Προς το περιεχόμενο

georgescreta

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    70
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με georgescreta

  • Ημερομηνία γέννησης 10/04/1978

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.098 προβολές προφίλ

georgescreta's Achievements

  1. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το 1545, για να επισκευάσω το δικό μου. Μπορώ να στείλω courier για την παραλαβή.
  2. georgescreta

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Καλησπέρα παιδιά, Παρατήρησα, από χθες αν θυμάμαι καλά, ότι σε κάθε είσοδο στο e-banking της Leupay, βγάζει ένα pop up που αναφέρεται σε αλλαγές από τις 04/07/2016 και παραπέμπει σε link με τους όρους και το νομικό καθεστώς που διέπουν τη συγκεκριμένη τράπεζα. Θα αλλάξει κάτι από την ημερομηνία αυτή και μετά; Φαντάζομαι ότι το έχει εμφανίσει σε όλους τους λογαριασμούς. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει αγγλικά να μας πει αν και τι είναι αυτό που αλλάζει;
  3. Όσο παλαβή κι αν ακούγεται η ερώτηση, πριν ξεκινήσεις το εγχείρημα, έβγαλες τη μπαταρία?
  4. Χριστόφορε, αφού τον κάλυπτε ο t9300 και η 9500, θεωρώ ότι θα είναι κομπλέ. Συν του ότι μπορεί να βάλει στο μέλλον άλλο ένα dim και να πάει στα 8 gb. Εξάλλου ο λόγος που το αλλάζει, είναι το κλασσικό πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Σαν ποιότητα, αίσθηση κτλ τι λέει? Επίσης τι εγγύηση δίνει το info world?
  5. Σ' ευχαριστώ zacharis1955 Για αυτό εδώ τι λέτε? https://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=71334&pcode=SHOW_PROD71334 Γενικά πως θα χαρακτηρίζαμε την intel hd 4600 εν συγκρίσει με την 9500m gs?
  6. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, Φίλος θέλει να αλλάξει το 5920G και ψάχνει κάτι εφάμιλλο ή έστω ελάχιστα καλύτερο σε ταχύτητα CPU & GPU. Η σύγκριση γίνεται με τον T9300 και την 9500m gs αντίστοιχα, ενώ η μνήμη που διέθετε ήταν 4gb. Τι θα μπορούσαμε να προτείνουμε στη χαμηλότερη δυνατή τιμή σε 15,6" και 17"? Το αν διαθέτει λειτουργικό ή όχι καθώς και η χωρητικότητα δίσκου, είναι παντελώς αδιάφορα. Φιλικά, Γιώργος
  7. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Εδώ και κάμποσο καιρό, έπαψε να ξεκινά η εφαρμογή του "καιρού", αργότερα οι "χάρτες" και τελευταία η "αλληλογραφία". Προσπαθούν ν' ανοίξουν, αλλά μετά από λίγο με πετάνε έξω (Μένουν ελαχιστοποιημένες στην Task Bar). Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση των εφαρμογών αυτών, δεν προσφέρει λύση. Το έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος το ίδιο ή παρόμοιο σκηνικό?
  8. Αναφέρεις ότι ήταν φραγμένο από σκόνη και το καθάρισες. Μήπως εξακολουθεί να αναπτύσσει υψηλή θερμοκρασία? Αν ναι, άλλαξες θερμοαγώγιμη πάστα σε όποια από τα υποσυστήματα δεν έχουν Thermal pads? (CPU, GPU, CHIPSET) Υπάρχει πιθανότητα κάποια από τις ψύκτρες να μην εφάπτεται σωστά πάνω στον πυρήνα του chip και να μη μπορεί να απάγει σωστά τη θερμότητα, με αποτέλεσμα να σβήνει από θερμοκρασία για προστασία.. Όπως και να 'χει, άλλλαξε πάστα / Thermal pads όπου χρειάζεται.
  9. Να ευχαριστήσω κι εγώ τον @Lshow για την οθόνη που μου χάρισε!
  10. Καλησπέρα, Εκδηλώνω ενδιαφέρον για την οθόνη. Στέλνω pm.
  11. Οι θερμοκρασίες από το SpeedFan μια χαρά είναι! Σε ποια κλίμακα αρχίζουν να κιτρινίζουν / κοκκινίζουν, είναι κάτι που το παραμετροποιείς εσύ μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος, αφού πρώτα λάβεις υπόψιν τη θερμική συμπεριφορά του laptop σου.
  12. Καλησπέρα, Άνοιξε τη Γραμμή Εντολών (cmd) ως διαχειριστής και πληκτρολόγησε τις παρακάτω εντολές: powercfg -energy -output c:\energy-report.html Όταν σου δείξει ότι ολοκληρώθηκε, πήγαινε στο C:\ και άνοιξε το αρχείο "energy-report.html" Μέσα εκεί, μεταξύ άλλων, θα σου επισημαίνει τις ρυθμίσεις που έχεις σχετικά με τη διαχείριση ενέργειας, πιθανά σημεία που χρήζουν αλλαγής, καθώς και τη χωρητικότητα της μπαταρίας (προβλεπόμενη και πραγματική).
  13. Όντως το Chip γραφικών αυτό καθεαυτό, είναι αδύνατο να χαλάσει με μια απλή τούμπα. Η προσαρμογή του όμως πάνω στη μητρική (οι κολλήσεις) είναι πιθανό να έχει επηρεαστεί, ειδικά αν είχε αναπτύξει μεγάλη θερμοκρασία όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Σαϊνόμπι, αλλά ακόμη πιο πιθανό, θεωρώ κάποιο απειροελάχιστο ράγισμα στη μητρική, σε σημείο που έχει άμεση σχέση με τη λειτουργία του chip. Θα πρότεινα ένα εξονυχιστικό έλεγχο της μητρικής με ένα καλό μεγεθυντικό φακό, για τυχόν ατασθαλίες πάνω σε χαλκοδιάδρομους, κονέκτορες κλπ. (Θεωρώ δεδομένο ότι όλα τα αποσπώμενα τμήματα, CPU, μνήμες, σύστημα ψύξης κλπ, έχουν κουμπώσει σωστά).
  14. Φυσικά και υπάρχει λύση.. Η αντικατάσταση της κάρτας. Το συγκεκριμένο λάπτοπ έχει αποσπώμενη κάρτα, σε slot τύπου MXM2.
  • Δημιουργία νέου...