Προς το περιεχόμενο

nikall

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    50
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με nikall

  • Ημερομηνία γέννησης 17 Νοεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.855 προβολές προφίλ

nikall's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/03/2024 11:22 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Μην βιάζεστε να πετάξετε το μη λειτουργικό σας laptop ή να πληρώσετε υπέρογκα ποσά για αντικατάσταση μητρικής. Τις περισσότερες φορές η βλάβη μπορεί να αποκατασταθεί εύκολα και με μικρό αντίτιμο. Είμαι διπλωματούχος ηλεκτρονικός και αναλαμβάνω επισκευή laptop σε επίπεδο εξαρτήματος που σημαίνει ότι αντί να αντικατασταθούν ολόκληρα τμήματα (μητρική, περιφερειακά boards) γίνεται διάγνωση και αντικατάσταση μόνο του ελαττωματικού εξαρτήματος. H διάγνωση δεν επιβαρύνεται με κόστος πέραν των μεταφορικών. Η εκτίμηση κόστους επισκευής είναι πάντα προσαρμοσμένη λαμβάνοντας υπόψιν παραμέτρους όπως η παλαιότητα της συσκευής, η ευκολία αποκατάστασης της βλάβης, η μεταπωλητική του αξία κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες ή συμπληρώστε τη φόρμα

    1 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/03/2024 09:05 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε πολύ καλή κατάσταση το Laptop του τίτλου της αγγελίας. Κατάλληλο για δουλειά γραφείου, περιήγηση στο Internet και θέαση video. Η Οθόνη του είναι FHD και η μπαταρία του διαρκεί πάνω από 2 ώρες. Μαζί δίνεται και ο αυθεντικός φορτιστής. Αποστολή έπειτα από κατάθεση με Courier/ΕΛΤΑ/BoxNow Product name HP Notebook 15s-fq1001nv Microprocessor Intel® Core™ i3-1005G1 (1.2 GHz base frequency, up to 3.4 GHz with Intel® Turbo Boost Technology, 4 MB cache, 2 cores) Chipset Intel® Integrated SoC Memory, standard 8 GB DDR4-2666 SDRAM (1 x 8 GB) Video graphics Intel® UHD Graphics Hard drive 128 GB SATA M.2 SSD Display 39.6 cm (15.6") diagonal FHD SVA anti-glare micro-edge WLED-backlit (1920 x 1080) Wireless connectivity Intel AX200 (2x2) and Bluetooth® 5 combo Expansion slots 1 multi-format SD media card reader External ports 1 USB 3.1 Gen 1 Type-C™ (Data Transfer Only, 5 Gb/s signaling rate); 2 USB 3.1 Gen 1 Type-A (Data Transfer Only); 1 AC smart pin; 1 HDMI 1.4b; 1 headphone/microphone combo Minimum dimensions (W x D x H) 35.85 x 24.2 x 1.79 cm Weight 1.69 kg Power supply type 45 W AC power adapter Battery type 3-cell, 41 Wh Li-ion Webcam HP TrueVision HD Camera with integrated dual array digital microphone Audio features Dual speakers

