Προς το περιεχόμενο

thois

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    33
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.636 προβολές προφίλ

thois's Achievements

  1. Ο περισσότερος κόσμος θα το εκτιμήσει, διότι θα προσφέρει καλύτερη μπαταρία (λογικά), δεν θα προεξέχει η κάμερα, και δεν θα λυγίζει εύκολα. Αλλά νομίζω ότι είναι λάθος κίνηση από μεριάς apple. Εφόσον υποστήριξαν ότι δοκίμασαν όλα τα μεγέθη και βάρη και κατέληξαν σε αυτά, να τα κρατήσουν. Θεωρώ πισωγύρισμα να το προσθέτεις πάχος και βάρος σε ένα κινητό.
  2. Δεν την θεωρώ κατακριτέα κίνηση αυτή της Apple. Είναι λογικό εφαρμογές που παραπληροφορούν σε ότι αφορά την πραγματική τους χρήση να μην είναι αποδεκτές. Βέβαια, αν και σε όλες τις κατηγορίες υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές, εδώ δημιουργεί θέμα (ψυχολογικό) κλονισμού ασφάλειας. Ούτε εμένα δεν θα μου άρεσε, γι αυτό και δεν έχω εγκαταστήσει ούτε μια antivirus εφαρμογή
  3. ελπίζω να μην είναι αυτό! Περιμένω να επιβεβαιωθούν οι άλλες φωτογραφίες που διέρευσαν, με μικρότερα bezel και διαφορετικό σχεδιασμό!
  4. Το καλό είναι ότι η LG κρατάει σταθερή γραμμή στο θέμα της σχεδίασης! Χρησιμοποεί την ίδια λογική και στα φθηνά κ στα ακριβά μοντέλα!
  5. Μπράβο στη Samsung για το πάχος και το βάρος του κινητού, και κυρίως γιατί βγάζει σεβαστά κινητά σε μικρότερο μέγεθος από 5 ιντσες. Από την άλλη θα ήθελα και μέταλλο στο πίσω μέρος, όχι τοσο τετράγωνο σχήμα και επιτέλους, όχι το δακτυλικό αποτύπωμα, αφού δεν δουλεύει σωστά όπως της Apple γιατί δεν το αποσύρει;
  6. Απίστευτο! Επιτέλους ήρθε κ σε μας!
  7. Την εμπιστεύομαι την apple δεδομένου του ότι αν βγάλει μια μεγαλύτερη συσκευή θα την υποστηρίξει και κατάλληλα. Αλλά και εγώ είμαι της γνώμης ότι δεν πρεπει να ξεφύγει το συνολικό μέγεθος του κινητού πέρα από το υπάρχον! Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία του κινητού. Δεν είναι η οθόνη το παν!
  8. thois

    ram παντα κατω απο 100 mb free

    Εχω και γω το ίδιο πρόβλημα με mavericks σε mac mini late2012 4gb. Δεν καταλαβαίνω γιατί αλλά ακόμη κ με μόνο τον σαφάρι ανοιχτό με πολλές καρτέλες, έχω μόνιμα κάτω από 5% ram ελεύθερη. Και εμφανίζεται πολλές φορές το χρωματιστό κυκλάκι.
  9. Μακάρι σιγά σιγά όλα τα κινητά να γίνουν πιο φιλικά με το νερό, για να αποφύγουμε τα ατυχήματα. Αυτό κοιτάω εγώ
  10. Έως ότου περάσει η μόδα με το plain minimal στυλ δεν βλέπω κάποια βελτίωση στα προιόντα της microsoft
  11. Ας συνεχίσει να παρουσιάζει premium υπολογιστές κ συσκευές και θα έχει όλο και περισσότερα κέρδη μακροχρόνια... οχι οπως κάνει τώρα με το 5c.
  12. To macbook είναι πολύ καλή αναβάθμιση! Τα απλά macbook pro δεν θα ανανεωθούν;
  13. Στο S5 εχουν την ευκαιρία να κρατήσουν την πρωτιά. Οχι απλά βάζωντας τα πιο καινούρια chips
  14. Στα macbook pro δε θα υπάρξει ανανέωση;
  • Δημιουργία νέου...