Προς το περιεχόμενο

DmgGns

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    123
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.016 προβολές προφίλ

DmgGns's Achievements

  1. DmgGns

    I am Paul Walker

    Τόσο απλά... Ευχαριστώ παιδιά xD
  2. DmgGns

    I am Paul Walker

    Καλησπέρα σε όλους. Ζητώ συγνώμη αν υπάρχει το θέμα αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Γνωρίζει κάποιος αν και που μπορούμε να δούμε το ντοκιμαντέρ I am Paul Walker? Ευχαριστώ.
  3. Θα δω τι παίζει στης αγγελίες και θα πάρω μια απόφαση. Σας ευχαριστώ και τους δυο!
  4. Αυτό είναι που σκέφτομαι να δώσω την δικιά μου και να καλύψω την διαφορά για μια AMD. Από θέμα υλοποιήσεων υπάρχουν διαφορές σε επιδόσεις-τιμές στα μοντέλα rx580?
  5. Ευχαριστώ για τις προτάσεις και την ανάλυση του θέματος αλλά αξίζει να κάνω την αλλαγή για να πάω σε Freesync? Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία πάνω στο Freesync και δεν θέλω να κάνω κάτι το οποίο να μην αξίζει.
  6. Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Αντιμετωπίζω ένα προβληματισμό και χρειάζομαι τα φώτα σας. Έχω στην κατοχή μου το παρακάτω Gaming PC και το βασικό παιχνίδι είναι το PUBG. Με τις ρυθμίσεις που αναγράφω κάνω, έχω κατά μέσο όρο 70FPS και έχει αρκετά Smooth Gameplay Το θέμα μου είναι ότι σκέφτομαι να πάω σε AMD κάρτα για να μπορέσω να αξιοποιήσω το Freesync τις οθόνης. Πρώτον δεν ξέρω αν θα δω διαφορά σε θέμα Smooth Gameplay και το δεύτερο είναι ότι δεν ξέρω ποια κάρτα θα μπορούσε να μου δώσει τα 75 FPS για το Monitor. Το Budget που σκεφτόμουν για κάρτα είναι max 300€ για μεταχειρισμένη. Αν το σκεπτικό μου είναι κάπου λάθος παρακαλώ συγχωρέστε με. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Specs: Intel Core i5 7600 - Gigabyte GTX 1060 3G - Corsair 8GB DDR4 Monitor: LG 29UM69G-B Ultra Wide 2560*1080 FreeSync 75HZ Graphics settings in game: Resolution: 2560*1080 Screen Scale: 100 Anti-Aliasing: Ultra Post-Prosessing: High Shadows: Very Low Textures: Ultra Effects: High Folliage: Ultra View Distance: Ultra V-Sync: Off
  7. DmgGns

    Coolermaster Rgb setup

    Καλησπέρα στο Forum. Πρόσφατα αγόρασα νέο υπολογιστή και για Case πήρα το Πηγή: CoolermasterMasterbox Lite 5 RGB. Η μητρική μου δεν έχει RGB Header οπότε η ερώτηση είναι πως θα μπορούσα να συνδέσω τα Fans ώστε να δουλεύουν κανονικά με τα χρώματα? Ένα Πηγή: Coolermaster RGB Controller θα έκανε την δουλειά που θέλω?
  8. Θεσσαλονίκη πάντως με HCN καλά ήμαστε με την 50άρα αν και λίγο τσιμπημένη στα 50€. Τώρα για το δίκτυο τις Cosmote που είμαι εγώ έχει αρκετά καλές ταχύτητες με 50+ Mbps.. http://www.speedtest.net/result/6088545140.png
  9. Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πουλήσω τα παρακάτω αλλά δεν ξέρω πόσο πάνε. Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη. Msi K9N SLI Platinum + Ι/Ο Panel ( Με τις ψύκτρες από χαλκό ) AMD Athlon 64 x2 6000+ ( Μαζί με την ψύκτρα του ) kingston khx6400d2k2/2g (έχω τέσσερις) MSI 9800GT (Έχω δύο) Κουτιά και εγγυήσεις φυσικά δεν υπάρχουν. Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πουλήσω τα παρακάτω αλλά δεν ξέρω πόσο πάνε. Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη. Msi K9N SLI Platinum + Ι/Ο Panel ( Με τις ψύκτρες από χαλκό ) AMD Athlon 64 x2 6000+ ( Μαζί με την ψύκτρα του ) kingston khx6400d2k2/2g (έχω τέσσερις) MSI 9800GT (Έχω δύο) Κουτιά και εγγυήσεις φυσικά δεν υπάρχουν. Ευχαριστώ.
  11. Αυτό θα κάνω λογικά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας αδέρφια...
  12. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και της απαντήσεις. Σκεφτόμουν να πάρω στο μέλλον (http://www.e-shop.gr/asus-vn247h-236-wide-screen-monitor-full-hd-p-PER.168961). Με το Timing της Ram δεν είναι λίγο μεγάλο? Θα δω πως θα τα πάει ο Phenom και βλέπουμε για επεξεργαστή μελλοντικά..
  13. Πουτανάκια της τεχνολογίας μας έχουν κάνει.. Αλλά είναι καλή φάση.. xD
  14. Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για την φιλοξενία. i) Το ποσό που διαθέτουμε: Max-> 350 Ευρώ. ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Gaming (Δεν θα ασχοληθώ με Mining) iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Photoshop αλλά όχι επαγγελματικά. iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη: Όχι προς το παρών. Αν όχι ποια οθόνη έχουμε: LG 19EN33S Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης: Ναι. v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: Όχι. vi) Το Hardware θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα: Όχι. vii) Το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο: Ναι. viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα: Όχι. x) Θα γίνει oc στο CPU: Ναι. Αν ναι σε τι μέγεθος: Μικρό. xi) Θα γίνει oc στη GPU: Όχι. xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε κάποιο Hardware από άλλο σύστημα: Θα Χρησιμοποιήσω. Αδέρφια έχω στην κατοχή μου το παρακάτω σύστημα: Pc Case: Vero (Αρχαίο). Motherboard: - (Δεν έχω) CPU: AMD Phenom II x4 965 BE CPU Cooler: Corsair Hydro Series H55 PSU: CoolerMaster 650W GPU: Sapphire HD 7970 Reference RAM: Corsair Value 4GB DDR3-1333 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200.12 Χρειάζομαι μια Motherboard κατά κύριο λόγο και επίσης θέλω να κάνω αναβάθμιση την RAM και το Case (Θα προτιμούσα με παράθυρο στο πλάι ). Επίσης ανησυχώ για την κάρτα γραφικών γιατί φτάνει στους 80 βαθμούς σε Games αν και έχω διαβάσει ότι είναι καλά μέχρι εκεί. Αυτά για τώρα, ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...