    175 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/03/2024 12:37 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το πολυόργανο γυμναστικής του τίτλου της αγγελίας ελαφρώς μεταχειρισμένο (έχει χρησιμοποιηθεί για περίπου 8-9 μήνες 2-3 φορές την εβδομάδα). Βρίσκεται συναρμολογημένο όπως το βλέπετε στην περιοχή του Αιγάλεω. Θα αποσυναρμολογηθεί και θα παραδοθεί στον ενδιαφερόμενο μαζί με το φυλλάδιο οδηγιών συναρμολόγησης. Παραλαβή μόνο επί τόπου με δική μας βοήθεια. Για παράδοση στον χώρο σας μόνο αν αναλάβετε τα έξοδα της μεταφορικής. Πριν προχωρήσετε στην αγορά βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τον χώρο να το τοποθετήσετε. Τιμή καινούργιου 750€ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - 90 κιλά ενσωματωμένα βάρη, πλαστικοποιημένα για να μη θορυβούν και προστατευμένα από μεταλλικό κλωβό. - Ψηλή τροχαλία για έλξεις πλάτης. - Μηχανή πιέσεων στήθους / κωπηλατικής πλάτης. Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της θέσης έναρξης για την πίεση ή την έλξη των λαβών. - Πεταλούδα εκτάσεων, με λαβές μεγάλης ελευθερίας κινήσεων, για δυναμικές εκτάσεις στήθους και ανάστροφες εκτάσεις για εκγύμναση των οπίσθιων δελτοειδών και ραχιαίων μυών - Ξεχωριστή τροχαλία εκγύμνασης κοιλιακών και τρικέφαλων, πάνω από το ύψος της κεφαλής. - Μηχανή εκτάσεων πρόσθιων μηριαίων και κάμψεων οπίσθιων μηριαίων. - Χαμηλή τροχαλία έλξεων με κόντρες ποδιών για εκγύμναση χεριών, πλάτης, τραπεζοειδών, μηριαίων προσαγωγών – απαγωγών. - Συμπεριλαμβάνονται τα ανάλογα προσαρτήματα – λαβές (εξάρτημα/λαβή κοιλιακών, δέστρα αστραγάλων, μονή λαβή). - Το κάθισμα ρυθμίζεται κατά ύψος για την εύρεση της ιδανικής θέσης, ενώ όλα τα μαξιλάρια κατασκευάζονται από πυκνό – ορθοπεδικό υλικό για την σωστή στήριξη του σώματος. - Η ηλεκτροστατική βαφή του σκελετού περιορίζει τις γρατζουνιές και την οξείδωση, ενώ το βιομηχανικό πολυπροπυλαίνιο που περιβάλλει τα συρματόσχοινα εξασφαλίζει τη καλή ροή και την αντοχή στο χρόνο. Μέγιστο βάρος ασκούμενου: 150 κιλά Διαστάσεις μηχανήματος Μ/Π/Υ : 195/162/210 εκ. Βάρος μηχανήματος : 165 κιλά.

    470 €

  4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/02/2024 07:46 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αφαιρέθηκε από laptop με πρόβλημα στην μητρική. Πριν παρουσιάσει πρόβλημα το laptop η υγεία της ήταν στο 94% δηλαδή σχεδόν καινούργια. Την έχω φορτίσει με εξωτερικό φορτιστή ώστε να μην πέσει κάτω από το όριο ασφαλείας και κλειδώσει. Ελέγξτε πρώτα αν ταιριάζει στο laptop σας.

