Προς το περιεχόμενο

gesvts

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    28
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gesvts

  • Ημερομηνία γέννησης 14/08/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ιωάννινα

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.788 προβολές προφίλ

gesvts's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα και πάλι, Αφού έκανα στο κατάστημα που είμαι εκμισθωτης "δήλωση covid" Ιανουαρίου τον προηγούμενο μήνα (δικαιούται 100% απαλλαγή ενοίκιου), αυτόν τον μήνα δεν μου εμφανίζει το μπλε κουμπί "δήλωση covid" για το ενοίκιο Φεβρουαρίου. Έχει αλλάξει κάτι ? Δεν έπρεπε να εμφανίζεται και να κάνω την ίδια διαδικασία που έκανα τον προηγούμενο μήνα ? Απαντάω στον εαυτό μου, Κάνουμε τροποποιητικη στην τελευταία δήλωση covid και προσθέτουμε τα στοιχεία στα κενά του Φεβρουαρίου που έχουν προστεθεί.
  2. πηγα στον λογιστη μου, ο οποιος μου ειπε και αυτος πως 0 βαζουμε στο πεδιο ''μειωμενο μισθωμα'', εφοσον ο ενοικιαστης δικαιουται απαλλαγη 100%.
  3. Καλησπέρα σε όλους, Στις δηλώσεις covid σαν εκμισθωτης βγάζει δύο πεδία, το ένα "μηνιαίο μισθωμα" και το άλλο "μειωμένο μισθωμα". Αν νοικιαζουμε κατάστημα σε επιχείρηση που δικαιούται 100% απαλλαγή ενοίκιου τον Ιανουάριο , και το "μηνιαίο μισθωμα" είναι 100€ πχ, στο "μειωμένο μισθωμα" τι βάζουμε ? 0 που θα πάρω από αυτόν που νοικιαζει το κατάστημα ή 80€ που θα μου δώσει το κράτος λόγω 80% ?
  4. γραφει παρακατω πως ειναι απο κινητο που δουλευε αλλα εσπασε η οθονη του. Λες να εχει κανενα θεμα λειτουργικοτητας? Γενικα ειδα εχει καλες κριτικες.
  5. Καλησπερα παιδια! να κανω και εγω την ερωτηση μου μιας και δεν εχω ξαναγορασει απο Αμερικη. Εχω ενα Lumia 1020 και για κακη μου τυχη το χαλασα.Το κινητο θελει πλακετα. Αυτη δεν υπαρχει πουθενα στην Ευρωπη και αν υπαρχει εχει τρελη τιμη (400+) ευρω. Οποτε εψαξα στο ebay και βρηκα αυτο http://www.ebay.com/itm/Working-Motherboard-32-GB-Nokia-Lumia-909-AT-T-1020-Version-Unlocked-Lot-62B-/331050255474?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item4d14220472#shpCntId 1. λεει unlocked αρα δουλευει Ελλαδα. Δεν εχω ρωτησει ακομα μιας κ δεν εχω καταληξει. 2. Βλεπω πως τροπο αποστολης εχει usps, αρα συμφωνα με οσα λεει το thread με "βολευει". 3. εχει τιμη 186 ευρω + 7.03 μεταφορικα+ ασφαλεια(?). Αυτος αν συμφωνησει να βαλει τιμη 20 ευρω πχ καλυπτομαι? 4. Απ οτι καταλαβαινω, ειναι καταστημα και οχι ιδιωτης ο seller. Αλλαζει κατι σε αυτη τη περιπτωση? 5. Το προιον ειναι μεταχειρισμενο,οποτε αν ζητησω να γραφτει αυτο εχει καποια σημασια? 6. Το δεμα θα ειναι παναλαφρο και μικρο λογικα. Αυτο φανταζομαι ειναι ενα μεγαλο πλεονεκτημα! 7. Αν περασει τελωνειο και ανοιχτει το δεμα, θα δουνε την πλακετα, πως θα καταλαβουν την πραγματικη αξια της?Στο ιντερνετ δεν υπαρχουν πουθενα τιμες απο τετοια,μονο στο ebay! 8. αξιζει να παρω το ρισκο ή θα μου βγει ο κουκος αιδονι? οχι τιποτα αλλο, δεν μπορω να αναλαβω και τα εξοδα εκτελωνισμου εδω που μενω!
  • Δημιουργία νέου...