Προς το περιεχόμενο

lefteris crf

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    121
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.059 προβολές προφίλ

lefteris crf's Achievements

  1. Με το dvd drive στην θέση του, λειτουργεί τέλεια. Μόνο όταν βάζω την θήκη με το σκληρό αργεί πολύ..
  2. Και με το δικό του διαγνωστικό, τον βγάζει τέλειο. Τον ssd δεν τον εχω βάλει στο dvd γιατί τον εχω σαν πρώτο δίσκο με τα Windows εγκατεστημένα σε αυτόν.
  3. Ειναι στην πρώτη θέση. Βέβαια στο boot setup δεν βλεπω τον δεύτερο σκληρό. Μόνο το cd/dvd drive.
  4. Εχω δει τεράστια διαφορά στην εκκίνηση και στον τερματισμό. Κατα τη λειτουργία του, δεν εχω το παρατηρήσει.
  5. Το εχω τσεκάρει. Ειναι στο 100%. Ουσιαστικά το πρόβλημα ειναι ότι ξεκινάει και αυτός με την εκκίνηση του υπολογιστή, πράγμα που δεν το θέλω.
  6. Εχω ενα λαπτοπ dell inspirion με δυο σκληρούς δίσκους. Ο πρώτος ειναι ένας ssd στην θέση του λαπτοπ για τον σκληρό, και ο δεύτερος ειναι ένας sata, τοποθετημένος στην θήκη του cd. Το πρόβλημα μου ειναι ότι μόλις αφαιρώ τον sata, ο υπολογιστής πετάει. Μόλις τον επανατοποθετώ στην θέση του ο υπολογιστής γίνεται και πάλι αργος. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο bios ετσι ώστε να μην ξεκινάει ο δεύτερος απο μόνος του, και να ξεκινάει όποτε θέλω εγώ;
  7. Φιλος,εχει εναν υπολογιστη DELL,με λειτουργικο windows xp,και δεν μπορει να συνδεθει σε κανενα ρουτερ. Βγαζει ενα μηνυμα για την ασφαλεια WPA2. Εαν βγαλει τελειως την προστασια απο το ρουτερ,συνδεεται κανονικα. Τι μπορει να φταιει?
  8. τον πηρα τηλ. και δεν εχει,λεει, αρχεια 5 χρονων!!!!! Το ακουσα κι'αυτο!!
  9. Εχω δοκιμασει σε 3 dvd players,και σε αρκετους υπολογιστες...ολα τα βλεπουν ως αδειο dvd Ακομα,κατεβασα και ενα προγραμμα "mini tool power data recovery",και εκει τα ιδια..0 files found on dvd
  10. Εχω ενα προβλημα με ενα dvd φτιαγμενο απο φωτογραφο (βαπτιση). Δοκιμασα να δω το dvd μετα απο 3-4 χρονια,και εχουν χαθει ολα τα δεδομενα μεσα απο τον δισκο. To dvd player,δειχνει τον δισκο αδειο,καθως και ο υπολογιστης. Καμμια ιδεα?
  11. lefteris crf

    Προβλημα με drivers

    για το ιδιο λεμε? http://ioys.gr/easy-driver-pro/
  12. lefteris crf

    Προβλημα με drivers

    Το δοκιμασα,αλλα,τιποτα...
  • Δημιουργία νέου...