Προς το περιεχόμενο

Drake27

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.698
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Drake27

  • Ημερομηνία γέννησης 10/08/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Βολος

Πρόσφατες Επισκέψεις

14.060 προβολές προφίλ

Drake27's Achievements

  1. Drake27

    Νέοι μετρητές ΔΕΗ

    Τους εστειλα πριν απο λιγο. Ευχαριστω πολυ.
  2. Drake27

    Νέοι μετρητές ΔΕΗ

    Καλησπερα παιδια,απο 1/3 ειμαι και εγω με τον καινουργιο εξυπνο μετρητη,μεχρι και προσφατος ειχα την καρτελα καταμετρησης στο mydei,σημερα την εβγαλαν,μου επιβεβαιωσαν οτι εγινε αυτο λογο του εξυπνου μετρητη αλλα οταν μπαινω στον δεδδηε στα τηλεμετρικα δεδομενα μου βγαζει οτι στο αφμ μου δεν υπαρχει παροχη με εξυπνο μετρητη. Το εχει παθει κανεις αλλος αυτο?
  3. Δεν ειναι bug ουτε προβλημα,πας settings->battery->charging optimisation και αλλαζεις την ρυθμιση να μην κοβει στο 80% Εγω το εχω βαλει στο optimised battery charging.
  4. Drake27

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Γιατί δεν τα βάζετε σε aliexpress standard shipping?!πληρωνεται κάτι τις παραπάνω αλλά έρχονται με acs στον χώρο σας. Πριν ξεκινήσω να παίρνω πράματα από Ali πάλι,πέτυχα στο θέμα εδώ που έγραφαν ότι με το standard είναι trackable και κούριερ και έτσι το κάνω πάντοτε,βέβαια αυτά που παίρνω σχεδόν όλοι οι πωλητές είναι choice με buyers protection και με αγορές πάνω από 10€ το στέλνουν με standard,αλλά και κάποιους άλλους που πέτυχα να πληρώνω τα μεταφορικά,πάντα standard. Αμα μπλέξεις με ΕΛΤΑ,την έκατσες την βάρκα,έχω χάσει δέματα και δέματα έτσι,έφτασα σε σημείο να πηγαίνω στον χώρο που έκαναν την διαλογή και να τα παίρνω γιατί από την διαλογή μέχρι το κατάστημα στον κάτω όροφο τα “έχαναν”
  5. Drake27

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Σημερα παρελαβα την αποστολη που ειχε κολλησει στης 3/2 Κομπλε ολα.
  6. Drake27

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Εμενα που ξεκολλησαν στης 15/2 οπως σε ολους δεν εφτασαν ελλαδα ακομα,ειναι στο σταδιο Departed from transit country/region Λογικα απο δευτερα θα φτασουν ελλαδα.
  7. Drake27

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Μην το θεωρεις καθολου απιθανο,χαθηκε δικο μου δεμα ενω εφτασε ελλαδα απο ιαπωνια πριν απο 4 χρονια,το καλο ηταν οτι πηρα refund απο τον πωλητη αλλα με το tracking φαινοταν οτι ηταν στο κεντρο δεματων και δεν εφτασε ποτε στο τοπικο ταχυδρομειο.
  8. Drake27

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Εντάξει,δεν είναι τυχαίο τελικά,και εμένα ξεκόλλησε πριν από λίγη ώρα.
  9. Drake27

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    τωρα υπομονη γιατι εχουν την γιορτη του νεου ετους απο της 10/2 και νομιζω οτι παει μεχρι τελος του μηνα αν δεν κανω λαθος.
  10. Drake27

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Μολις το τσεκαρα αλλα τιποτα,μπορει μεσα στην ημερα να ξεκολλησει.
  11. Η intel θελει να.............χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Παλι γελασαμε...........εχει αργησει πολυ να μπει πανω σε αυτο το κομματι,λιγο δυσκολο να χωθει στης κονσολες,ποιο σιγουρο ειναι να μπει σε ταμπλετοκονσολες τυπου steam deack/legion παρα εκει.
  12. Drake27

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    3/2 σημειωστε το ολοι σας,ειναι η μερα που σχεδον απο ολους μας κολλησαν τα δεματα βουλγαρια 😝😝😝 Περα απο την πλακα ελπιζω να ξεκολλησουν συντομα και να τα παραλαβουμε εκτος.............και αν πηρε φωτια η αποθηκη με τα δεματα μας και δεν λενε τιποτα ή εγινε κανενα ριφιφι!!!
  13. Drake27

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Εκανα 2 παραγγελιες απο ali,και οι δυο με aliexpress standard,η μια στης 16/1 ειναι κολλημενο στης 3/2 Arrived in transit country/region που απο οτι φαινεται ειναι στην ουγγαρια και δεν υπαρχει καμια κινηση απο τοτε,το δευτερο δεμα εγινε αγορα στης 30/1 και το παρελαβα σημερα 13/2, μεσα σε 14 μερες. Δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευουν. Εκτος αμα χαθηκε το δεμα και ζητησω επιστροφη μετα.
  14. Τουλάχιστον να δούμε τους γνωστούς,pandapool,dogpool,zombiepool,lady Deadpool. Γιατί όπως και στα κομιξ Deadpool + multiverse = το χάος Υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι που μάλλον δεν θα το κάνουν Deadpool kills marvel universe.
  • Δημιουργία νέου...