Προς το περιεχόμενο

pirotouvlo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    194
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.169 προβολές προφίλ
  • BEWIN

  • Lesdal

pirotouvlo's Achievements

  1. Δεν γράφει?... Κάτι δεν μάρεσει, κοίτα κολλημένος δεν είμαι αλλά αν δεν το μάθω το sar του δεν μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου να το αγοράσει.
  2. Καλή χρόνια!! Να σου πω το σκέφτηκα και εγώ να της το πάρω αλλά δε βρήκα τους δείκτες Sar Eu για κεφάλι και σώμα, μήπως είναι εύκολο να μου πεις τι λέει στο manual του κινητού?
  3. Τελικά αγόρασες κινητο? Τελικά αγόρασες κατι? Ειμαι και εγω σε παρομοια φάση με σενα και σκεφτομαι ποιο να παρω για την δικια μου, επισης θελω να εχει και οσο χαμηλοτερο sar γίνεται.
  4. Το mi drop το έχεις απενεργοποιημένο δηλαδή?Θέλω να κρατήσω ένα από τα 2 και προσπαθώ να αποφάσισε ποιο θα λειτουργω
  5. Παιδια ειναι λογικό να έχω ελεύθερα 23gb ελεύθερα και να μου λέει total space 25.23? Επίσης αξιζει πιστεύετε περισσότερο το mi cloud περισσότερο από τις υπηρεσίες που προσφέρει ή Google για backup μερικών αρχείων ή και στοιχείων όπως κωδικών wifi κτλπ? Τι εξοικονομεί περισσότερο μπαταρία? Θαρρώ πως να τα έχει κάποιος ενεργά και τα 2 είναι περιττό.
  6. Ναι screen protector λεω, για την οθονη μπροστα. Οχι γυαλι ομως. Απλα ρωταω απο ιντερνετ τι παιζει γιατι μενω αλεξανδρουπολη και δεν μπορω να δω κατι απο κοντα.
  7. Φαντάζομαι ο saruman εννοεί να πάμε στα settings, additional settings, backup & reset, και να κάνουμε ένα local backup και στη συνέχεια μία επαναφορά?(επαναφορά εννούμε το factory data reset από τις ρυθμίσεις έτσι?) **Κάτι άσχετο με αυτά. Παιδιά μεμβράνη που μπορώ να βρω από έλλαδα που να κανει ακριβώς στα μέτρα του ή έστω αν δεν κάνει να ταιριαζει καλύτερα από τις υπόλοιπες?
  8. Ο ίδιος είμαι!Θα λυθούν με το update και προβλήματα όπως το ότι δεν βρίσκει την τοποθεσία μου ή εφαρμογή του καιρού και των ειδοποιησεων? Ποια έκδοση πρέπει να έχω όταν κάνω το update?
  9. Θα το αφήσω και εγώ να κλείσει και μετά μία πλήρη φόρτιση εως 100%.Πως θα φορτίσεις εσύ τελικά, όπως είπαν τα παιδιά του φόρουμ ή οπως είπε ο μαγαζατορας? Νομίζω από ότι έχω δει δεν παιζει τέτοιο θέμα με αυτές τις σύγχρονες μπαταρίες. Αν κανω το update θα χρειαστεί πχ να ξανακανω φακέλους κτλπ? Το λέω γιατί θέλω να το κάνω αύριο που θα είμαι σπίτι μου.
  10. Καλησπερα παιδια μόλις παρέλαβα το κινητό και εγώ με product key 2016102. Μου έχει android 6 με την MIUI 8.2 | Stable και έχει για update το παρακάτω. https://drive.google.com/file/d/0B7p4WcZ5I2XFakNNemU2NU1MYVU/view?usp=drivesdk Το κάνω κανονικά? **Επισης ήρθε με 49℅, πως παίζω μπάλα με την πρωτη φόρτιση? ***Είναι φυσιολογικό που ήρθε με εγκατεστημένη τη MIUI Forum εφαρμογή?
  11. Μιας και το περιμένω τι θα πρεπει να έχει με το που θα το ανοίξω σχετικά με τις εκδόσεις android και miui? Κατι ακουσα οτι πηρε 7 αλλα με 6 βλέπω τα περισσοτερα.
  12. Κομπλε ενταξει. Φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που εχει μπερδευτει με τοσες ονομασιες και μοντελα. Τελος παντων, εχω 2η συσκευη οποτε δεν με απασχολει ιδιαιτερα.
  13. Ναι το κατάλαβα, αρα αν καποιος παει απο το public και το παρει θα εχει ακριβως το ιδιο με μενα που θα το παρω απο ενα οποιοδηποτε αλλο ως NOTE 4 GLOBAL, χωρις εγγυση infoquest? Συγνωμη που επιμένω αλλα μου φαιίνεται περιεργο!
  • Δημιουργία νέου...