Προς το περιεχόμενο

spyros95

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    304
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.964 προβολές προφίλ

spyros95's Achievements

  1. Το ίδιο mail έλαβα και στον backup λογαριασμό μου, από Τουρκία αυτή τη φορά (έχω και το λιβανέζικο).
  2. Μπορείς να αγοράσεις fractional shares, εφόσον το υποστηρίζει η πλατφόρμα που χρησιμοποιείς (etoro, trading212).
  3. Καλησπέρα παιδιά, Με συγχωρείτε εξαρχής για την απορία, μιας και δεν είναι 100% σχετική με το thread. Έχω ενεργοποιήσει από τον Ιούλιο το ultimate με την παλιά μέθοδο (FUPS). Ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με την είσοδο στο app της FUPS. Συγκεκριμένα, δεν δέχεται πλέον τον κωδικό που είχα ορίσει (τον 6ψήφιο) και δεν μπορώ να συνδεθώ. Πέρα από το xbox τη χρησιμοποιούσα και για Spotify. Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε "μπλοκαριστεί";
  4. Καλημέρα @fysikos! Από τη διεύθυνση αποστολής που διαφέρει από αυτή της αίτησης για την επιδότηση. Εκτός αν εννοείς να το παραλάβω μόνος μου, που είναι ιδιαίτερα δύσκολο για ψυγείο(φόρτωμα σε ΙΧ, μεταφορά σε όροφο κλπ).
  5. Καλησπέρα σας, Είμαι και εγώ δικαιούχος, με την τελευταία κλήρωση, αλλά αγόρασα ψυγείο μήνες νωρίτερα, μιας και το προηγούμενο μας χαιρέτησε και προφανώς δεν μπορούσα να εγκριθώ. Μπορώ να δώσω το voucher για το ψυγείο σε γονείς; Η παράδοση θα μπορέσει να γίνει στο δικό τους σπίτι, ή πρέπει να βρουν λύση να πάνε το παλιό τους ψυγείο και να παραλάβουν το καινούργιο από το κατάστημα; Ευχαριστώ εκ'των προτέρων!
  6. Να προτείνω και εγώ το Methexis (είναι και ελληνικό) εάν θέλεις να μπεις στον κόσμο των niche & ντελικάτων αρωμάτων. https://www.manosgerakinis.com/parfums/product/meθexis/ Ναι, δεν είναι στο price range των "πολυφορεμένων" Cool Water, Le Male κλπ, αλλά τουλάχιστον για εμένα, είναι μεγάλο (+) να μην φοράω ένα άρωμα που μπορεί να το φοράνε άλλοι x άνθρωποι στο δωμάτιο.
  7. Αγόρασα πρόσφατα ένα Macbook Air M1 και είμαι σε αναζήτηση οθόνης, μιας και το συνέδεσα με το monitor που έχω στον σταθερό μου (LG 28UM59-P) και απογοητεύτηκα από την ανάλυση. Το budget μου είναι 400, βαριά 450. Ιδανικά θα ήθελα πάλι ultrawide. 100% για σερφάρισμα και δουλειές γραφείου (office suite, photoshop-lightroom), μιας και δεν παίζω παιχνίδια. Ευχαριστώ!
  8. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Μετά την λήξη επομένως, ακολουθώ το υπόμνημα και αγοράζω από εδώ (https://www.cdkeys.com/xbox-live/12-month-xbox-live-gold-membership-turkey); Χρειάζεται να αγοράσω εκ 'νέου το Ultimate;
  9. Καλησπέρα σας, Ακολούθησα πέρυσι τον οδηγό του sphinxgr (σε ευχαριστώ πολύ) και ενεργοποίησα το Xbox Game Pass Ultimate μέσω Βραζιλίας. Στις 17/2 η συνδρομή λήγει (είχα ενεργοποιήσει μόνο 1 χρόνο). μπορώ να ανανεώσω την συνδρομή μου, διατηρώντας το account, με τον ίδιο τρόπο (αν και βλέπω ότι πλέον συμφέρει και μέσω Τουρκίας), ή πρέπει να δημιουργήσω νέο λογαριασμό και να κάνω τη διαδικασία από την αρχή; Ευχαριστώ εκ 'των προτέρων!
