Προς το περιεχόμενο

MrGeo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    122
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με MrGeo

  • Ημερομηνία γέννησης 11/01/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.055 προβολές προφίλ

MrGeo's Achievements

  1. Φιλε Sheogorath σ ευχαριστω για την απαντηση σου..γενικα εχω μπερδευτει με το θεμα διοτι με λιγο ψαξιμο διαβασα πως δεν υπαρχει προβλημα απο 1.5 να πας στα 1.35 αλλα για να ειμαι σιγουρος θα ψαξω αντιστοιχα βολτ. Φιλε @X@ εγω χρησιμοποιω το speccy.
  2. Παιδες επειδη και εγω ψαχνω να αλλαξω ραμ σε παλιο λαπτοπ, το δικο μου εχει ραμ στα 1.5 βολτ και εχω βρει ραμ στα 1.35 βολτ μπορω να τις περασω στο λαπτοπ μου; Ρωταω για να μην ανοιγω νεο θεμα.
  3. MrGeo

    Chromecast 2 - 15euro

    Καλά από ebay.. Εγώ για τέτοια προϊόντα δεν το εμπιστεύομαι..
  4. Εχω δει καποια βιντεο και αν και ηθελα το g502 για τα 31€ το 403 μοιυ φαινεται τιμιο. απλα ελεγα μηπως το εχει δει κανενας απο κοντα ή καλυτερο εχει και μας δωσει μια αποψη. Σ ευχαριστω οπως και να εχει
  5. το πηρα και εγω..ξερουμε αν ειναι καλο; στο σκρουτζ εχει 66 που ειναι τιμη deathadder οποτε πιστευω θα ειναι καλο ποντικι. off topic: ωραια φωτο!
  6. τραγικο! ζητημα να ειχαν 2 σαν αποθεμα!
  7. το πηρα και εγω και ελπιζω να ειναι κομπλε το geekbuying.
  8. MrGeo

    Αγορα Tablet!

    Φιλε καλα θα ηταν το συγκεκριμενο να το ψαξεις αρκετα..γενικα το mipad 2 αν και φαινεται πολυ καλο τεμπλετακι εχω διαβασει αρκετους χρηστες να ειναι απογοητευμενοι..
  9. MrGeo

    Αγορά Xiaomi Yi Cam αξίζει ;

    εγω εχω διαβασει πως σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλη αλλα η μπαταρια και ο ηχος της ειναι πολυ μετριος..αυτα τα ακουσα και απο ατομα που την εχουν αρκετο καιρο..τα γραφω αυτα γιατι και εγω ενδιαφερομουν για την καμερα.
  10. MrGeo

    Nexus 6p

    Κοιτα οπως ειπε και ο φιλος απο πανω θα εχεις για σχεδον 2 χρονια αναβαθμισεις (δεν ειναι παντα καλο πραγμα αυτο). Εγω ας πουμε δεν παιζω παιχνιδια αλλα γενικα χρησιμοποιω viber, αρκετες ωρες ομιλιας, instangram, tapatalk, πολλα email, youtube μαζι με το chromecast και μου βγαζει μια μερα γενικα. Ενα μειωνεκτημα που πρεπει να ξερεις ειναι να εισαι τυχερος ειναι να μην εχει το "bug" με το μικροφωνο - google it - κατα ταλλα η συσκευη ειναι κομπλε.
  11. MrGeo

    Nexus 6p

    ποιος ειναι ο λογος που σε απασχολει αυτο; ελευθερη ραμ στο android ειναι αχρηστη ραμ.. το ροοτ στο nexus ειναι must για μενα.. Κατα τ αλλα νομιζω πως το nexus θα σου καλυψει ολα οσα αναφερεις, βεβαια εχε υποψην πως η μπαταρια και η λειτουργια (κολληματα) εχουν να κανουν σε μεγαλο βαθμο με το πως λειτουργεις εσυ την συσκευη. Αν σε απασχολει το SOT τοτε ισως να απογοητευτεις λιγακι.. Εγω βγαζω κοντα στις 5 ωρες 100-1% βεβαια με custom rom κλπ κλπ.. Δες και για το oneplus 3 που εχω ακουσει αρκετα καλα σχολια αλλα δεν ξερω αν ερχεται ελλαδα (συμφωνα με κατι τελευταια αρθρα που διαβασα).
  12. Φίλε τα είχα αναβάθμιση από 7αρια οπότε δεν έχω κλειδι. Το καλό είναι πως απ όσο είδα μπορούμε ακόμα να κάνουμε αναβάθμιση στα 10αρια απλά πρέπει να κατεβάσεις το windows 10 upgrade assistant για 100% θα σας πω αύριο διότι ακόμα είναι στο 99% της εγκαταστασης.
  13. παιδες εγω μολις εβαλα ssd και αν και ειχα στο παλιο τα 10αρια ψαχνω τροπους να τα κανω εγκατασταση. Μπορω να ακολουθησω το αυτο τον τροπο που περιγραφεται; Καπου διαβασα πως αν και εληξε η προθεσμια για εγκατασταση των 10 η microsoft ακομα δινει την αναβαθμηση.
  14. MrGeo

    Learning management systems

    Καλησπερα, σ ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλά εχω τελειωσει την αναφορα μου. Γενικα επρεπε να αναλυσω τις λειτουργιες σε οσα περισσοτερα μπορουσα να βρω (αυτη ηταν η οδηγια μου) τωρα εγω βρήκα 20+ εργαλεια κοντα στις αναγκες της εταιριας και απο αυτες καταφερα να τεσταρω 6.. Τα LMS που τεσταρα είναι: Matrix LMS Litmos LMS Moodle Braincert Schoology Dokeos LMS
  • Δημιουργία νέου...