Προς το περιεχόμενο

kokorik

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    77
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kokorik

  • Ημερομηνία γέννησης 05/09/1972

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ρέθυμνο - Κρήτης

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.080 προβολές προφίλ

kokorik's Achievements

  1. Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα ότι repeater και αν χρησιμοποιώ. Έχω ρουτερ της cosmote το speed port και είχα και δύο tplink repeater που πρόσφατα τα αντικατέστησα με δυο xiaomi. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζα με τα tplink και συνεχίζω να αντιμετωπίζω με τα xiaomi είναι το εξής...... όταν μπουν στην πρίζα συνδέεσαι κανονικά όταν αποσυνδεθείς για κάμποση ώρα και πας να ξανασυνδεθεις δεν συνδέεσαι με ΤΙΠΟΤΑ. Πρέπει να βγάλεις το repeater από την πρίζα να το ξαναβάλεις για να συνδεθείς ξανά στο repeater - μου γράφει ότι δεν ήταν δυνατή η λήψη ip από τον δρομολογητή . Πρώτα νόμιζα ότι το πρόβλημα ήταν από τα tplink αγόρασα τα xiaomi αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το διορθώσω;;;;;; Όποιος/α ξερει σας παρακαλώ τα φώτα σας!!!!!!!
  2. Είμαι Ρέθυμνο Κρήτης. Εσύ;
  3. Δεν ξέρω αν καταφέρω να το λυσω Μακάρι να ισχύει αυτό με το καθάρισμα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
  4. Καλή ιδέα σε ευχαριστώ πολύ.
  5. Πρόβλημα με Blu-ray σε PS4 Καλησπέρα στο φόρουμ. Παιδιά μια ερώτηση... Είμαι κάτοχος ενός PS4 Slim. Τώρα τελευταία έχω ένα θέμα με το Blu-ray. Δεν μου διαβάζει τα δισκάκια, προσπαθεί, ακούγεται να προσπαθεί αλλά τελικά δεν τα διαβάζει. Ο γιος μου βρήκε ένα κόλπο από το YouTube και το κάνει και διαβάζει αλλά εγώ θέλω να το φτιάξω (αν αξίζει βέβαια) όταν βάζει το δισκάκι μέσα το χτυπάει ελαφρά από πάνω και τα διαβάζει. Ξέρει κανείς τι έχει γίνει, αν αξίζει να το φτιάξω και αν ξέρει κάποιος να μου πει πως να το φτιάξω; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  6. Εσύ ήσουν ο μόνος που έδωσε απάντηση όλοι οι άλλοι μόνο κριτικάρουν και σε ευχαριστώ πολύ. Παιδιά ξέρω ότι υπάρχουν προγράμματα που βλέπεις ποιος είναι στο ρούτερ σου και αναλογος μπλοκάρεις και ξεμπλοκαρεις.... Ξέρετε κανένα τέτοιο πρόγραμμα;;;;
  7. Παιδιά σας χαιρετώ. Είμαι ένας πατέρας με 3 ανήλικα παιδιά (2 στο Γυμνάσιο και ένα στο δημοτικό). Έχω ΤΡΟΜΕΡΟ ΘΕΜΑ με το wifi και το κόλλημα που έχουν τα παιδιά με το ίντερνετ. Τα μάτια τους έχουν γίνει τετράγωνα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα... κλείσιμο ρούτερ, αλλαγές κωδικών, κατάσχεση κινητών, μέσα από το ρούτερ μπλοκάρισμα σελίδων αλλά δυστυχώς μετά από λίγες μέρες πάλι τα ίδια. Έχω μάθει για κάποια προγράμματα που δίνουν περιορισμένη πρόσβαση στο ίντερνετ μάλιστα επιλέγεις ποιες μέρες και πόσες ώρες κάθε μέρα θα μπαίνουν στο ίντερνετ. Ξέρει κάποιος από την κοινότητα τίποτα να με βοηθήσει ή αν δεν ξέρουμε κάποιο πρόγραμμα ΈΣΤΩ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  8. Έκανε η μύγα κ@λ@ και εχ@σ@ τον κόσμο όλο! Σε ευχαριστώ πάντως να σαι καλά.
  9. Παιδιά γειά σας μια ερώτηση γιατί έχω μπερδέψει. Πριν 2 χρόνια πήρα του γιου μου ένα ps4 δεν είχε μέιλ και βάλαμε τα δικά μου στοιχεία στο λογαριασμό. Τώρα μεγάλωσε έκανε δικό του μέιλ και θέλει να μου κάνει έξωση από το μηχάνημα και να μπει αυτός πρώτη μούρη. Να διαγράψουμε το λογαριασμό μου και να κάνουμε έναν νέο;;;;; το θέμα είναι ότι υπάρχει μια συνδρομή που λήγει τον Νοέμβριο, θα χαθεί;;;; σας. Παρακαλώ μια απάντηση γιατί με έχει τρελάνει.
  10. με τις οδηγιες λιγο μερδεψα αλλα πιστευω να τα καταφερω. ειναι μια αναβαθμιση 129mb και μου την χτυπαει καθε μερα και μου εχει παιξει τα νευρα. δηλαδη με το εργαλειο αυτο θα βρει την συγκεκριμενη αναβαθμιση και θα την εγκαταστησει?
  11. 1000 συγγνώμη αλλά τις τραβηξα με καμερα υπολογιστή. Αν έχεις mail θα προσπαθύσω να σου στείλω καλυτερες. Σε παρακαλώ αν ξέρεις τι και πως βοηθησε με.
  12. Παιδιά σας χαιρετώ Πρόσφατα αγόρασα ένα κινητό απο το site και μου εμφανίζει καθε μέρα ότι υπάρχει διαθέσημη ενημέρωση. Κάνω ότι μου λέι στην οθόνη αλλά δυστηχως δεν μπορεί να την κάνει. Εχω επισυνάψει φωτογραφίες με τα βήματα πυ κάνω αλλά τα έχω γράψει κιόλας 1. settings 2.about phone 3. wireless update 4.detection of update. message: find new version. Patch id: dooge-f7pro-android6.0-20160819.<2016-08-0308:41> patchsize: 129.80m updatedate 2016-08-22 5.download. message: new patch donload. Patch id: dooge-f7pro-android6.0-20160819.<2016-08-0308:41> patchsize: 129.80m updatedate 2016-08-22 6.istall now 7.update Τώρα μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα BEGAN TO UPDATE, PLEASE DO NOT POWER OUTAGES DETECTION OF PATCH TESTING UPDATE MISTAKE, PLEASE DOWNLOAD THE UPDATE PACKAGE AGAIN ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΟΠΟΙΟΣ ΞΈΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!! Ξέχασα να σας πω ότι μετά το τελευταίο βήμα κολλάει το κινητό και δουλεύει μόνο το πισω κουμπί.
  13. Παιδιά χαίρετε. Θέλω την βοήθεια σας σε κάτι... Έχω μια tv 32" με εξοδο spdif (όχι οπτική) και ένα ενεργό subwoofer με εξόδους για ηχεία (έχω και τα ηχεία του). Τώρα η ερώτηση... Μπορώ να συνδέσω την τηλεόραση με το ενργο subwoofer και στο subwoofer τα ηχεία για να έχω πολυκάναλο ήχο? Σας ευχαριστώ πολύ και ζητάω συγγνώμη αν αυτή η ερώτηση υπάρχει ξανά!
  • Δημιουργία νέου...