Προς το περιεχόμενο

lostdreamer50

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    89
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.594 προβολές προφίλ

lostdreamer50's Achievements

  1. Τελικα πηγα στον ΟΑΕΔ και ο υπαλληλος μου ειπε οτι μετρανε οι τελευταιοΙ μηνες που εργαζοσουν οποτε στην περιπτωση μου θα επαιρνα ολοκληρο το ποσο. Δυστυχως ομως μου λειπουν μερικες μερες εργασιας στο 14-μηνο και δεν δικαιουμαι επιδομα τελικα.
  2. Εχω μεικτο μηνιαιο μισθο γυρω στα 390 με 405 τους τελευταιους 4 μηνες (Με βαση τα μεικτα δεν το υπολογιζουμε;) αλλα απο τους αλλους δυο που απομενουν στο εξαμηνο στον εναν ημουν ανεργος και στον επομενο εχω μονο 10 μερες εργασια (Τοτε ξεκινησα). Στον υπολογισμο του μεσου ορου θα υπολογισω δηλαδη και τον μηνα του τελευταιου εξαμηνου που ημουν ανεργος και αυτον με το χαμηλο εισοδημα? Με αυτον τον τροπο υπολογισμου πεφτω σιγουρα στην κλιμακα των 300 ευρω.
  3. Καλησπερα, μηπως γνωριζει κανεις ποιο ειναι το ποσο του επιδοματος ανεργιας σε περιπτωση που δουλευεις 6ημερο αλλα 4ωρο; Στο site του ΟΑΕΔ απλα γραφει τα εξης: Το ύψος του επιδόματος καθορίζεται από τις αποδοχές του ασφαλισμένου κατά την απόλυσή του. Από 01.02.2019 το βασικό μηνιαίο επίδομα ανεργίας ανέρχεται στα 399,25 Ευρώ. Ο ΟΑΕΔ της περιοχης μου εχει απεργια, πηρα τηλ σε μερικους αλλους ΟΑΕΔ να ρωτησω αλλα κανεις δεν το σηκωνει. Μηπως γνωριζει κανεις?
  4. Τα αντιρατσιστικα μηνυματα που μπορει να εχει μια ταινια/σειρα ειναι προπαγάνδα δηλαδη; Οταν εσεις βλεπετε μια ταινια πχ με το Άουσβιτς λετε "πω, παλι θελουν να μου περασουν μυνηματα χωρίς την θέληση μου"; Δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα σας με το περιεχόμενο. Δηλαδη ηταν καλύτερα στα 80s-90s που στα media οι ομοφυλοφίλοι ηταν παντα απλες γελοιογραφιες, οι γυναικες suburban νοικοκυρουλες(με εξαιρεσεις) και οι Αφροαμερικανοί πεθαιναν παντα πρωτοι;
  5. Σκεφτομαι να αγορασω ενα διαμέρισμα για εκμετάλλευση (ενοίκιο) και ποτε δεν ξέρεις ισως να τύχει να ζησω και γω εκει κάποια στιγμη... Σκεφτομουν για Νεα Παραλια/Μποτσαρη κοντά σε μελλοντική σταση μετρό και στην θάλασσα. Ειναι καλες περιοχες ετσι; Γυρω στα 60-70τμ ποσο θα νοικιαζοταν τον μηνα;
  6. Α κομπλε...! Επιασε καλη ταχύτητά! Εμενα ομως δεν συνδεθηκε ποτε στο ιντερνετ (Ακόμα και οταν το φωτακι ιντερνετ αναβει, παλι δεν μπαινει ούτε google και το φωτακι ξανασβηνει μετα.) Νομίζω κατι παίζει με το dsl, δεν μπορει να σταθεροποίηθει με τιποτα 😔 Edit: Ξαφνικα μπηκε! Ειμαι ακομα 017 firmware και πιανω 7.7 down 3.4 up. Να προσπαθησω να κανω update μόνος μου άραγε; Edit: Το dsl downstream λέει 9114 kbit/s Και upstream 3809 kbit/s Εκανα και το update και δεν αλλαξε κατι. Πηρα τηλέφωνό στην υποστήριξή και ανοιξαν θεμα για ταχύτητα, μου παν σίγουρα θα την ανεβασουν. EDIT: Το πηγα σε άλλο δωμάτιο και αρχισε τα ιδια παλι με το dsl 😔
  7. Το βρηκα, ειναι 09022001.00.017...! Θελει 4 δηλαδη;; Μάλλον δεν καταφερνει να κανει κανενα update. Απο περιεργεια ειπα σε εναν φιλο να μου φερει ενα δικο του tp-link vdsl να δουμε αν θα παιξει. Θα το χω το βραδυ.
  8. Μπορω καπως να δω σε ποια εχει φτασει; Edit: Το troubleshooting των windows λέει your dns server might be unavailable.
  9. Υπαρχει ελπιδα δηλαδη. Ειχα αρχισει να φοβαμαι μηπως παίζει τιποτα με την καλωδιωση του σπιτιου. Παντως το χω συνδεδεμένο απο τις 12:30... Δηλαδη 2 ωρες κανει ο,τι κανει...
