Προς το περιεχόμενο

WesterlyCarrot9

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    146
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με WesterlyCarrot9

  • Ημερομηνία γέννησης 22/07/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.350 προβολές προφίλ

WesterlyCarrot9's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλους. Περιμένω ένα δεματάκι που ξεκίνησε από Αγγλία και μπήκε στη χώρα στις 18/12 με ACS. Από τις 19/12 έχει κολλήσει στην κατάσταση "Παραλαβή από αποστολέα - μαζικό" και μάλιστα βρίσκεται στην πόλη που είναι να παραδοθεί! (Θεσσαλονίκη) Γνωρίζω για την πίεση που δέχονται οι εταιρείες κούριερ αυτό το διάστημα και απλά θα ήθελα να μου πει κάποιος τι εννοούνε με το συγκεκριμένο βήμα. Δυστυχώς στο τηλέφωνο ακόμη και μετά από 20 λεπτά αναμονής δεν απαντάει κανένας εκπρόσωπος της εταιρείας και στο κατάστημα της περιοχής μου δεν μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν.
  2. Κονσόλα με mame32 παιχνίδια Καλησπέρα σε όλους. Έχετε ιδέα αν υπάρχει κάποια κονσόλα στην αγορά με mame32 παιχνίδια μέσα (metal slug etc)? Βρήκα κάτι φορητές στο banggood αλλά θα προτιμούσα κάτι που να συνδέεται και στην τηλεόραση όπως οι mini κονσόλες που κυκλοφόρησε η Nintendo. Αλλιώς η μόνη λύση είναι κανονικά emulator στον υπολογιστή και σύνδεση στην τηλεόραση με hdmi? --- Σχετικά θέματα στο forum: Απόψεις για φορητή (handheld) Retro Gaming Console; Πως μπορώ να παίζω παιχνίδια arcade / retro σε Raspberry Pi;
  3. Καλησπέρα σε όλους. Έχει από χθες που δε μπορώ να στείλω e-mails μέσω του Outlook 365 αλλά λαμβάνω κανονικά. Το περίεργο είναι ότι αυτό ισχύει μόνο για το Wi-fi του σπιτιού. Αν για παράδειγμα ανοίξω hot spot στο κινητό χρησιμοποιώντας τα δεδομένα μου, μπορώ να στείλω κανονικά. Όσον αφορά τα σφάλματα μου βγάζει το σφάλμα 10060 "Can't connect to SMTP server".
  4. Πωωω την εκατσα! Ελπιζω με τον αριθμο αποστολης και την ταυτοτητα να μπορεσω να το παρω χωρις ειδοποιηση 😋
  5. Καλημέρα! Περιμένω ένα δέμα από Αγγλία με τον αριθμό αποστολής LP436103762GB τον οποίο διαβάζει και το site των ΕΛΤΑ αλλά και της ΕΛΤΑ κούριερ. Μήπως ξέρει κανένας με ποιο από τα δύο θα έρθει? Ελπίζω κούριερ
  6. Α ωραία χαχα. Γράφει ότι έφτασε στη χώρα προορισμού γι'αυτό χμμ.
  7. Έχω κάνει μια παραγγελία μέσω ebay από Γερμανία και ο πωλητής μου το έστειλε με DHL Paket International. Στο tracking της DHL λέει ότι μέσα σε μια μέρα έφτασε Ελλάδα και έχει κολλήσει στην ίδια κατάσταση από 14/05. Με ποια courier θα το παραλάβω? Ελτα courier?
  8. Απ'οτι κατάλαβα αυτό ανοίγει και κλείνει έτσι? Και αν πεταχτούν διάφορα όταν το ανοίξω μετά από μέρες? Χαχα. Μήπως πρέπει να γίνει μια απολύμανση των σωλήνων πρώτα?
  9. Καλησπέρα σε όλους. Που λέτε έλειψα για περίπου 15 ημέρες από το σπίτι λόγω επαγγελματικού ταξιδιού και χθες που γύρισα βρήκα το πάτωμα γύρω από το σιφόνι γεμάτο τέτοια μικρά μυγάκια υγρασίας..κάποια νεκρά και κάποια ζωντανά...μέχρι σήμερα το απόγευμα έβρισκα που και που κανένα και το σκότωνα...πριν λίγο χειροτέρεψε η κατάσταση καθώς βγήκαν δυο πολύ μικρά σκουλήκια!!! τι άλλο θα βγει!! γενικά απο χθες που ήρθα και είδα αυτό το "θέαμα" έχω καθαρίσει την τουαλέτα δυο φορές ενώ πριν φύγω είχα ξανακάνει μια καθαριότητα...έχετε να προτείνετε κάτι ή να απευθυνθώ σε ειδικό?
  10. Δε μπορώ να πάω σε σωλήνα που σφηνωνει λόγω χώρου. Το παράθυρο είναι πολύ κοντά και δεν έχει χώρο στον τοίχο για να στηρίξω τη βέργα. Που μπορώ να βρω αυτά τα φτηνιάρικα?
  11. Υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη ή έστω online που να πουλάει οδηγούς για κουρτίνα μπάνιου που βιδώνει στο ταβάνι? Σε Jumbo, IKEA και τα σχετικά δεν έχω βρει κάτι.
  12. Μάλιστα. Θες να μου δώσεις μερικά παραδείγματα? Π.χ. τη μισή ώρα πόσο τη χρεώνεις? Την μία ώρα? Τις δύο ώρες?
  13. Για όσους μηχανικούς δουλεύουν επάνω στο AutoCAD και σε παρόμοια σχεδιαστικά λογισμικά, σας έχει ζητηθεί ποτέ να κοστολογήσετε τα σχέδια σας? Αν ναι, με ποιες παραμέτρους το κάνετε?
  • Δημιουργία νέου...