Προς το περιεχόμενο

SolicitedCrib4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    156
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με SolicitedCrib4

  • Ημερομηνία γέννησης 09/03/2001

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki
  • Ενδιαφέροντα
    PC Gaming(specially OMSI 1&2, Euro Truck Simulator 2), PS3 Gaming, PC builds-repairs, Watching TV(specially NCIS Los Angeles, Hawaii Five-0)

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.453 προβολές προφίλ

SolicitedCrib4's Achievements

  1. SolicitedCrib4

    Photos of your car

    Ιάπωνας κυριαρχεί τους δρόμους του πλανήτη!
  2. SolicitedCrib4

    Photos of your car

    Έτσι είναι ο Ιάπωνας! Σε σαγηνεύει!!!
  3. Καλησπέρα σε όλους! Πρόκειται να κατέβω στην Αθήνα τον Οκτώβριο απο Θεσσαλονίκη για δυο μέρες και ενδέχεται να χρειαστεί να νοικιάσω ενα αυτοκίνητο για να κάνω ευκολα και γρήγορα την δουλειά μου. Έχετε να μου προτείνετε, είτε από προσωπική εμπειρία είτε απο κάποιον γνωστό σας ή κάτι που ακούσατε, κάποια αξιόπιστη, σχετικά οικονομική και σωστή απέναντι στον πελάτη εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. SolicitedCrib4

    Πίεση ελαστικών

    Αυτη είναι η μεγαλύτερη πίεση αέρα που μπορεί να δεχτεί το ελαστικό σου. Αυτο δεν σημαίνει οτι πρεπει να βάζεις αυτο το νούμερο όταν τα ελέγχεις. Στο αυτοκίνητό σου θα βρεις είτε στην τάπα της βενζίνης είτε στο εσωτερικό της πόρτας του οδηγού τις πιέσεις που πρέπει να βάζεις στα ελαστικά σου.Πχ
  5. Και γω απο αυτόν ψώνισα τα ανταλλακτικά για το σέρβις του Golf και έμεινα πολυ ευχαριστημένος.
  6. Και γω φοράω τα συγκεκριμένα Falken στο Vectra σε 215/55/16 εδω και εναν χρονο και εχω μείνει πολυ ευχαριστημένος. Στην θέση του συγγενή σου, απ ολα τα παραπάνω θα διάλεγα τα Falken.
  7. SolicitedCrib4

    Λάδια zic

    Αν και εφόσον τα συγκεκριμένα λάδια πληρούν τις προδιαγραφές του κινητήρα σου, δεν θα πρεπει να έχεις κανένα θέμα, αν και εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε κατι καλύτερο και πιο επώνυμο.
  8. Στις αρχές του 2017 θα βγει στην παραγωγή η ευρωπαϊκή έκδοση του νέου Honda Civic (στην Αμερική πουλιέται ήδη κανονικά). Αν δεν το βιάζεσαι πολυ το αμάξι και την βγάζεις κανα χρόνο με το Civic που έχεις τώρα, θα μπορέσεις να το έχεις και αυτο στις επιλογές σου. Ενδεικτικά Φιλικά, SolicitedCrib4
  9. Είναι βάση για να μπορείς να κουμπώνεις πάνω κινητό τηλέφωνο!
  10. SolicitedCrib4

    Interlife ασφαλιστικη

    Εγώ ήμουν σε αυτή την ασφαλιστική μέχρι πρότινος. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα, μόνο που όταν μια φορά έμεινα, κάνανε περίπου 45 λεπτα για να έρθει ένα Navara για να δει ο μηχανικός αν μπορεί να κάνει κάτι αυτός για να ξεκινήσει το αμάξι, αλλα τελικά χρειάστηκε να έρθει φορτηγό να το μεταφέρει, το οποίο έκανε άλλα τρία τέταρτα.
  11. SolicitedCrib4

    Photos of your car

    Το πρώτο. Έχουν συνηθίσει στα αυτόματα. Πολλοί αμερικανοί δεν ξέρουν καν να οδηγούν χειροκίνητο.
  12. Στα περισσότερα αμάξια λέγεται TPMS- Tire Pressure Monitoring System
  13. SolicitedCrib4

    skoda fabia 2001 1.4 16v

    Το Opel Vectra C μου(δεν έχουν και την καλύτερη φήμη σε θέματα αξιοπιστίας) έχει γράψει 265.000 χλμ και συνεχίζει και χωρίς να λαμβάνει και κάποια ιδιαίτερη φροντίδα. Σε νορμάλ πλαίσια. Και δεν έχει βγάλει καμία κάποια ιδιαίτερη και μεγάλη βλάβη. Δεν ξέρω άμα εγώ ο τυχερός ή οι άλλοι άτυχοι ή και δεν τα φροντίζουν σωστά, εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα έγραψα αυτά για να δώσω σε αυτούς που νομίζουν οτι οι βενζινοκινητήρες πεθαίνουν νωρίς να καταλάβουν ότι αυτό δεν ισχύει πάντα.
  • Δημιουργία νέου...