Προς το περιεχόμενο

chr23

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    51
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

chr23's Achievements

  1. chr23

    E-book reader?

    Καλησπέρα σε όλους Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το reader μου (kobo glo) το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς θέματα και αναρωτιόμουν μήπως έτυχε το ίδιο σε κάποιον από εσάς. Το ανοίγω σήμερα το πρωί μετά από πλήρη φόρτιση και η οθόνη δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Κάνω reset και δεν αλλάζει τίποτα. Όλα λειτουργούν (κουμπιά) εκτός από την οθόνη η οποία μένει μόνιμα στη αρχική σελίδα. Μήπως ξέρετε τι μπορώ να κάνω? Πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί από όπου το πήρα? Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν το θέμα έχει συζητηθεί ήδη στο forum.
  2. chr23

    Προτείνετε κινητά!!

    Εφόσον σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η κάμερα θα σου πρότεινα το nokia lumia 920.
  3. chr23

    Κινητα απο skroutz

    Ναι εννοείται. Και δεν χρειάζεται αναγκαστικά να λέει GR πάνω - οποιαδήποτε χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης είναι οκ.
  4. Άλλο κινέζικο, άλλο μαϊμού. Ποτέ μην πάρεις απομίμηση, στο λέω από εμπειρία φίλης μου. Έδωσε 100 ευρώ για "υποτιθέμενο" samsung galaxy s4 και είναι ΑΘΛΙΟ. Δεν μπαίνει καν στο internet - μόνο αυτό σου λέω.
  5. chr23

    Κινητα απο skroutz

    Όταν παραλάβεις το κινητό από όποιο κατάστημα και αν είναι, πριν ακόμα ανοίξεις τη συσκευασία πρέπει να ελέγξεις τον αριθμό imei. Πάνω στο κουτί πρέπει να υπάρχει ένα αυτοκόλλητο με αυτόν τον αριθμό, τον παίρνεις λοιπόν και τον γράφεις εδώ: http://sndeep.info/en για να δεις αν είναι ευρωπαϊκό. Στο αποτέλεσμα θα σου λέει πού κατασκευάστηκε, πότε και -το σημαντικό- για ποια χώρα προορίζεται (made for). Αν αυτή η χώρα δεν είναι ευρωπαϊκή τότε δεν έχεις ευρωπαϊκή εγγύηση.
  6. Eίχα και εγώ το ίδιο θέμα επειδή ο υπολογιστής είχε αγγλικά όταν το αγόρασα. Κατέβασα το language pack των ελληνικών ακολουθώντας τις οδηγίες από τη σελίδα της microsoft και τώρα έχω ελληνικά. http://support.microsoft.com/kb/2607607/el
  7. Έκανα πριν δυο μέρες την αναβάθμιση σε 8.1 και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Σήμερα προσπάθησα να στείλω μια φωτογραφία από το κινητό μου (android) στο λάπτοπ (hp envy touchsmart sleekbook 4) χωρίς επιτυχία. Και οι δύο συσκευές ήταν ανιχνεύσιμες και με ενεργοποιημένα bluetooth. Επίσης είχα κάνει ζεύξη των συσκευών στις ρυθμίσεις του bluetooth χωρίς κάποιο θέμα. Παρόλα αυτά όταν πήγα στις Συσκευές και πάτησα Προσθήκη ο υπολογιστής δεν εντοπίζει το κινητό. Δοκίμασα και με ένα άλλο παλιό κινητό με τα ίδια αποτελέσματα - ούτε μπορεί να στείλει, ούτε να λάβει από τον υπολογιστή. Άρα τα πρόβλημα το έχει ο υπολογιστής - πριν κάνω την αναβάθμιση το bluetooth δούλευε μια χαρά. Τι μπορεί να φταίει; Υπάρχει κάποια ενημέρωση που πρέπει να περιμένω από την hp;
  8. chr23

    E-book reader?

