Προς το περιεχόμενο

arc

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.780
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.192 προβολές προφίλ
  1. ups και το backup αγοράζονται/φτιάχνονται οταν έχει ήδη γίνει μεγάλη ζημια. Πάθημα-Μάθημα Πάρε ένα μικρό ups που να σηκώνει τα watt του υπολογιστή και θα σε σώσει απο αρκετές βλάβες.
  2. Τηλεφωνείς στον πάροχο σου και του ζητάς βοήθεια να το φτιάξεις. Ειναι θέμα ρυθμίσεων και προωθήσεων.
  3. Από διαφορετικά accounts, ναι. Απο διαφορετικό άτομο, δε νομίζω.
  4. Εφόσον η συσκευασία ήταν σφραγισμένη και είχε ελαφριές εκδορές, τοτε όλα καλα. Προφανώς κατά την αποθήκευση κάπου τρίφτηκε με κάτι αλλο και έγινε το πρόβλημα. Συμβαίνει και στα καλύτερα μαγαζιά. Εμένα δεν θα με ανησυχούσαν μικρές εκδορές, αλλά θα ανησυχούσα οτι έδωσα τόσα χρήματα για ένα κινητό. Σε κάθε περιπτωση, με'γεια σου, καλοδούλεφτο και σιδερένιο. EDIT: Το οτι δίνεις 700 ευρώ δε ισοδυναμεί οτι το φέρνουν σε πούπουλα και σελοφαν.
  5. Απαντάς στον εαυτό σου; Πρέπει λίγο να το κοιτάξεις
  6. Χρόνια τώρα, για όσο κοιμάμαι, τον αφήνω αναμμένο και πάντα να με χτυπάει. Δεν εχω πιαστεί ποτέ (μπορεί να εχω αναπτύξει «ανοσία») και δεν εχει κάνει μπαμ (εντάξει δεν ειναι κάποιος noname). To καλοκαίρι τον χρειάζομαι για να καταφέρω να κοιμηθώ καλά, χωρίς να ξυπνάω κάθε τρεις και λιγο επειδή ειμαι ιδρωμένος ή γιατί ζεσταίνομαι.
  7. Δεν είναι καθόλου το ίδιο. Το δημόσιο ιεκ έχει σαν μόνο όφελος τα χαμηλότερα δίδακτρα, αλλά το ιδιωτικό, προκειμένου να σταθεί στην αγορά ρίχνει δουλειά στην εκπαίδευση και τις παροχές. Επισης η λογική «-Θέλω να φάω πορτοκάλι -Φάε μήλο» δεν βοηθά τον ts γιατί ο ίδιος θέλει να φάει πορτοκάλι και για να το εχει επιλέξει, έχει τους λόγους του. Η μαγειρική έχει τεράστια απορρόφηση και σίγουρα πολύ καλύτερη από πάρα πολλά πανεπιστημιακά διπλώματα. Η σωστή ερώτηση θα ήταν «έχω περάσει (προσοχή οχι τελειώνω) στην τάδε σχολή και σκέφτομαι σαν εναλλακτική τη μαγειρική». Με τα τωρινά δεδομένα ένας οικονομολόγος (τυχαίο παράδειγμα) εχει πολύ χειροτερες εργασιακές προοπτικές σε σχέση με ένα σεφ. Ένα ακομα σχόλιο για τους πρακτικάριους. Κανένας πρακτικάριος δεν ειναι αρκετά εργασιακά έτοιμος, είτε ειναι από ιεκ, τει, bachelor, πανεπιστήμιο και για αυτό το λόγο υπάρχει η πρακτική. Η διαφορά φαίνεται κατά πόσο η εκάστοτε σχολή εχει προετοιμάσει τον εκάστοτε πρακτικάριο και πόσο τον υποστηρίζει στην προσπάθεια. le monde και ακμη ειναι πολύ δυνατές στο χώρο της μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής. Τυχαίνει να γνωρίζω αποφοίτους και απο τις δυο σχολές για την ίδια ειδικότητα, οι οποίοι δουλευουν σε μεγάλα ξενοδοχεία. Εγώ θα έλεγα στον ts να ξεκινήσει και τα δυο μαζί (παπει και ιεκ). Σίγουρα θα βολέψει τα ωράρια και θα έχει διπλές επιλογές.
  8. Το 001 δηλώνει οτι κάνεις κλήση προς usa Το αν ειναι toll free απο Ελλάδα, το ξέρει μόνο η εταιρεία σου και επειδή απο εταιρεία σε εταιρεία αλλάζει, κάλεσε την τηλεφωνικη σου εταιρεία και ρώτησε τους.
  9. arc

