Προς το περιεχόμενο

techlink

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    71
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.552 προβολές προφίλ

techlink's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

70

Φήμη

  1. Για ποιο λογο? Για μενα το τηλ ειναι εργαλειο. Εχω το Α52 εδω και 2.5 χρονια και ειναι αστερι. 1-2 μηνες μετα το τελευταιο security patch θα αγορασω το επομενο αντιστοιχο μοντελο της εποχης. Δεν χρειαζομαι κατι παραπανω απο μια καλη mid range συσκευη που ειναι απροβληματιστη και κανει ολα οσα χρειαζομαι. Και μου προσφερει και μια φουλ τετραετια Android & security updates. Ισα, ισα εχουμε φτασει σε μια στιγμη ωριμοτητας της αγορας που ελπιζω να μην την καταστρεψουν στο ονομα του νεωτερισμου.
  2. Δουλευοντας τα τελευταια 5 χρονια με την IIYAMA XUB2792QSU (27", 2k) θεωρω οτι οι 27" ειναι ασυγκριτα πιο ξεκουραστες στα 2Κ. Στο γραφειο εχουμε αρτιαφιχθεντες LG 34" 4K, Ultrawide, σε αυτες τις ιντσες, 4Κ ειναι μια χαρα.
  3. Δυο ερωτησεις: Υπαρχει δυνατοτητα κρυπτογραφησης με δικο μας κλειδι πριν να στειλουμε τα παντα στο cloud? Αν οχι, thanks but no thanks. Ποια η διαφορα με smart switch local backup / restore? Ξερει κανεις?
  4. Ευχαριστω @zacharis1955! Οτι ακριβως εψαχνα με 2 LAN ports. Εβαλα παραγγελια. Ελπιζω να βγει και αξιοπιστο.
  5. Διαβασα ολα τα σχολια. Ενα πραγμα δεν ανεφερε κανεις. Με Password Manager ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κανεις login σε phising site στο οποιο εχεις ηδη λογαριασμο. Αναφερομαι σε phising sites που χρησιμοποιουν unicode χαρακτηρες και ειναι πολυ δυσκολο (σε περιπτωσεις ακομα και αδυνατο) να παρεις χαμπαρι οτι το domain δεν ειναι αυτο που επρεπε να ειναι. Παραδειγμα: paypαḷ.com Εαν εχεις ηδη λογαριασμο Paypal, θα αναρωτιεσαι γιατι o Password Manager δεν σου δινει επιλογη για login. Αν δεν εχεις Password Manager, θα καταντησεις να αναρωτιεσαι που πηγαν τα λεφτα σου Οσοι δεν θελετε να χρησιμοποιησετε Password Manager, βαλτε το κι αυτο στη ζυγαρια.
  6. Που να τη βρει να τη βαλει? Οι τυπαδες ειναι τοσο ουαου, που για να σου δειξουν τιμη για το super duper hosting τους πρεπει να.....δημιουργησεις λογαριασμο πρωτα!. Γραφικοι τυποι.
  7. Καλησπερα, εψαξα το νημα αλλα δεν καταφερα να βρω κατι. Θελω να βαλω μια πορτα στο διαμερισμα, οταν ημουν Ελλαδα δεν ειχα θεμα, μεγαλη ποικιλια για ολα τα βαλαντια. Εδω στην Κυπρο τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Μπορει καποιος να προτεινει επιλογες (σημεια πωλησης) στην Κυπρο? Σε οποιαδηποτε πολη. Η μονη εταιρεια που εχω βρει μεχρι στιγμης ειναι η Portareto https://www.portareto.gr/ Γνωριζει κανεις αν υπαρχουν αλλες επιλογες? Ευχαριστω προκαταβολικα.
  8. Η Κυπρος βρισκεται υπο κατοχη απο το 1974. Αυτο που ηθελαν το πηραν (και παραπανω μαλιστα). ΔΕΝ υπαρχει θεμα τουρκιας εδω, μην κρινετε τον κοσμο με τα Ελληνικα media που ουρλιαζουν ολη μερα. Εδω τα βλεπουμε και απορουμε με τις μαλακιες που λενε. Το Κυπριακο εχει κλεισει στην πραξη, απλα οι Μογγολοι προσπαθουν να το νομιμοποιησουν, αυτο ειναι κατι που μπορουμε να τους το δωσουμε μονο εμεις. Αν θελετε να μιλησουμε για οτιδηποτε αλλο για το νησι πολυ ευχαριστως, το συγκεκριμενο θεμα απλα δεν υπαρχει.
  9. Καλημερα Η Κυπρος εχει καποιες ιδιομορφιες στο ρευμα. Κατ'αρχην δεν εχει καμμια διασυνδεση, απο του χρονου και βλεπουμε. Δευτερον, η παραγωγη εδω ειναι κατα βαση απο πετρελαιο και γυρω στο 15% ΑΠΕ. Ναι μεν δεν μας επηρεαζει η τιμη του ΦΑ, αλλα μας επηρεαζει (πολυ) η τιμη του πετρελαιου. Στον τελευταιο μου λογαριασμο, η τιμη kwh = € 0.29 (με ολα μεσα). Τιμη βασης kwh (αν δεν κανω λαθος) ειναι με το πετρελαιο στα $ 60.00 το βαρελι Οποιαδηποτε διαφορα τιμης χρεωνεται (η πιστωνεται) σαν αναπροσαρμογη. Τουλαχιστον εδω ειναι ευκολο να γνωριζεις τι θα πληρωσεις, αρκει να μπεις στο site της ΑΗΚ και να δεις την τιμη πετρελαιου για το διμηνο του λογαριασμου σου, η φορμουλα υπολογισμου ειναι ξεκαθαρη. Απο του χρονου (θεωρητικα, μαλλον παμε για 2024) αναμενονται διασυνδεσεις και παραγωγη με ΦΑ, τωρα τι σημαινει αυτο για τις τιμες, δεν μπορει να το προεξωφλησει κανεις. Ελπιζω να σε διαφωτισα.
  10. Απο προηγουμενη εμπειρια με το καταστημα σε ειδη δικης τους εισαγωγης (παραεισαγωγη) εχω ασχημες αναμνησεις. Ρωτηστε πρωτα στην LG αν προκειται να καλυψει την εγγυηση της τηλεορασης, αλλιως αν συμβει κατι θα ειναι σχεδον αδυνατο να βρειτε ακρη με το συγκεκριμενο μαγαζι. Ο παθων - μαθων. Αυτη ηταν και η τελευταια φορα που αγορασα κατι απο αυτους, εχει κι αλλου μαγαζια που σε αντιμετωπιζουν σαν πελατη και οχι σαν κοροιδο.
  11. Ελεος ρε παιδιά, τι πάει να πει "ανθρακωρύχοι"!!! Miner = Εξορύκτης, αφού θέλετε να το γράψετε στα Ελληνικά, τουλάχιστον γράψτε το σωστά, πονέσανε τα ματια μας.
  • Δημιουργία νέου...