  10. Καλημέρα σας, Έχουμε κάποια πρόταση για budget εκτυπωτή/scanner από Γερμανό; Λίγες εκτυπώσεις τον μήνα (καμία φωτογραφία και τιμολόγια).
  11. Καλησπέρα σας, Για νέο brand/eshop με πολύ λίγους κωδικούς <50, και όχι τίποτα τρομερό από άποψη traffic, αξίζει η παραπάνω προσφορά και το shared hosting;
  12. Έχετε να προτείνετε κάποιον printer; Πέρα από τιμολόγια κλπ, θα ήθελα να εκτυπώνω αρκετές φωτογραφίες που βγάζω, οπότε πρέπει να έχει VFM μελάνια (ίσως κάποιος ecotank?) και ψιλοκαλή ποιότητα εκτύπωσης.
  13. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου και μου φαίνεται πολύ ωραία ιδέα. Καδρόνια + δίχτυ ή πλέγμα βγαίνουν αρκετά οικονομικότερα. Δυστυχώς, ή ευτυχώς, είμαι με ενοίκιο σε πολυκατοικία με αρκετούς ιδιοκτήτες μεγάλης ηλικίας και φοβάμαι λίγο να κάνω το μπαλκόνι "αλκατράζ", μην έχω παράπονα.
  14. Καλησπέρα σας, Επαναφέρω το θέμα, μιας και θέλω να υιοθετήσω ένα γατάκι και έχω τον εξής προβληματισμό. Μένω σε 2ο όροφο, σπίτι γωνία, με μήκος μπαλκονιού 14-15 μέτρα (ναι, είναι τεράστιο δυστυχώς). Λόγω μικρού πλάτους, κλήσης κλπ δεν βγαίνω ούτε εγώ στο μπαλκόνι, μόνο για καθάρισμα, αλλά δεν θα ήθελα να ρισκάρω να βρω το γατί σε γείτονα, ή ακόμα χειρότερα να κάνει ελεύθερη πτώση. Η προσφορά που πήρα είναι στα 400€, τα οποία όντως δεν είναι τόσα πολλά, εάν λάβουμε υπόψη το μήκος που έχει να καλύψει. Βρήκα το παρακάτω δίχτυ προστασίας, το οποίο μαζί με γάτζους δεν θα ξεπεράσει το 1/4 της προσφοράς που έλαβα. Έχετε υπόψη κάποιο μάστορα που θα μπορούσε να κάνει την τοποθέτηση, και όπως ανέφερε ο συμφορουμίτης παραπάνω, να ζητά ένα "τίμιο" μεροκάματο; Σας ευχαριστώ εκ 'των προτέρων!
  15. Καλησπέρα σας, Έχω 1 PC με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Intel Core i5-6500 HyperX Fury 8GB DDR4 * 3 (24GB RAM) Asrock B150 Pro4 Seasonic 520W Evo Edition ASUS DUAL-RX480 4GB και 1 Huawei MateBook D 14" AMD Ryzen 5/AMD Radeon Vega 8 3ετίας, που έχει αρχίσει και ζορίζεται άσχημα σε Photoshop, Lightroom και λοιπές εφαρμογές. Σκέφτομαι να αποσύρω και τα 2 (το 1ο σκότωμα, το 2ο σε γονείς) και να πάω σε ένα ultrabook, που με εξυπηρετεί και στη δουλειά μου. Χρησιμοποιώ πολύ Photoshop, Lightroom, ίσως καμία φορά μπορεί να χρειαστεί να κάνω κάποια μικρή επεξεργασία σε Premiere (όχι τεράστια raw αρχεία προφανώς). Δεν παίζω Games σε PC. Κοιτούσα το παρακάτω, μιας και το Huawei βγήκε "σκύλος", παρόλο το "ξύλο" που έχει φάει. https://www.amazon.de/-/en/MateBook-FullView-i7-1165G7-Lightweight-Fingerprint/dp/B095WNK9Y8/?th=1 Σκεφτόμουν επίσης και κάποιο Air, αλλά σκέφτομαι ότι θα με δυσκολέψει λίγο η προσαρμογή στο λειτουργικό του (δεν έχω δουλέψει ποτέ macOS). Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση σε αυτό το price range; Προτιμώ Ultrabook και όχι Laptop, λόγω όγκου, μιας και το κουβαλάω παντού μαζί μου (σπίτι, γραφείο, ταξίδι). Ευχαριστώ!
  • Δημιουργία νέου...