  10. Α το εχω με ethernet στο pc οχι με wifi... Για να δουμε αν θα δουλεψει σημερα...
  11. Τωρα παρατηρησα οτι αναβει και το online, στεκεται λιγο και μετα παλι τα ιδια. Την ωρα που αναβει οταν παω να μπω σε σελιδα γραφει το chrome err_name resolution. Δεν χρησιμοποιω σταθερο οποτε δεν εχω βαλει το σπλιττερακι καθολου! Το dsl παει κατευθειαν στον τοιχο.
  12. Καλησπέρα, θα ηθελα τις αποψεις και τις συμβουλες σας στο συγκεκριμένο θεμα. Ημουν 3 χρόνια στον οτε με adsl και χρησιμοποιουσα ενα ρουτερ tp-link του εμποριου. (Td w8951nd). Ολα καλα μεχρι εδω, δεν ειχα ποτε βλαβες, αποσυνδέσεις κτλπ. Αποφασισα να βαλω vdsl. Μου ειπαν πως το router που μου ειχαν δωσει (Που δεν χρησιμοποιησα ποτε) ειναι συμβατο οποτε δεν μου δίνουν άλλο. Οταν παιρνω την επιβεβαίωσή οτι ειμαι τωρα vdsl, συνδεω το router του Οτε (speedport 2i). Δεν λειτουργει καθόλου. Μόνο το power αναβει. Καμια επαφη, ούτε στις ρυθμισεις δεν μπαινει. Έρχεται τεχνικός, εξετάζει την γραμμη και λέει να το παω να μου δωσουν άλλο. Παω σήμερα και μου δίνουν speedport plus. Το βαζω, αναβει το power. Μετα απο λιγο αναβοσβηνει το dsl, μενει σταθερο, καθεται για κανα λεπτο σταθερό και μετα σβηνει και ξαναρχίζει τα ιδια. Παιρνω 13788, κάνω reset, τιποτα. Δοκιμαζω να μπω ρυθμισεις, τρεχω τον οδηγο, τίποτα. Στο τέλος δηλωσαν βλάβη... Τι μπορεί να φταιει εδω; Εν τω μεταξυ το δικο μου το tp-link συνδέεται κανονικα (άλλα πιανει μόνο 6mbps καθώς δεν ειναι συμβατο με vdsl). Πως γίνεται να πιανει το ενα και το αλδ να μην μπορει να σταθεροποηθει το dsl?
  13. Διαβάζοντας τις διαφορες απαντησεις συνειδητοποιω με ενδιαφέρον οτι τις περισσοτερες ιδιαιτερότητές που παρατηρουνται τις εχω και γω (δυσφορια με ξενους, την αίσθηση οτι οι κοινωνικες συναναστροφές ρουφανε την ενεργεια μου, εμμονες με πραματα που δεν ξεκολλαω, patterns παντου, αποτυγχανω να καταλαβω social cues, προτιμω το σπιτι και την ηρεμια του, δυσκολευομαι να μιλησω σε ξενους πχ. Δεν παιρνω τυρι γιατι δεν θελω να μιλησω στον υπάλληλό του σουπερ μαρκετ). Ειμαι επίσης πολυ αγχωδης για πραγματα που δεν μπορω να ελέγξω η δεν πανε οπως θελω, ενα προβλημα που με ειχε ταλαιπωρησει παρα πολυ τα τελευταία χρονια καθως μου εβγαιναν ψυχοσωματικοι πονοι εξαιτιας του. Το αντιμετωπισα ομως και με την καταλληλη υποστήριξή το χω ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμο. Υπαρχουν ομως μερες που ειμαι ετοιμόλογος, αποζητω την παρεα των 2-3 παιδικων φιλων που εχω και εκφραζομαι και με αρκετα καλο χιουμορ μπορω να πω. Σχέσεις εκανα μια...και καλη! Ποτε δεν ηταν ολα αυτά σε τετοιο βαθμο ωστε να αναστατωθουν οι γυρω μου. Απλα με θεωρουσαν εκκεντρικο παιδι και δεχτηκα αρκετο bullying στο σχολειο. Μάλλον απλα ειμαι socially awkard που λενε και οι Αμερικανοι!!
  14. Ειναι απίστευτο και θλιβερα αστειο πως καποιοι πιστευουν οτι αυτό ειναι αμφιλεγόμενο ζητημα και οτι πρεπει οι δυο πλευρες να τα "βαλουν κατω" και να βρουν μια μεση λυση! Αν ειναι δυνατον! Το τσιγάρο εχει αποδειχθεί βλαβερο για την υγεια. Δεν βελτιωνει το επιπεδο ζωης (οπως πχ το αυτοκινητο) και δεν ειναι αναγκαιο με κανενα τροπο. Δεν υπαρχει κανενα ζητημα εδω. Θα επρεπε να ειχε απαγορευτει παγκοσμιως εδω και χρόνια σαν τα ναρκωτικα. Στην χειροτερη περιπτωση θα επρεπε να επιτρεπεται μόνο ιδιωτικα στο σπιτι του καθενός. Και η αγορα του να χει και επιπλεον τιμωρητικο φπα.
  • Δημιουργία νέου...