Προς το περιεχόμενο

sprake

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    72
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

sprake's Achievements

  1. Σμηγματ. δερματιτιδα, οτι χειροτερο μπορει να παθει κανεις, και ειδικα αμα το εχεις και στο προσωπο. Το κακο ειναι οτι σου χαλαει τι ψυχολογία. Και το εχουν και ελαχιστα ατομα (εγω το πολυ εναν να εχω δει). Αυτό που εχω παρατηρησει ειναι πως εμφανιζεται περιοδικα, δηλαδη η μεγαλη εξαρση συμβαινει ανα τριμηνο περιπου και μετα σιγα σιγα επανερχεται σε μια ''καλη'' κατασταση το προσωπο μεχρι να ξαναεμφανιστει. Εγω κατι απλες ενυδατικες χρησιμοποιώ, που φαινετε να κανουν καποια δουλεια αλλα οταν γινει εντονο το προβλημα δεν κανουν τιποτα και περιμενω να περασει μονο του, μετα απο μια βδομαδα συνηθως. Να κανω μερικες ερωτησεις για εσας που χρησιμοποιειτε τη ''βιοδερμα'' μιας και αρκετοι το προτεινουν σε πολλα φορουμ. 1) οταν τη βαζεις μετα απο ποσο καιρο θα φυγει η κοκκινιλα?(για το εντονο προβλημα εννοω) 2) αφου τη βαζεις και βελτιωθει η κατασταση πρεπει να συνεχισεις να την χρησιμοποιεις 2 φορες την ημερα ή οχι και τοσο συχνα? (πχ εγω την ενυδατικη τη χρησιμοποιω 1 φορα ανα 2 μερες περιπου) 3) πρεπει να τη βαζεις μονο στα σημεια που εχεις θεμα ή μπορει και σε ολο το προσωπο σαν μια ενυδατικη? (εχω παει και σε δερματολογο, ειδα μια βελτιωση αλλα τιποτα παραπανω) Επισης ισχυει οτι δεν υπαρχει λειζερ οπως για την περιπτωση της ακμης?
  2. και εγω εδω και μια βδομαδα κολλαω απιστευτα σε λολ και στρεαμς με Forthnet. κατι γινεται εδω.
  3. ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας. ακολουθησα την συμβουλη του xristoforou, οπου στο λαπτοπ μου εχει το προγραμμα lenovo energy manager που εχει mode (optimized battery health) το οποιο φορτιζει τη μπαταρια μεχρι το 60% και το αφηνει εκει για ολη τη διαρκεια που το εχω στη φορτιση. και με βαση τα λεγομενα της εταιριας αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος να κρατησεις σε καλη κατασταση τη μπαταρια. Αρα ειμαι σε καλο δρομο πιστευω, συμφωνα και με τις ευλογιες της Lenovo
  4. παιδια μια γενικη ακυρη απορια που εχω, τα usb hub δεν ειναι επικυνδυνα? δηλαδη δε μπορει με αυτο να χαλασει η κανονικη θυρα του pc/laptop?? αν οχι δηλαδη μπορω να συνδεσω οσα περιφεριακα, gamepads κλπ θελω? μου φαινεται λιγο παραλογο μια θυρα να δινει τοσο ρευμα για τοσα περιφεριακα που θα βαλει καποιος.
  5. Παιδια το νεο λαπτοπ που αγορασα θα το χρησιμοποιω πιο πολυ στο σπιτι, και αρα λογικα θα ειναι μονιμως στην μπριζα οταν θα δουλευω ή θα παιζω διαφορα games. Μπορει να παθει κατι η μπαταρια? μηπως χαλασει η χωρητικοτητα της ή κατι αλλο? Αρα πρεπει να την αφαιρεσω απο το λαπτοπ? Εχω ακουσει διαφορα , δε ξερω τι ισχυει και φοβαμαι μηπως σε κανα χρονο δε κραταει ουτε 5λεπτο η μπαταρια. Ευχαριστω.
  6. Παιδια στα windows 8.1 υπαρχει αυτοματα εγκατεστημενη η εφαρμογη του onedrive ωστε να διαχειριστεις πιο ευκολα τα αρχεια σου. Και ερχεται η ερωτηση. με το να συνδεσεις το λογαριασμο σου στο pc αυτο δε σημαινει πως θα ειναι συνεχεια συνδεδεμενος, θα κατεβαζει και θα ανεβαζει αρχεια το pc? δε θα κολλαει περισσοτερο? δε θα εχω lag-ping στα ονλινε παιχνιδια? Εγω τοσο καιρο ειχα βολευτει με το να χρησιμοποιω το onedrive μεσα απο το broswer οποτε το χρειαζομουν. Αξίζει να χρησιμοποιήσω την εγαρμογή? Ευχαριστώ!!!
  7. Παιδια σε λιγες μερες παιρνω λαπτοπ με ξεχωριστη καρτα radeon και θα του βαλω windows 8.1 Εχω την εντυπωση πως στα 8 σου βρισκει αυτοματα τον driver την πρωτη φορα , ισχυει ή πρεπει να το ψαξω μονος ? και αν ναι τα κατεβαζω απο το site του κατασκευαστη(lenovo) ή απ'την amd? Επισης ειναι απαραιτητο καθε φορα που βαζω drivers να κανω restart? φοβαμαι μηπως ετσι χαλασω το λαπτοπ με τα πολλα κλεισε-ανοιξε. Ερωτησεις του πρωταρη ειναι. Ευχαριστω!!!
  8. sprake

    Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

    παιδια καποιος να βοηθησει και στη δικια μου ερωτηση? δλδ γινεται να παιξουν pro στο pc 4 ατομα οπως στις κονσολες?
  9. sprake

    Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

    ρε παιδιά μια άκυρη ερώτηση. Γίνεται να παίξουν pro15 4 άτομα μαζί άμα αγοράσω gamepads? υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή αυτό ισχύει για τις κονσόλες? Γιατί ένα παιδί μου είπε πως μόνο εως 2 μπορούν στο pc να παίξουν και μου φάνηκε λίγο κουλό. Άμα ξέρει κάποιος να απαντήσει (για να μη αγοράσω τζάμπα 4 gamepads ). Ευχαριστώ.
  10. Καλησπερα παιδια. Ψαχνω ενα λαπτοπ για απλη χρηση ως φοιτητης(λιγο απ'ολα) στα 240ε. Θελω να παιζω και κανα παιχνιδακι τυπου lol, pro και αντε κανα gta iv, και σε low settings δεν εχω προβλημα. Αγορα απο Ελλάδα. Ξερω οτι δεν μπορω να εχω πολλες απαιτησεις σε αυτα τα χρηματα αλλα τουλαχιστον να μην σερνεται. Μετα απο πολυ ψαξιμο εχω βρει αυτο σε προσφορα 239e http://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g500h-59-413814-156-intel-dual-core-1005m-4gb-500gb-free-dos-p-PER.910336 Το μονο που με προβληματιζει ειναι ο 1005m, καποιοι λενε πως ειναι χαλια και αλλοι πως αντεχει για απλη χρηση. εγω πιστευω μου αρκει και δε νομιζω να ειναι σαν τον ''γνωστο'' amd e1-1200. επισης διαβασα πως μπορει στο μελλον να αναβαθμισω τον επεξεργαστη?? δε το εχω πολυκαταλαβει αυτο. Αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα ή να μου πειτε αν αξιζει το συγκεκριμενο. Ευχαριστω.
  11. sprake

    3 ερωτήσεις για Ebay-Paypal

    ( ερωτήσεις του πρωτάρη !!! ) 1) έχω εναν λογαριασμο paypal με λιγα ευρω που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ VERIFIED και θελω να αγορασω κατι μικρο απο ebay. γινεται ? 2) επίσης στον παραπάνω paypal λογαριασμό μου γινεται να μου στείλει καποιος αλλος χρηματα? μηπως πρεπει να ειναι verified, για'αυτο ρωταω. 3) στην παραλαβη απο ebay το προιον το στελνουν στο σπιτι ή φερνουν ενα σημειωμα και πρεπει να το παραλαβω απο ελτα? και αν ναι υπαρχει καποια επιπλεον χρεωση στη δευτερη περιπτωση? σας ευχαριστω.
  12. 1) μπορεις να μας πεις και θερμοκρασιες την ωρα που παιζεις τα παιχνιδια? 2) αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα με το wifi οπως ελεγαν μερικοι ή ειναι μια χαρα ??
  13. sprake

    League of Legends Topic v1

    Οσο καλος support και να εισαι αμα το adc σου γ@μ!€τ@! αναποδα ,δε μπορεις να κανεις τιποτα. Δηλαδη πιστευω στο bot πιο πολυ παιζει ρολο ποσο καλο adc εχεις παρα support. Ολοι λιγο πολυ μπορουν να παιξουν supp, καλο adc ομως ελάχιστοι. Πολυ καλο το guide σου atallos1. Μηπως εχεις να προτείνεις κανα κρυφό support που να ειναι op και να μπορεσω να παω gold απο το silver 2 που ειμαι γιατι με thresh, leona κλπ δε κανουμε δουλεια οπως ειπα και πριν. Ισως κανας teemo,lulu, ή κάτι αλλο?
  14. wtf? ποντίκι CLG από την Razer? ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ !!! Όσοι έχετε αμφιβολίες σίγουρα είναι καλό ποντίκι αφού το χρησιμοποιεί η CLG στους επαγγελματικούς της αγώνες στο LOL. αλλά εμένα όμως και πάλι μου φαίνονται πολλά τα 40ε για ένα ποντίκι.
  • Δημιουργία νέου...