    23 €

  5. Τους έχω στείλει email. Αυτό θα εξαρτηθεί από το αν μου απαντήσουν και τι. Ωστόσο πρόθεσή μου δεν είναι να τους το στείλω. Μπορώ να το επισκευάσω αρκεί να βρω ένα BIOS image.
  6. Χαιρετώ το forum, έχει πέσει στα χέρια μου ένα προβληματικό miniPC της BMAX το B2plus για το οποίο είδα ένα thread εδώ από χρήστες που το προμηθεύτηκαν. Δυστυχώς αυτό το thread έχει κλειδωθεί και δεν μπορώ να ποστάρω συνεπώς ζητώ εδώ μια βοήθεια. Το εν λόγω λοιπόν Pc έχει κατά πάσα πιθανότητα corrupted BIOS. Όταν το πήρα στα χέρια μου απλώς κολλούσε στο Logo (ΒΜΑΧ) και δεν ανταποκρίνονταν σε τίποτα άλλο. Μετά από αρκετό ψάξιμο κατάφερα να του εγκαταστήσω και Linux αλλά δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο UEFI. Ούτε το ESC ούτε το DEL ούτε κανένας άλλος συνδυασμός δεν λειτουργεί. Η εταιρία δεν νομίζω πως θα βοηθήσει μια και από ένα σύντομο search στο site τους δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Συνεπώς αν κάποιος χρήστης από εδώ που είναι κάτοχος του εν λόγω miniPC μπορεί να μου δώσει ένα Firmware dump του BIOS (αν γνωρίζει και έχει και τα εργαλεία) ή αν μπορεί να μου δανείσει τη συσκευή του να πάρω εγώ ένα dump και να του επιστρέψω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  7. Στην Ελλάδα ζούμε την εικονική πραγματικότητα που σκοτώνει αργά. Δεν χρειαζόμαστε ακριβά gadgets για να πεθάνουμε.
  8. Ένας από του ποιο δύσκολους και προβληματικούς συνδυασμούς που μπορεί να προκύψει σε ένα ανθρώπινο ον είναι να δηλώνει οπαδός του θρησκευτικού μυστικισμού και ταυτόχρονα να είναι και τεχνοκράτης (παράδειγμα Τσιόδρα). Δεν με εκπλήσσουν καθόλου οι απαντήσεις του bot αν ο κώδικας για το train έχει γραφεί από ανθρώπους σαν τον Lemoine.
  9. Σε ευχαριστώ για τον κόπο να γράψεις τόσα πράγματα. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες από τις οποίες καταλαβαίνω πως μόνο με λογιστή τελικά μπορώ να βγάλω άκρη. Ευχαριστώ για την απάντηση! Μάλλον θα απευθυνθώ σε λογιστή τελικά. Μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να τα κάνω αυτά μόνος. Ειδικά αν μπορεί να μειωθεί το τεκμήριο δραστικά ίσως αξίζει να πληρώσω κάποια χρήματα σε λογιστή.
  10. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω μερικές ακόμα ερωτήσεις αναφορικά με το τεκμήριο. Είμαι συνιδιοκτήτης στα κάτωθι ακίνητα. 92τμ 33% (η κύρια και μόνη κατοικία μου) 92τμ 33% (ακατοίκητο, ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο) 103τμ 33% (ενοικιαζόμενο, δεν εισπράττω εγώ το ενοίκιο ούτε ποσοστό αυτού) 106τμ 33% (πρώτη δευτερεύουσα, εξοχικό στο οποίο έχει γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης και δεν επισκέπτομαι ποτέ) το συγκεκριμένο έχει και 133τμ βοηθητικών χώρων. Τι δηλώνω ως κύρια κατοικία στο Ε1 ? Πως δηλώνω την δευτερεύουσα την οποία δεν χρησιμοποιώ καθόλου; Πως μπορώ να μειώσω κι άλλο τα τεκμήρια με βάση την παραπάνω εικόνα και τι αλλαγές πρέπει να κάνω στο Ε9; Ξέρω πως ζητώ πολλά αλλά θα ήμουν ευγνώμων αν έπαιρνα κάποιες οδηγίες από έναν ειδικό. Ευχαριστώ
  11. Καλησπέρα παιδιά, υπήρξα (και υπάρχω) άνεργος για όλο το 2017 χωρίς απολύτως κανένα εισόδημα. Τα έξοδα διαβίωσης τα καλύπτω από αποζημίωση που έλαβα το 2016. Έχω μόνο τεκμαρτά εισοδήματα από οικία, αυτοκίνητο και κόστος διαβίωσης άγαμου. Από όσα διάβασα θα πρέπει να βάλω έξοδα σε αποδείξεις που να αντιστοιχούν στο τεκμαρτό μου εισόδημα. Μπορεί κανείς σας να μου πει που μπορώ να βρω το ακριβές τεκμαρτό μου εισόδημα μέσα στο taxis ; Επίσης υπάρχει λόγος να δηλώσω ανάλωση ποσού από παρελθόντα έτη (φορολογημένου) ώστε να καλύψω τις τεκμαρτές δαπάνες διαβίωσης εφόσον αυτές ξεπερνούν το αφορολόγητο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. Οποιοδήποτε γεγονός παρατηρούμε είτε με τις αισθήσεις μας είτε με την τεχνολογία οφείλεται στο δεδομένο πως η πληροφορία του ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός ή μικρότερη της. Μετά τον ορίζοντα γεγονότων η καμπύλωση του χώρου λόγω βαρυτικής έλξης είναι τόσο μεγάλη που το φως (και οποιαδήποτε άλλη ακτινοβολία του μη ορατού φάσματος) δεν μπορεί πλέον να διαφύγει (θα χρειαζόταν ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια - ταχύτητα για να το καταφέρει). Αφού λοιπόν τα φωτόνια-ακτινοβολία δεν μπορούν να διαφύγουν και άρα να φτάσουν στα όργανα παρατήρησης δεν έχουμε πλέον κανένα τρόπο να μάθουμε τι συμβαίνει και τι υπάρχει μετά από τον ορίζοντα γεγονότων. Ο ίδιος ορίζοντας γεγονότων με τα ίδια φαινόμενα εντοπίζεται και στη περιοχή μιας μαύρης τρύπας άρα μια πιθανότητα για το τι υπάρχει στο σημείο που δεν μπορούμε να δούμε είναι κι αυτή.
  13. Το SSH είναι γνωστό ότι έχει ένα θέμα (βασικά το openssl) με τη συγκεκριμένη μορφή επίθεσης. Η καλύτερη λύση είναι η κατάργηση του user/pass login και η χρήση κλειδιών για είσοδο στο remote σύστημα. Την πάτησα με το συγκεκριμένο bot το καλοκαίρι που μας πέρασε και μου πήρε αρκετό καιρό να καταλάβω τι συνέβει και να επαναφέρω το σύστημα χωρίς να χρειαστεί να το ξαναστήσω ή να χάσω δεδομένα.
  • Δημιουργία νέου...