Προς το περιεχόμενο

alexpsilos06

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    112
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με alexpsilos06

  • Ημερομηνία γέννησης 14/06/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Δροσιά,Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.831 προβολές προφίλ

alexpsilos06's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

54

Φήμη

  1. alexpsilos06

    Microsoft Xbox Series X σφραγισμένο

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/04/2024 11:58 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται σφραγισμένο από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων με 2 χρόνια εγγύηση και εννοείται την απόδειξη αγοράς. Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις. ευχαριστώ Quick Specs Πλατφόρμα: Xbox Series X Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Αποθ. Χώρος: 1 TB Μέσα αποθήκευσης: SSD Επεξεργαστής: AMD Ryzen Zen 2 Επεξεργαστής γραφικών: AMD Radeon Wi-Fi: ✅

    400 €

  2. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Θα αλλάξω τις ρυθμίσεις στο torrent και θα το δώ!
  3. ***update άκυρο το θέμα του κινητού, απλά έτυχε και νόμιζα ότι έχει κάτι, ίσως ήταν εκείνη η στιγμή, τώρα όλα κομπλέ. τα υπόλοιπα παραμένουν.
  4. καλησπέρα και από μένα. Σήμερα αγόρασα και εγώ το συγκεκριμένο router. Δεν είμαι γνώστης των διάφορων πολύ προχωρημένων ρυθμίσεων και είπα να γράψω εδώ μήπως με κατατοπίσετε. Ένα θέμα που έχω τώρα και δεν είχα πρίν είναι ότι πρόσεξα πολύ χαμηλότερη ταχύτητα σε οτιδήποτε κάνω στο κινητό μου. Από download εφαρμογών ως browsing. Δεν είναι λογικό με καλύτερο router να μου το κάνει αυτό ενώ με του παρόχου που δεν είναι και καμιά φοβερής ποιότητας router να μην μου το έκανε. Επίσης ένα άλλο θεματάκι το οποίο βέβαια είχα και πρίν είναι ότι όταν κατεβάζω μεγάλα αρχεία (όχι μόνο μέσω torrent) δεν έχω καθόλου ίντερνετ. Δηλαδή όσο κατεβάζω νεκρώνουν τα πάντα εκτός από το download. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? Τελευταίες 2 ερωτήσεις, -υπάρχει κάποια ή κάποιες ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω επιπλέον και δεν είναι προεπιλεγμένες? -για να ανέβει κάπως η ταχύτητά μου πρέπει να απευθυνθώ στον πάροχό μου? Θα σας επισυνάψω και screenshot από το status του router αν βοηθάει. και το screenshot.
  5. Εντάξει, το παρακάνανε και ειλικρινά ξεπερνάει το όριο, είναι αστείο. Προσωπικά γέλασα όταν είδα στην φωτογραφία το πώς φαίνεται να μιλάς με αυτό. Μην μου την πέσετε δεν είμαι android hater ούτε apple fanboy. nexus έχω.
  6. Βγάζουν mid range κινητό για να δούνε πρώτα πως θα πάει, σωστή επιλογή για μένα. Απο την άλλη φοβάμαι το tizen software. Δεν μπορώ να πώ πως έχω και την απόλυτη εμπιστοσύνη στη Samsung και το πόσο καλό θα είναι αν κρίνω από το touchwiz. Ποτέ δεν ξέρεις όμως! Θα δούμε όταν βγεί. Οσο για αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω για το ότι είναι άσχημα νέα για το android δεν νομίζω ότι έχει καμία μα καμία σχέση. Η Samsung δεν βγαίνει από την αγορά του android,θα συνεχίσει να βγάζει και την σειρά S όπως και τη σειρά Note που είναι οι πιο εμπορικές.
  7. Nexus 5 από μένα. Καταρχάς το καλύτερο value for money κινητό αυτή τη στιγμή. Η μπαταρία ναι είναι χειρότερη από κάποια άλλα, δεν θα την έλεγα και τόσο τραγική όσο ακούγεται όμως. Καθημερινά έχω περίπου 4 ώρες screen on time που είναι μια χαρά. Επίσης η κάμερα δεν είναι τόσο καλή όσο τα άλλα αλλά δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος και μου κάνει μια χαρά και σίγουρα ο κάθε κανονικός χρήστης θα μείνει ευχαριστημένος. Ο ήχος (όχι στις κλήσεις) είναι χειρότερος από τα άλλα όταν βάλεις μουσική ας πούμε σε ανοιχτή ακρόαση αλλά δεν θα έλεγα κακός. Όλα τα προηγούμενα ξεχνιούνται και δεν σε ενδιαφέρουν καν από 2 πράγματα. 1- η εμπειρία stock android είναι φανταστική. Το λέγανε και δεν το καταλάβαινα μέχρι να το δοκιμάσω και 2-Ότι update βγάλει η google το έχεις κατευθείαν και δεν χρειάζεται να περιμένεις 6 μήνες με όσο πάει για μια εταιρία να το προσαρμόσει για τα κινητά της που για μένα είναι υπερβολικά σημαντικό. Γενικά είναι ότι βολεύει τον καθένα, πλέον όλα είναι υπερβολικά δυνατά κινητά. Επειδή το nexus δεν είναι σε αυτά που παρουσιάζουν στο θέμα, αν έπρεπε να διαλέξω ένα από αυτά θα διάλεγα το G3.
  8. Παίρνεις nexus και ηρεμείς. Μας έχουν πρήξει με τα καινούρια μοντέλα και τις τιμές τους! Έλεος, βαρέθηκα...
  9. Nvidiaman εκεί είναι το θέμα? Εχεις δεί τι συζητάμε εδώ η είσαι πολύ πλούσιος και ανώτερος από όλους? Λέμε οτι το να κάνεις ουρά είναι υπερβολή και οτι δεν μας αρέσει που το έχουν βρει οι εταιρίες και βγάζουν συσκευές με μικρο-updates τόσο συχνά.Για τους άλλους που μιλάνε για τη nasa και αυτές τις βλακείες δεν λέμε να πετάει το τηλέφωνο μέσω nasa. Γιατί όμως πχ να μην βάλουν μεγαλύτερη μπαταρία και 3gb ram?το κάνανε με το note.Γιατί να μην το κάνουν και με το ς5? Απλά ψάχνουν για πρόβατα και τα βρίσκουν. Μήν ακούσω πάλι για hating και iphone, samsung κινητό έχω.
  10. alexpsilos06

