Προς το περιεχόμενο

JamesSP472

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    351
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με JamesSP472

  • Ημερομηνία γέννησης 04/07/2000

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.859 προβολές προφίλ

JamesSP472's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

51

Φήμη

  1. Έχω βαρεθεί όλες αυτές τις προβατό-διαμάχες (αναφέρομαι σε ΟΛΟΥΣ τους fans ΟΛΩΝ των εταιριών). O καθένας αγοράζει αυτό που του αρέσει και κανένας δεν έχει δικαίωμα να προσβάλει τον άλλο για αυτή του την επιλογή.
  2. Ναι, γιατί η Google ως γνωστόν σέβεται το privacy των πελατών της. Επιπλέον, οι περισσότεροι δεν ντρέπονται γι' αυτά που ανεβάζουν/γράφουν σε Facebook, Twitter, Instagram κλπ. θα ντραπούν που βγήκαν τα "άπλυτά" τους στη φόρα; (όποια κι αν είναι αυτά)
  3. Το Fino μέχρι τα 150 θα είναι τέλειο για τους χρήστες που θέλουν να παίζουν ένα Pou, κανένα Subway Surfers όχι όμως στα 200 ευρώ. (Με αυτά τα specs που έχει).
  4. Το μικρό σίγουρα 200 ευρώ εδώ. Το Core II κάνει 200 με λιγότερη RAM. Το μεγάλο στα 250 πιστεύω... Δεν ενθουσιάστηκα σχεδόν καθόλου με αυτή την IFA. Το μόνο ξεχωριστό ήταν το Edge αλλά δε θα το αγοράσω ποτέ με αυτά που θα ζητάει οπότε... Σε λίγο θα παίρνουμε δάνεια για smartphones LOL.
  5. WTF ?!?! (Το λεξιλόγιό τους πρέπει να περιλαμβάνει μόνο τις λέξεις Samsung, Neo, Galaxy, Fame, Core, Wave, Plus, Pocket, Mini, όλους τους αριθμούς και όλα τα γράμματα)
  6. JamesSP472

    Κομπίνα απ' το ebw

    Παιδιά αυτό το μαγαζί πάντα με τα φεγγάρια του πάει... Δε έχω αγοράσει προσωπικά ποτέ από κει αλλά έχω ακούσει πολύ άσχημα σχόλια. Πάντως ο ξαδερφός μου παρήγγειλε ένα Samsung Galaxy Core και του ήρθε κανονικά σφραγισμένο, από Πολωνία το κινητό και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω, τι να πω. :mellow:
  7. Εμένα με ευχαριστεί το γεγονός ότι η MediaTek έδωσε drivers για 4.4... Τώρα για το κινητάκι, δε θα περίμενα και πολύ καλύτερα specs.
  8. Μπράβο!! Όσοι γκρινιάζανε (κι εγώ μαζί) για μικρές οθόνες=χαμηλά specs θα δικαιωθούν κατά κάποιο τρόπο. Δε σου αρέσει το μέγεθος του κινητού; Δίπλωσέ το!!!
  9. Εγώ θα προτιμούσα να πατεντάρει την παρακολούθηση για να βρούμε την υγεία μας με τις υπόλοιπες εταιρείες (βλ. Google, Microsoft κοκ)
  10. Τώρα που έκανε την καινοτομία η Samsung, πάει η έννοια της φορητότητας σε άλλο επίπεδο http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/samsung/%CE%B7-samsung-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%BF-smartphone-g-r6800
  11. Για δοκίμασε καμιά φρέσκια εγκατάσταση μπας και στρώσει αφού πάρεις ένα backup (αν μπορέσεις). Σου το κάνει μόνο όταν τρέχεις βαριά προγράμματα; Και εμένα μου φαίνεται ότι το Ubuntu έχει κάποια θεματάκια και όχι ασήμαντα. Νομίζω πως αντί να ωριμάζει το OS παρακμάζει. Γι' αυτό και πήγα σε Mint και ησύχασα.
  12. Και μετά άντε να κυκλοφορήσεις με συσκευή Android εκεί μέσα...
  13. Θέλω να δω τι υλοποίηση θα έχει και κατά πόσο θα ενδιαφερθούν οι πάροχοι; ΥΓ. Το κινητό της εικόνας έχει ΤΡΑΓΙΚΌ bezel
  14. Αυτά μόνο από την Samsung γίνονται. Να δεις που οι Κορεάτες ξέρουν πολλά κόλπα... Τώρα μένει μόνο η LG και απ' ότι είδα σε εικόνα του G3 με θήκη τα bezel είναι σχεδόν αόρατα!!! Για να δούμε τι θα δούμε...
  15. Προσωπικά, πιστεύω πως αυτό ισχύει μόνο για τις high-end ναυαρχίδες και αν...
  • Δημιουργία νέου...