    Συμφωνώ για το calibre, είναι πολύ απλό στη χρήση και θα σε διευκολύνει.
  9. To δίκτυο φταίει, το παθαίνω και εγώ με καινούργιο android κινητό, και μου το έχουν πει και άλλοι.
  10. chr23

    Κινητα απο skroutz

    To birdphone είναι το πιο γνωστό και αξιόπιστο. Αν είσαι σίγουρος για το κινητό που θέλεις τότε πάρ'το χωρίς δεύτερη σκέψη, τα προιόντα τους είναι άψογα.
  11. Μόλις τελείωσα την εγκατάσταση σε ultrabook. Η όλη διαδικασία έγινε μέσα σε μια ώρα και το μόνο που χρειάστηκε να κάνω επιπλέον ήταν να κατεβάσω το πακέτο των ελληνικών επειδή ο υπολογιστής είναι αγγλικός. Ευχάριστες οι αλλαγές που είδα μέχρι τώρα.
  12. chr23

    Αγορά κινητού/smartphone

    Το lg δουλεύει άψογα από μόνο του, συμφωνώ απόλυτα ότι δεν κολλάει πουθενά. Και εφόσον είναι απροβλημάτιστο με αυτή την έκδοση η αναβάθμιση δεν είναι θέμα.
  13. chr23

    Επιλογή smartphone

    Δεν νομίζω να δυσκολευτείς στη μετάβαση. Εγώ πριν πάρω το πρώτο μου android κινητό (lg optimus g) είχα ένα samsung feature phone των 29,99 ευρώ - και πριν από αυτό ένα sony ericsson με symbian. Ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει android και παρόλα αυτά δεν είχα καμιά δυσκολία. Αν σου αρέσει λίγο να την "ψάχνεις" τη συσκευή όπως π.χ. εναν υπολογιστή με windows τότε μια χαρά θα προσαρμοστείς. Το πρόβλημα θα ήταν αν χρησιμοποιούσες macbook - τότε πιο εύκολο θα ήταν να συνεχίσεις με iphone. Το android έχει τόσες ενδιαφέρουσες πλευρές που δύσκολα θα το βαρεθείς, το ζήτημα είναι να επιλέξεις ένα κινητό που θα είναι απροβλημάτιστο στη χρήση του και δεν θα κολλάει. Μην ξεχνάς επίσης τα WP που θα ήταν μια καλή μετάβαση από άποψη ευκολίας στη χρήση. Εκτός από τα μεταχειρισμένα, με αυτά τα χρήματα βρίσκεις πολύ αξιόλογες καινούργιες συσκευές: https://www.skroutz.gr/s/2911050/LG-Nexus-4-16GB.html?from=recommendation https://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html https://www.skroutz.gr/s/1828505/Samsung-Galaxy-S-III-i9300-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/3613662/HTC-One-Mini-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/2554080/Nokia-Lumia-920.html?keyphrase=nokia+920 https://www.skroutz.gr/s/3330184/Nokia-Lumia-925-16GB.html + αν σε ενδιαφέρει η sony τότε περιμένεις να έρθει το xperia z1 mini.
  14. chr23

    Κινητα απο skroutz

    Οκ, εφόσον είναι αποφασισμένο πάω πάσο Σίγουρα θα πέσει η τιμή, αν έχεις υπομονή θα δεις μεγάλη διαφορά, ειδικά τώρα που όλες οι εταιρίες βγάζουν καινούργια μοντέλα.
  15. chr23

    Κινητα απο skroutz

    Η λογική λέει ότι οι τιμές πέφτουν με τον καιρό - σε αυτήν την περίπτωση όμως δεν νομίζω να φτάσει την τιμή του λευκού, τουλάχιστον σε αυτό το κατάστημα. Υπάρχουν και άλλα δύο μαγαζιά που το έχουν γύρω στα 300 ευρώ το μαύρο όμως από ότι είδα. Βέβαια σε αυτήν την τιμή θα μπορούσα να προτείνω καλύτερη συσκευή
  • Δημιουργία νέου...