Προς το περιεχόμενο

omghi2u

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.527
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.930 προβολές προφίλ

omghi2u's Achievements

  1. Τωρα εσυ γιατι πρεπει να πεταχτεις να χαλασεις ενα υπεροχο αφηγημα? *clicks tongue*
  2. το σημαντικο (για εμενα τουλαχιστον) ειναι σε τετοιου ειδους ταινιες, που θα να χτισεις συμπαντα και α και ου... Για τους iconic χαρακτηρες να μην δινουν το ρολο σε ηθοποιους τους οποιους ο κοσμος τους εχει ηδη συνδεσει με αλλους ρολους του παρελθοντος και εχουν ηδη ενα brand name. για αυτο imho καποια απο τα casting ηταν εξαιρετικα και ο Jackman ηταν ενα απο αυτα καθως μεχρι το 2000 που εκανε το x-men ντεμπουτο του ηταν σχεδον αγνωστος στο ευρυ κοινο. π.χ O μονος που ηταν ηδη ονοματαρα (αν και πεσμενος) που δεν με εβαλε στην διαδικασια να σκεφτω "αχ να ο ταδε ηθοποιος που εκανε τον ταδε χαρακτηρα" ηταν ο Ed Norton που ηταν καταπληκτικος σαν Banner και η εκδοχη του Hulk του 08 ηταν η πιο κοντινη και τρομακτικη εκδοχη του Hulk που εχω δει στην οθονη. Οι λογοι που αποφασισαν να τον απομακρυνουν απο το Project και αν ισχυουν ή οχι δεν με αφορουν. Ασχετο αλλα ο Ruffalo δεν με εψησε ποτε... συμπαθεστατος αλλα σιγουρα οχι Βanner και ο hulk του απιστευτα watered down.
  3. omghi2u

    Fallout (Prime, 2024)

    δεν ειναι τοσο παραξενο. βρεθηκε σε μια κατασταση do or die. survival instinct ηταν η φαση ξεκαθαρα. και μετα απο αυτο της μπηκε για τα καλα στο μυαλο οτι αυτο που ζουσε στο vault ηταν ουτοπικο και εδω πανω στα wastelands δεν επιβιωνεις being goody 2 shoes.
  4. αυτη δεν ειναι του καρπα παντως. ειναι/ηταν του μαλιατση.
  5. omghi2u

    NBA Topic

    Δυστυχως και αυριο να πεθανει που λεει ο λογος, θα αναλαβει ο Michael. Ο Γιος του, που προφανως ειναι copy paste απλα δεν ειναι 88 αλλα 44.
  6. omghi2u

    NBA Topic

    Ετσι για την ιστορια... Οι Bulls απο την ημερα που διελυσαν την δυναστεια ειναι κατω απο .500 στο συνολο 25 χρονων. Για την ακριβεια το ρεκορ ειναι 998-1141. Αυτο κανει τους Bulls την 24η καλυτερη ομαδα του ΝΒΑ σε αυτο το διαστημα. Στο μεταξυ (με μονη εξαιρεση την 1.5 σεζον με covid) ειναι τοπ 5 σε πωλησεις εισητηριων και merch και παρολα αυτα εχει μπει στο luxury tax ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ 39 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (απο το 1985). Η μουμια(Reinsdorf) τριβει τα χερια της με μανια. Με λιγα λογια, οσο το γηπεδο ειναι γεματο και το merch φευγει σαν ζεστα ψωμακια ο jerry ειναι ικανοποιημενος. Οποτε φιλε ilos η μετριοτητα μπροστα στην ωμη πραγματικοτητα του να εισαι η 6η χειροτερη ομαδα της λιγκας για 25 χρονια απεχει αρκετα. Οταν σε κανει expose ακομα και ο bill freaking simmons καταλαβαινεις οτι Chicago we have a problem.
  7. omghi2u

    NBA Topic

    When there's a full moon outside... And the wind dies down... If you listen closely ... You can faintly hear Arturas Karnisovas say...
  8. omghi2u

    Fallout (Prime, 2024)

    και οι 3 ειναι εξαιρετικοι. ο συγκεκριμενος που καταλαβαινω/υποθετω οτι λες πως σε χαλασε, στην πορεια δειχνει πραγματακια.
  9. omghi2u

    Fallout (Prime, 2024)

    ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ? οντως??? i'm done.
  10. για χαμηλα production values δεν μπορει να κανει παραπονα κανεις. εδωσαν πονο σε ολους τους τομεις στο claymore. απλα πιστευω βιαστηκαν να το κανουν animate... ας του εδιναν λιγα χρονια ακομα να εδιναν κατι πιο ολοκληρωμενο. κριμα.
  • Δημιουργία νέου...