsair RMe Series RM750e ή Corsair TX550M (2021) 80+ Gold (για να ρίξω λίγο το κόστος). Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής, επειδή πρώτη φορά θα βάλω m2,πρέπει να προσέξω κάτι?? Δεύτερον, θα με καλύψει το 550w Gold?? Σκεφτόμουν και Ryzen 5 5600,αλλά δε ξέρω κατά πόσο αξίζει η μετάβαση. Μαξ θα ήθελά να δώσω κανα 500αρικο. Το pc είναι για παιχνιδάκια,Warzone-CSGO,οθονη 2k 144hz.
  15. https://www.takis.com/ Απο το Official site της Herman στο Where to buy!!
  • Δημιουργία νέου...