Προς το περιεχόμενο

geodendra

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    38
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.325 προβολές προφίλ

geodendra's Achievements

  1. Εγώ θα θέσω ένα θέμα ιδιωτικότητας..έτσι να υπάρχει. Στο πλαίσιο του παρακολουθούμε την υγεία μας, ας έχει η πολυεθνική data να πουλάει.
  2. Στεναχωρηθηκα πραγματικά με την αντικατάσταση του Μιχάλη Τσαμάζ!! Με το που έπαιρνε το μπόνους του.. το 1εκ ευρώ το μήνα...κατέβαινε κάτω στους συμβασιουχους που παίρνανε 316 ευρώ μικτά και τους τα μοίραζε!! Σαν αδέλφια τους είχε! Ξέρω όμως ότι και ο αντικαταστατης του, ο Κώστας ο Νεμπής, θα κάνει το ίδιο! Αυτά τους τα μαθαίνουν στο πρώτο μάθημα, εκεί στα ιδιωτικά κολέγια που σπουδασαν!
  3. Δεν μας ενδιαφέρει! Εμείς βλέπουμε μόνο Tarkovsky και Rainer Werner Fassbinder.!
  4. Από ότι φαίνεται δουλεύουν και πληρώνονται για αυτές τους τις υπηρεσίες και μάλιστα κάνουν και καλα τη δουλειά τους! Αυτά τα καζουαλ χιουμοράκια των φιλελεδων καλό είναι να μην επαναλανβανονται..
  5. Αν δεν καταλαβαίνεις που κολλάει αυτό το άρθρο σε τεχνολογικό ιστότοπο... είσαι πιτσιρικάς ή μεγάλωσες σε διαφορετικό πλανήτη από εμάς.
  6. ''Αν και δείχνει μία ενδιαφέρον προσθήκη για το PS4.'' Είναι ενδιαφέρουσα προσθήκη και όχι ενδιαφέρον προσθήκη! Ευχαριστώ..παρακαλώ..
  • Δημιουργία νέου...