Προς το περιεχόμενο

Phantomas23

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    101
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.963 προβολές προφίλ

Phantomas23's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 08:26 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Απο ελληνικό κατάστημα κινητής. Σε κατάσταση καινούργιου, ανοίχθηκε για έλεγχο και ξαναμπήκε στην συσκευασία του! Θήκη και τζαμάκια της Spigen! Τιμή πακέτου 1000e Θεσσαλονίκη, Κιλκίς Quick Specs Οθόνη: 6.8" Κύρια Κάμερα: 200 MP Χρώμα προϊόντος: Γκρι Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Μπαταρία: 5000 mAh Αποθ. Χώρος: 256 GB Εσωτερική μνήμη RAM: 12 GB Βάρος: 232 g

    950 €

  2. Phantomas23

    Apple iPhone 11 Pro (Γκρι/256 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/04/2024 03:17 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ανέβηκε για φίλη, σε άριστη κατάσταση! Κιλκίς Quick Specs Οθόνη: 5.8" Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 12 MP Χρώμα προϊόντος: Χρυσό Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Αποθ. Χώρος: 256 GB Βάρος: 188 g

    350 €

  3. Ουσιαστικά οι ΗΠΑ είναι να συγκριθούν με ανάλογα μεγέθη σε έκταση και πλυθησμό. Η Ελλάδα επίσης είναι δύσκολο να συγκριθεί με χώρες 10μυριων λόγω της γεωγραφικής μας πολυμορφίας.
  4. Ήδη πληρώνουμε έμμεσα οποιονδήποτε παίρνει ftth, μέχρι τώρα, αφού επιδοτούνται από Ε.Ε.
  5. Μετράνε μέση ταχύτητα συνδέσεων αλλά δεν αναφέρουν πουθενά ποιο ποσοστό της επικράτειας τους καλύπτουν. Γεωγραφικά ΚΑΜΙΑ χώρα δεν είναι σαν την Ελλαδα. Και οι μισές είχαν απολυταρχικά καθεστώτα, που σημαίνει δεν είχε πουθενά πολεοδομία μπουρδ#λο!
  6. Από ανακρίβεια σε παραπολογία εδώ μέσα! 1. Στο θέμα της σύγκρισης με άλλες χώρες, σκεφτείτε ότι η γειτονική Βουλγαρία παρουσιάζει ταχύτητες κι όχι συνολικό ποσοστό κάλυψης. Έχω γνωστούς κι έχω επισκεφθεί κ ο ίδιος την χώρα τους και σας διαβεβαιώνω ότι όχι ίντερνετ, ούτε ρεύμα δεν έχουν σωστά. Οι ταχυτητες που έχουν στον Θεό είναι από τις μεγάλες πόλεις τους. Στο "ελλαδισταν" (όπως αναφέρθηκε κι απορώ μήπως εύχονται κάποιοι να βρίσκονταν σε ισλαμικό κράτος) την τελευταία 5ετια σταμάτησε ο πρώην ΟΤΕ να δίνει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ γραμμή. 2. Στα κατσαβραχα και στα κουτσοχωρια το ίντερνετ έπρεπε να πάει ύστερα απο επιχορήγηση από Ευρώπη(βλέπε RURAL). 3. Δεν ξέρω τι γίνεται στα μεγάλα αστικά κέντρα, Αθήνα κ Θεσσαλονίκη, όπου ένας δήμος μπορεί να έχει κ ανω των 10 χλμ ακτίνα, στους υπόλοιπους νομούς, ειδικά της βόρειας Ελλάδας, όλες οι πόλεις έχουν fttc. Σε μένα πιάνει η 200αρα στο μαξ, ο αδερφός μ στην γειτονιά του είναι στα 50. 4. FiberToTheHome στην πόλη μου παίρνουν σε πρώτη φάση μόνο όσοι μένουν στο κέντρο (πάλι στην απέξω τα κουτσοχωρια κ τα κατσαβραχα). 5. Στα φόρουμ, σε οποιαδήποτε κατηγορία θέματος, θα μπει κάποιος για να κράξει. Σπάνια θα δούμε θετικά ποσταρισματα.
  7. Καλησπέρα, μόλις με ενημέρωσαν από το κατάστημα που παρήγγειλα τα MicroLAB ότι είναι μη διαθέσιμα και πως δεν θα ανανεώσουν το stock
  8. Η μέγιστη ταχύτητα που συγχρονίζει αυτό το modem σε αυτή την γραμμή πάει στα 106down/34up mbps. Το προφίλ που σου δίνουν είναι 100down/34up. Κι Ελλάδα, με 200αρα ταχύτητα κι έχω αυξομειώσεις στο bandwidth, ΟΛΟΙ online είμαστε! Υπομονή και θα περάσει.
  9. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Επειδή είμαι ψιλοασχετος, υπάρχει λόγος για να μην επιλέξω τα Microlab με το 6.5ιντσο γουφερ?
  10. Καλησπέρα. Έχοντας διαβάσει καμιά 20αριά σελίδες στο νήμα βρήκα αρκετές προτάσεις π με καλύπτουν για PC ηχεία αλλά θα ήθελα την άποψη σας επάνω στο δίλημμα π έχω. Αγόρασα σε προσφορά την ηχομπαρα της Creative Stage 2.1 για την 55αρα μου. Κι εδώ ζητάω την βοήθεια σας. Να προχωρήσω σε αγορά καλύτερης ηχομπαρας για την TV και να κρατήσω την Creative Stage για το PC η να πάω για αγορά 2 αυτοενισχυώμενων ηχείων? Οι απαιτήσεις μου είναι καθαρά για gaming και λίγο ταινίες. Καθόλου μουσική.
  11. Τραγελαφικές καταστάσεις!!@$#!@#$!@#$%!$%!@#!@%$!@#!@ "Τρεχουμε" για να διεκδικήσουμε κάτι που θα έπρεπε να μπαίνει σε λίστα προτεραιότητας ενεργειακής επέμβασης. Αλλά τι λέω... ΜΠΑΝΑΝΪΑ!!!!!
  12. Βόρεια Ελλάδα στέλνουν μέσω Γενικής ταχυδρομικής.
  13. Από όσα κατάλαβα, εμείς από επαρχία θα την δούμε αύριο την κονσόλα...
  14. Σχεδόν όλοι έχουν μαύρα μεσάνυχτα για το τι φταίει για τις ταχύτητες μας. Πριν κράξετε τους παρόχους τηλ και ιντερνετ, ρωτήστε τον πατέρα σας, είναι αυθαίρετο το σπίτι? Ρωτήστε τις πολεοδομίες αν οι πολυκατοικίες μας είναι σωστά δομημένες, με σωστό υπόγειο δίκτυο! Ζούμε στην χώρα του άρπακολα, όλα στήθηκαν στο πόδι, γιατί να δουλεύουν σωστά οι τηλεπικοινωνίες? Στα κινητά μια χαρά ακολουθούμε τις τεχνολογίες και τις ταχύτητες...
  • Δημιουργία νέου...