Προς το περιεχόμενο

semialex

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    62
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με semialex

  • Ημερομηνία γέννησης 11/11/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.015 προβολές προφίλ

semialex's Achievements

  1. Η φοροδιαφυγή διώκεται δυστυχώς μόνο για "μετρήσιμα" πόσα.. Για τέτοια πόσα δεν υπάρχει νόμιμο νομικό όργανο που να μπορεί να κάνει κάτι.. Στην πράξη δηλαδή, διότι στην θεωρία προφανώς και υπάρχει!
  2. Σιγά τα αυγά..κάθε χρόνο τα ίδια πράγματα διαβάζουμε..απλά με διαφορετικά νούμερα..
  3. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει η αίσθηση του να κρατάω το κινητό γυμνό πάντως..όποιο και να είναι το κινητό, ανεξαρτήτως λεφτών.. Από κει και πέρα ο καθένας κάνει ότι θέλει
  4. Πες τα χρυσόστομε!! Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω με τι λογική κρατάς ένας κινητό χωρίς προστασία! Με την πρώτη πτώση, με την πρώτη γρατζουνιά, αυτός που το έχει χωρίς θήκη, χωρίς ζελατίνα - tempered glass θα το χαίρεται περισσότερο μετά? Και σε περιπτώσεις iPhone 8 που η αυθεντική θήκη κάνει 100 ευρώ η δερμάτινη, εκεί δεν υπάρχει θέμα δηλαδή? Ας είμαστε λίγο σοβαροί..
  5. Εντάξει, βρες μου εσύ άνθρωπο είτε κάνει 10 ευρώ η συσκευή του είτε 1400 και δεν χρησιμοποιεί προστασία οθόνης και θήκη και το κινητό του εν τέλη να είναι σε καλή κατάσταση.Σορρυ αλλά όσους ξέρω που έχουν αφήσει το κινητό τους έτσι,πχ s8, iPhone 8 και άλλα χωρίς προστασία είτε έχουν γρατζουνιές είτε σπασίματα είτε ξεθώριασμα χρώματος. Οπότε ειλικρινά δεν έχει λογική να το αφήνεις απροστάτευτο το κινητό.
  6. είναι σαν να μου λες ότι επειδή έχει κάποιος όμορφη γυναίκα θα την βγάλει έξω , γυμνή απλά και μόνο επειδή είναι ωραία !
  7. κοίτα εγώ σε όλα τα κινητά μου πάντα προστασία οθόνης και θήκη , και όχι σιλικόνης βέβαια !
  8. συνήθως όταν κάποιος έχει άποψη , ενδιαφέρεται να ανοίξει μια συζήτηση , ώστε να δει κατά το πόσο συμφωνεί η γνώμη του με άλλων και να βγάλει τα συμπεράσματά του... καλά ναι σίγουρα..απλά σκέφτεσαι το εξής! όταν έχεις ξέρω γω 300 ευρώ , λες να πάρω brand με 300 ευρώ θα είναι μέτριο από πολλές απόψεις. Ενώ αγοράζοντας κινεζιά έχεις αρκετά χαρακτηριστικά ναυαρχίδων με λίγα λεφτά στα χέρια σου (καθώς και την αναξιοποιστία βέβαια..που δεν βρίσκεις επίσημο service) όταν έχεις λεφτά να δώσεις προφανώς και πας σε μάρκα ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με εγγυήσεις κλπ. Το s8 είναι μια χαρά σούπερ κομπλέ!!
  9. Δηλαδή , θες να μου πεις ότι το sony xperia xz premium είναι fiat και το note 8 mercedes ? νομίζω δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι και τα 2 πολύ ισχυρά κινητά ναυαρχίδες. Από εκεί και πέρα είναι το τι χρειάζεσαι , το τι έχεις ανάγκη και το πόσα λεφτά ειναι διατεθημένος να δώσεις ! Και γενικά η φιλοσοφία μου είναι η εξής. όταν πας να πάρεις φτηνό κινητό , δηλαδή κάτω των 300 ευρώ αξίζει να πάρεις κινεζιά (βλέπε xiaomi) όταν είναι να δώσεις μεγάλα ποσά προφανώς και θα κινηθείς σε samsung , sony . Για iphone δεν λέω τίποτα , γιατί εκεί πέρα θα καταλήξεις αν είσαι άσχετος από τεχνολογία , νεόπολουτος , ματαιόδοξος.
  10. λοιπόν θα σου πω την αλήθεια μου , έχουν περάσει από τα χέρια μου sony z , z2 ,z3 dual sim , z5 dual sim , z5 premium dual sim και τώρα to xz premium dual sim ! με κανένα και ειδικά το τελευταίο με έχει βγάλει πένα ! γενικά ότι κινητό και να έιχα πάντα το φόρτίζω 2 φορές την ημέρα γιατί κάνω πολύ βαριά χρήση ! με το xz premium αρκετές μέρες χρειάζεται μόνο μια φορά να το φορτίσω ! οπότε αυτό με την μπαταρία που είπες δεν ξέρω.. τι μοντέλο είχες πάρει ?
  11. όχι προφανώς μια χαρά είναι και γενικά ειμαι σονάκιας να πω την αλήθεια μου..απλά γενικά αναρωτιέμαι αν θεωρείται το Note 8 καλύτερο από το δικό μου ουσιαστικά ! περιμένω κάποιον να μου πει , ότι γιαυτόν και γιαυτόν τον λόγο αξίζει ή δεν αξίζει να αλλάξεις το κινητό. Από το XZ Premium είμαι κατα 90% ευχαριστημένος πάντως..
  12. δεν ξέρω..απλά το σκέφτομαι λόγω των 6gb ram μνήμης και λόγω του dex...
  13. Γειά χαρά σε όλους ! Θέλω την άποψη σας αιτιολογημένα , στο ερώτημα που έχω θέσει παραπάνω! θα χαρώ πολύ να ακούσω την γνώμη σας !
  14. έχω και γω ακριβώς το ίδιο θέμα με εσένα σε Sony Xperia XZ Premium...
  • Δημιουργία νέου...