Προς το περιεχόμενο

Kmd

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    57
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Kmd's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

30

Φήμη

  1. Τα καλύτερα παλικάρια οι συμβολαιογράφοι. Στην πλάτη τους πάει η Ελλάδα μπροστά.
  2. Και εγώ έτσι νόμιζα ότι το aptx ήταν καλύτερο του default bluetooth protocol SBC που είναι τσάμπα και οπεν σουρσε και όλες οι συσκευές γύρω σου το υποστηρίζουν. Αν διαβάσεις διάφορα παπερ στην συμπίεση καταλαβαίνεις την διάφορα. To aptx είναι απλά ένα ακόμα μάρκετινγκ τρικ, τίποτα παραπάνω. δεν είναι καν adaptive akoma
  3. To proof of stake που έρχεται δυστυχώς μου φαίνεται για μεγάλη πατάτα. Ο λόγος που τα cryptos ανέβηκαν τόσο είναι η ψυχολογία των miners να θέλουν να βάλουν λεφτά όχι μονο σε asics kai gpus αλλα και σε νόμισμα. Κάποιο proof of person θα είναι ωραίο να δούμε με πληθωρισμό που λειτουργεί random σε όσους έχουν ενεργό pc για p2p συναλλαγές.
  4. Ειναι αστείο που κάποιο νομίζουν ότι τα cryptos με την μορφή που έχουν τώρα μπορούν σε οποιαδήποτε συνθήκη να αντικαταστήσουν fiat.. Πιο πιθανό είναι να καεί το world wide web παρά αυτό. Θα γίνουν mainstream σίγουρα, αλλά όσο γίνονται mainstream τόσο θα αναγκάζονται να προσαρμόζονται σε νταβατζιλίκι fiat και αυτή η είδηση είναι μόνο μια πολύ πολύ μικρή αρχή προς αυτό. Το αν αυτό το νταβατζιλίκι είναι σωστό ή όχι για τα cryptos ανοίγει μια τεράστια φιλοσοφικό-πολιτική συζήτηση αλλά το σίγουρο είναι πως αυτό είναι το μέλλον αν κάποιος ξέρει ελάχιστα γύρω από πολιτική και οικονομία.
  5. Όντως έτσι γράφει το σαιτ της vodafone!!! Τι κάθομαστε και διαβάζουμε σαν χαζά? Δηλαδή όλο το άρθρο παραπάνω είναι μια μεγάλη πατάτα? Γιατί δεν γράφουν ότι οι παραχωρησεις ισχύουν για ακριβά συμβόλαια? Γιατί το ονομάζουν νομοθεσία και όχι εμπορική συμβουλή στους παρόχους τηλεπικοινωνιών?
  6. ​Μακάρι να κάναν προσφορά το mi5. Τα 235€ είναι η κανονική τιμή του. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στα 207€ και δεν το αγόρασα...
  7. Μόνο τα VR headsets μπορούν να κάνουν το 3δ content εύκολο στην δημιουργία σε επίπεδο καθημερινότητας
  8. 2) Κάτοχος surface pro 3: με το ζόρι 3 χρόνια θα κρατήσει. Από τα χέρια μου έχουν περάσει 2 surface και περιμένω 3το μέχρι το τέλος του ενός χρόνου. Καθημερινή χρήση με πενάκι onenote και βαρύ software για simulations. Κάθε φορά και διαφορετικά προβλήματα. Φανταστικό εργαλείο αλλά σε καμία περίπτωση αξιόπιστο 3) Ακριβό γιατί παίζουν μπάλα μόνοι τους.. Αξιόπιστο δεν είναι αλλά το εργαλείο πακετάρει σχεδιασμό και υλικά χρόνια μπροστά . Κανείς δεν το φτάνει εύκολα
  9. 0,234+0,42 ή σκέτο 0,234 ανα λεπτό?? Και εγώ το δεύτερο κατάλαβα. Τα πακέτα των λεπτών που βάζεις δεν είναι ενεργά όμως αν είσαι στο εξωτερικό. Με 10ευρη κάρτα μόνο με τις μονάδες έχεις 10/0,234=42.7 λεπτά να μιλήσεις ή 10/0,062=161.2 λεπτά να σου μιλήσουν Αν όντως ισχύουν έτσι συμφέρει να κάνεις αναπάντητη αν είσαι εξωτερικό και να σε πέρνουν από ελλάδα με τα λεπτά του πακέτου τους για να βγάζεις 2.5 ωρίτσες.
  10. Παίρνεις surface σίγουρα. 16:9 να μην βάζαν τα ούφο της microsoft και δεν θα ήταν ούτε καν επιλογή .. Στα 64 gb thinkpad 600$ + 50$ το pen <-> surface 900$ μαζί με pen Για i5-4200U αντί Atom Z3795 , usb3 αντί usb2 port και 4gb αντί 2gb ram τα δίνεις τα 250$ παραπάνω (αν όχι και λιγότερα μέχρι να βγει το lenovo.)
  • Δημιουργία νέου...