Προς το περιεχόμενο

nikoscupra

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    102
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.733 προβολές προφίλ

nikoscupra's Achievements

  1. Το δεχτηκαν να το παρουν πισω και να δουν τι φταιει , ωστοσο δεν με εχουν ενημερωσει ακομα τηλεφωνικά . Στην αναμονη λοιπόν να δουμε τι θα γινει .
  2. @Carrey Το εχω ηδη παει πισω και θα ζητησω να γινει αντικατασταση με αλλο μοντελο . Εστω οτι κανει ενα απο τα πολλα usb otg , δεν ειναι σωστο κατασκευαστικα πιστευω να φτιαχνει ο καθενας το δικο του usb ! οτι του ερθει στο κεφαλι δηλαδη? Οτι βγει? Πρεπει να υπαρχουν συγκεκριμενες προδιαγραφες..
  3. Α τοσο ωραια... Μεγαλη μ@λακια μου ακουγεται αυτο .. γιατι να το κανουν πρωτα απ ολα . Πραγματικα δεν βρισκω τον λογο . Κριμα γιατι ηταν τιμιο ταμπλετακι για τα € του αλλα μου φαινεται Δευτερα θα παει πισω.. Εγω που θελω να το εχω πανω σε hub με στικακια ποντικια και παει λεγοντας δεν κανει για μενα απλα και υποθετω πως θα επρεπε να αναφερεται στο σαιτ πως δεν υπαρχει συμβατοτητα με τα υπολοιπα καλωδιο usb παρα μονο σε αυτα με το μακρυ μεταλλικο μερος τα οποια δεν μπορεις να ξερεις κ ολας οτι ειναι οντως αυτα . πως να τα αναζητησει καποιος ?? Big otg cable?? special cable onda v818 mini?? Κριμα..Ξενερωσα..
  4. δεν εβαλα στικακι δοκιμασα ενα ποντίκι το οποιο το δοκιμασα στο νεξους και δουλευε ρολοι εκει . Επισης αγορασα μια θηκη με ενσωματωμενο πληκτρολογιο και ανακαλυψα πως δεν κανει καλη επαφη πρεπει να το πιεσω αρκετα μεσα για να δουλεψει . Υποψιαζομαι πως εχει προβλημα το usb port του ταμπλετ. Επειδη διαβασα πως το ταμπλετακι ειναι ιδιο με το onda v818 mini ( δεν ξερω αν ισχυει ) βρηκα αυτο στο ιντερνετ το οποιο δεν βγαζει νοημα I just got my v818. I tryed connect usb flash in OTG cable, but it doesn't recognize flash. Power LED doesn't light in usb flash. Help me please connect usb flash to v818. Onda Tablet: Thank you for your mail. Onda V818 Mini use special OTG Cable,V818 usb port are difference from Normal.
  5. Καλησπερα και απο εμενα , το αγορασα προ 2ημερου και ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος Ωστοσο παρατηρησα το εξης , πηρα ενα καλωδιο usb otg που μετατρεπει δηλαδη micro usb σε full size usb και δεν το διαβαζει . Δεν υποστηριζει otg? το καλωδιο το δοκιμασα επισης στο νεξους5 μου και δουλευει κανονικοτατα αρα δεν ειναι αυτο το προβλημα. http://www.e-shop.gr/goobay-usb20-to-usb-micro-b-otg-cable-bulk-p-PER.754551αυτο το καλωδιο αγορασα Εχετε να προτεινετε κατι? Να το γυρισω πισω?(το ταμπλετ)
  • Δημιουργία νέου...