    προβλημα με subs

    Όπως λέμε σου αφησε τα κλειδιά να ποτίζεις τα λουλούδια; Πόσο καιρό λείπει και σου εχει δώσει το account του; (λέμε τώρα - κουβέντα να γίνεται)
  10. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό που σε έπεισε να μπεις στο κόπο να γράψεις τέτοιο θέμα. Πήγες σε ένα μαγαζί (και οχι σε διάφορες αλυσίδες) και είδες οτι τα apple ήταν ταχτοποιημένα και λειτουργικά, ενώ τα non-apple ήταν χύμα και με προβλήματα. So; Ενδεικτικές απαντήσεις: Το περιθώριο κέρδους σε apple είναι μεγαλύτερo, άρα το μαγαζί τα διατηρεί διαμάντι (ή στη χειρότερη την πιέζει η ίδια η apple). O δντης ειναι appleράς άρα δίνει περισσότερο βάρος σε apple Ο υπάλληλος που ειναι υπευθυνος για τα apple παίρνει καλύτερο μισθό ή εχει περισσότερο φιλότιμο
  11. arc

    Turbo X Ασύρματα Τηλέφωνα

    Υπάρχουν τόσες πολλές και καλύτερες μάρκες ... Μην πάρεις turbo-x
  12. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω http://windowsphone.stackexchange.com/questions/2280/phone-is-locked-and-says-i-need-to-wait-for-more-than-2-weeks-to-unlock και αν δεν πιάσει η απάντηση i had the same problem but i finally overcame it. switch off the phone , re-insert the sim card and turn it ON. the phone will update to its current time and it will ask you to enter your password again τότε θέλει reset που χάνεις οτι εχεις μέσα στο κινητό
  13. arc

    σκόνη από Αφρική;

    Κλαίω από τα γέλια ρε καψουροτραγουδοακουστή.
  14. Όσα περισσότερα γράφεις τόσο περισσότερο εκτίθεσαι. Αν έχεις κάπου στο σπίτι τσίχλες, μάσα μια. Αν κρίνεις οτι εχεις τόσο καλές τεχνικές γνώσεις (περι του θέματος), θα χαρώ πολύ να γράψεις κάτι εμπεριστατωμένο και σου υποσχομαι να το διαβάσω με ζήλο και ευχαρίστηση. Πριν το κάνεις αυτό απάντησε στον εαυτό σου δυο απλά ερωτήματα Α. Αφου ο τύπος έχει δική του σύνδεση στο Internet, προφανώς εχει περιορισμό στην ταχύτητα (έστω 20kbps) άρα ακόμα κι αν jamαρει τις ασύρματες συνδέσεις των υπολοίπων, πως στο διάτανο «ρουφά» όσο το ιντερνετ της γειτονιάς; Άλλο το jamάρω και άλλο το υποκλέπτω Β. Έχεις σκεφτεί να δοκιμάσεις να κλείσεις το wifi και να χρησιμοποιήσεις καλώδιο ethernet για να δεις τι συμβαίνει; Χλωμό το κόβω να το εχεις δοκιμάσει. Θες ακομα μια πιθανή λογική εξήγηση; Οι κεραίες του να ειναι links με αλλες κεραίες οποτε αν βρίσκεσαι στην ευθεία θα σε jamάρουν αν και πάλι δεν θα το έκανε γιατί το link απαιτεί ευθεία οτπική με πολύ μικρό άνοιγμα άρα αν ήσουν στη μέση θα είχε αυτός προβλημα. Στη χειρότερη άλλαξε κανάλι στο router σου και βάλε κάποιο κανάλι 4-5 νουμερα μακριά από αυτό που εισαι. Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά ειμαι βέβαιος οτι οφείλεται σε άλλους πιο σοβαρους λόγους και οχι στην απόδειξη οτι ο άλλος εχει κεραίες και 3 υπολογιστές που κατεβάζουν αβέρτα. Περιμένω την τεχνική σου τεκμηρίωση και μέχρι τότε σταματώ να ταίζω το troll.
  • Δημιουργία νέου...