Προς το περιεχόμενο

bilisios

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    494
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με bilisios

  • Ημερομηνία γέννησης 18 Ιανουαρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    thessalonikh

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.104 προβολές προφίλ

bilisios's Achievements

  1. bilisios

    NFL - MLB - NHL topic

    Ενδιαφέρεται κανείς να μαζευτούμε να βάλουμε;
  2. Έχεις δίκιο. Στα στοιχεία φυσικού προσώπου στην ΑΑΔΕ υπάρχουν τα πάντα εκτός απ'την ταυτότητα. Τυχαίνει μήπως να γνωρίζεις τι χρειάζεται να κάνω για να τα καταχωρίσω;
  3. Εμένα μου βγάζει σφάλμα "Δεν υπάρχει ΔΤ στο φορολογικό μητρώο" έτυχε σε κάποιον άλλο; Γνωρίζουμε τι εννοεί;
  4. Μια Playlist που έφτιαξα με τραγούδια της Ελληνικής Ροκ Σκηνής. Από τον Παύλο Σιδηρόπουλο και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μέχρι τους Magic de Spell και Ενδελέχεια. Τα πιο σημαντικά τραγούδια της ροκ στην Ελλάδα, από τις χρυσές εποχές της μέχρι σήμερα. Η λίστα θα ανανεώνεται συχνά. //Εξώφυλλο: Παύλος Σιδηρόπουλος.
  5. To γνωρίζω καλά το musixmatch. Είμαι και curator. Είναι εξαιρετικό το ξέρω αλλά όπως και να έχει σε αναγκάζει να έχεις 2 προγράμματα ανοιχτά ταυτόχρονα. Δεν έχει την ευκολία και το flow του Αpple Music.
  6. Tο μεγαλύτερο μειονέκτημα του spotify είναι το ότι δεν έχει lyrics. Δεν γίνεται ο μεγαλύτερος κολοσσός στην streaming μουσική να μην έχει κάτι τόσο βασικό.
  7. bilisios

    E-book reader?

    Άμα θες pdf πρέπει πρώτα να δεις ποιο δέχεται koreader
  8. Εγώ πάντως που έχω και whatsup μια χαρά με βολεύει. Με κάθε αγορά παίρνω πόντους, με κάθε ανανέωση παίρνω ποντους, βάλω και το experience που μου δίνει -10%. Σε κάθε αγορά που κάνω κερδίζω πάντα 2-3€+ (Μόνο για φαγητό μιλάω). Αντίθετα αυτό που θα ήθελα να βάλουν εγώ είναι την ποικιλία των μαγαζιών του Wolt αν και ξέρω πως πρακτικά δεν γίνεται.
  9. Και τα υπόλοιπα έξοδα ποιος τα αναλαμβάνει η degiro? Επίσης αν γίνεται και μια απάντηση και στην άλλη μου ερώτηση, αν δηλαδή έχω 50€ και ένα stock έχει 100€ μπορώ να αγοράσω μισό ή κάτι τέτοιο;
  10. Μέσω εθνικής έκανα και επέλεξα έξοδα σε βάρος του εντολέα και με χρέωσε 7€.
  11. Δυστυχώς από ότι έψαξα δεν δέχονται μεταφορά χρημάτων από revolut.
  12. Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ να κάνω μερικές ερωτήσεις έχω ανοίξει λογαριασμό στην degiro και έχω κάνει την πρώτη κατάθεση για την ενεργοποίηση αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι η τράπεζα κρατάει προμήθεια 7€. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει τρόπος να μειώσω την προμήθεια. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να βάζω στην degiro 50-100€ το μήνα και να τα επενδύω σε s&p500 με πλάνο 15ετίας-20ετίας. Επίσης κάτι ακόμα που θέλω να ρωτήσω. Τώρα για να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό έστειλα 20€, μπορώ με αυτά να αγοράσω stocks η πρέπει το min ποσό να είναι 58.99€ (Όσο είναι το Vanguard S&P 500) αυτή την στιγμή; Ακούγονται χαζές ερωτήσεις το ξέρω αλλά όπως και να έχει δεν σκοπεύω ακόμα να κάνω καμιά μεγάλη κίνηση.
  • Δημιουργία νέου...