    Iphone 5s vs. Galaxy S5

    Galaxy s5 για μένα αν είναι μεταξύ αυτών των 2 μόνο.
  11. Συμφωνώ απόλυτα. Ειλικρινά δεν λέω "εγώ είμαι φοβερός, τους έχω ξεφύγει και σκέφτομαι σωστά και έξυπνα". Την έχω "πατήσει" και εγώ από όλο αυτό που που λές. Είναι να είναι και κάποιος λίγο γκατζετάκιας,να θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούριο,να έχει βαρεθεί την συσκευή του κτλ κτλ. Εκεί είναι που την "πατάς" και φυσικά εκεί στοχεύουν και αυτοί. Απλά μετά από κάποιο καιρό το ξανασκέφτεσαι και λες αρκετά...
  12. 2 πράγματα με νευριάζουν (λογικά όχι μόνο εμένα) γενικότερα στην αγορά των κινητών...Το οτι βγαίνουν τα καινούρια μοντέλα (ανεξαρτήτως εταιρίας) τόσο συχνά και το οτι οι διαφορές μεταξύ τους είναι απειρο ελάχιστες και τις κάνουν να φαίνονται τεράστιες με το marketing. Δηλαδή εγώ και ο κάθε εγώ σκάει ένα κάρο χρήματα για μια τόπ συσκευή και μετά απο λίγο καιρό η κάθε εταιρία στην βγάζει παλιά και φυσικά η αξία της πέφτει στο 1/3 μην πώ 1/4. Δυστυχώς αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ όσο γίνεται αυτός ο χαμός στις πωλήσεις. Για μένα η καλύτερη στιγμή να πάρει κανείς καινούριο κινητό είναι 7-8 μήνες μετά το release και όχι να πληρώσει την τετραπλάσια τιμή για να το έχει πρώτος...
  13. Φυσικά και δεν είναι το πιο θεικό μηχάνημα στον κόσμο!!!! Δεν παει να πεί πως δεν ειμαι όμως απόλυτα ευχαριστιμένος. Απλά κράζετε την άκυρη σύγκριση.οκ δεκτό.
  • Δημιουργία νέου...