Προς το περιεχόμενο

Log@n

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    98
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Log@n

  • Ημερομηνία γέννησης 14/12/1978

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.171 προβολές προφίλ

Log@n's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

135

Φήμη

  1. Καλημέρα, εγγραφη στο ΤΕΕ το 2003 και ειναι και σε μενα 66.56 οπως του DrLO.
  2. Εάν η βιντεοκάμερά σου είναι ακόμα λειτουργική μπορείς να το κάνεις εσύ ο ίδιος με αντάπτορα και να γλιτώσεις το κόστος. Αλλιώς, ίσως σε ένα φωτογραφείο. Εγώ σε τέτοιου τύπου κατάστημα είχα απευθυνθεί και μου είχαν δώσει προσφορά.
  3. Ο αλλος παρουσιαζει σαν αντεπιχειρημα για την προσφορα οτι του θιξανε τον κοκκινομαλλη. Γεια σου ρε αθανατε αντισυστεμικε insomniac...
  4. Η δικη μου εμπειρια : Το 1ο ρολοι Γ1 οικιακο, δημιουργία ebill account Παρασκευη πρωι, αιτηση μέσω ebill για myHome Enter Παρασκευη μεσημερι, και σημερα (!!!) μπαινω ebill και το βλεπω ενεργοποιημενο μεχρι 11/2023...εντυπωσιασμενος ομολογουμενως. Το 2ο ρολοι Γ1 οικιακο επισης, δεν φαινοταν στο ebill καθως ηθελε επικαιροποιηση στοιχειων και συνδεση με ΑΦΜ, τα εκανα Παρασκευη μεσημερι τηλεφωνικα, αναμενω αυριο να εμφανιστει στο ebill να πατησω το κουμπι για 2η φορα (για καλο και για κακο εχω κλεισει κι ενα ραντεβου σε καταστημα Τριτη απογευμα αν κατι δε παει καλα). Εδω φυσικα να ευχαριστησω ιδιαιτερα τα παιδια του θεματος που βαρανε υπερωριες 🤩🤩🤩
  5. Παιδες επειδη εχω μπερδευτει, καποιος που ειναι τωρα στη ΔΕΗ και εχει ebill, για να προλαβει, αν προλαβαινει, να κλειδωσει τις υπαρχουσες τιμες στο enter πρεπει να παει σε καταστημα να υπογραψει, ή μπορει να το κανει αμεσα ηλεκτρονικα? Ευχαριστώ!
  6. Ωραιο θεμα, ενδιαφερον να βλεπεις ο καθενας/καθεμια τι θυμαται πιο εντονα απο το gaming παρελθον του. Τα δικα μου θα τα βαλω σε μια χρονολογικη σειρα, οπως τα θυμαμαι : 1) Bubble Bobble / Lakers vs Celtics and the NBA Playoffs (ατελειωτες ωρες διπλο με αδερφο/φιλους) 2) Dark Queen of Krynn 3) Red Alert 1 / Starcraft / AoE2 (κουβαλημα pc τα σ/κ, στησιμο LAN με ομοαξονικα και δωσε) 4) Diablo 2 5) WoW (με καλη παρεα καποιες raiding βραδιες μενουν κυριολεκτικα αξεχαστες για χρονια)
  7. Log@n

    Diablo II: Resurrected

    Δε διαφωνω καθολου με αυτο που λες, το άρθρο όμως είναι απαράδεκτο. Ειναι αυτο τωρα σοβαρο review του D2? Να γκρινιαζει για το stamina? Ο "δημοσιογραφος" ουτε μεχρι το 10 lvl δεν θα εφτασε και κανει μπαμ οτι ΔΕΝ επαιξε το παιχνιδι. Και επισης...να τον κανει να νοσταλγει το D3??
  8. Log@n

    Diablo II: Resurrected

    Από τα πιο άκυρα άρθρα που έχω διαβάσει.
  9. Εγω παλι αδυνατω να καταλαβω πως προκυπτει αυτο το 94% όλων των Ελληνων πολιτων (το οποιο ειναι και πληρως αντιφατικο με το 71% των Ελληνων χρηστων) διαβαζοντας το αρθρο μεχρι τελους, αλλα δε βαριεσαι, ο καθενας γραφει οτι θελει, ουτε θα κατσω να εξηγησω στοιχειωδη στατιστικη. Δεν το συνεχιζω γιατι ειναι οφφ τοπικ.
  10. Το αρθρο που εσυ παραθετεις αναφερει για το 71% των Ελληνων χρηστων του διαδικτυου οτι διαβαζει ειδησεις στα social media. Πιστευω να καταλαβαινεις τη διαφορα με αυτο που εγραψες εσυ, το οποιο και ειναι ακυρο.
  11. Απίστευτες αναμνήσεις από το 1996 και μετά. Την πρωτη φορα που εκανα τσατ με μια αμερικανιδα επαθα σοκ, δεν μπορουσα να πιστεψω οτι επικοινωνω με καποιον τοσο μακρια με τοσο αμεσο τροπο. Dialup μέσω NTUA αρχικά (τρελή ταλαιπωρία γιατί υπήρχαν ελάχιστα modems στο ΕΜΠ) με το χέρι στο redial μέχρι να πιάσω γραμμή και μετά HOL, μόνο και μόνο για να ξεκινήσει ακόμα ένα βράδυ στο IRC. Πολύ IRCNET (όπου ηταν και το #hellas του σερβερ του ΑΠΘ irc.ee.auth.gr, αλήθεια, είναι κανένας από εκεί εδώ?), λίγο DALNET, Undernet, το #hellas του GRNet ήταν πολύ χαοτικό για τα γούστα μου. IRL meetings του καναλιού στη Στουρνάρη για καφέ, ανεπιτυχή ραντεβουδάκια, ρομαντικές ψηφιακές Long distance φάσεις. Φυσικά πολλά server wars, winnuke, bots, DCC. Αργότερα εμπαινα στους irc servers του in και του pathfinder, μέχρι που έκλεισαν. Περιμενες 20 λεπτα να ακουσεις το αγαπημενο σου mp3, 5 λεπτά να κατεβει η φωτογραφια που σου εστειλαν, ο μονος τροπος να "δεις" τους συνομιλητες σου ηταν στη φαντασια σου και μονο, και οταν το συγκρινεις με την εποχη του utube, instagram, fb, zoom αναρωτιεσαι ποιο θα προτιμουσες. Nostalgia goggles? Maybe...
  12. Log@n

    Παιχνίδια Virtual Reality για PC [PC VR]

    Το elite strap από πού το πήρες; Για το θέμα με το καλώδιο, ίσως είναι πρόβλημα software, αν το γκουγκλαρεις θα δεις ότι έχει πέσει η ταχύτητα του link σε αρκετό κόσμο, ίσως και το δικό μου πρόβλημα εκεί να οφείλεται.
  13. Log@n

    Παιχνίδια Virtual Reality για PC [PC VR]

    Έχει κανένας κάτοχος quest 2 θέμα με το oculus link μετά το τελευταίο update? Είχα καιρό να το πιάσω κ την τελευταία φορά που το είχα αφήσει όλα δούλευαν άψογα, τώρα συνδέοντας το καλώδιο κ κάνοντας enable το link προσπαθεί να ξεκινήσει αλλά σαν να κρασαρει κι επιστρέφει στο home screen.
  14. Log@n

    Καιρικά

    Θα συμφωνησω 100% μαζι σου, εδωσα ομως βαση στο πως εχει "εκπαιδευτει" απο τα ΜΜΕ, τουλαχιστον σε οτι αφορα τα μετεωρολογικα και πως αυτο αιτιολογει καπως τις αντιδρασεις, οποτε θα επιμεινω στον παραλληλισμο με το ανεκδοτο. Αλλα ειμαστε και off topic 😁
  15. Log@n

    Καιρικά

    Το ανεκδοτο με το βοσκο και το λυκο το εχεις ακουστα? Οταν τρομοκρατεις τον κοσμο για την παραμικρη καταιγιδα, ειναι λογικη αυτη η αντιδραση, και οταν μια φορα θα γινει οντως η στραβη, well...
  • Δημιουργία νέου...