Προς το περιεχόμενο

GreekPunisher14

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    89
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.123 προβολές προφίλ

GreekPunisher14's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. GreekPunisher14

    Επιλογή smartphone

    Όντως το HTC είναι πολύ καλό αλλά η εγγύηση είναι ένας απο τους λόγους που με απασχολούν σχετικά με αυτή την αγορά οπότε το αποκλείω. Όσον αφορά το LG έχουν κάποιοι γνωστοί μου και είναι ικανοποιημένοι απο τις συσκευές αυτές αλλά είναι πολύ πιο πάνω απο το budget μου. Είμαι αυστηρά στα 250, άντε +20-30 ευρώ αλλά το συγκεκριμένο είναι +80 οπότε αποκλείεται και αυτό. Σχετικά με το Samsung και το Asus που ανέφερα στην αρχή τι έχετε να πείτε;
  2. GreekPunisher14

    Επιλογή smartphone

    Ορίστε κάποιες πληροφορίες για να έχετε καλύτερη εικόνα: Μέγεθος της οθόνης: μικρότερο ή ίσο των 5.7 ιντσών Θέλω να έχει fingerprint scanner Δεν χρειάζεται να έχει Dual Sim Πρέπει να προσφέρεται εγγύηση Η μπαταρία πρέπει να έχει τουλάχιστον 2500mAh (η τωρινή συσκευή έχει 2100 κ είναι λίγο λιγότερο από ικανοποιητική) Με ενδιαφέρουν προτάσεις από ελληνικά καταστήματα κυρίως από το skroutz Ενδιαφέρομαι μόνο για καινούριο Ευχαριστώ saruman. Είχα καιρό να χρησιμοποιήσω το φορουμ και δεν ήξερα οτι υπήρχε κάποια φόρμα. Πιστεύω έδωσα τις πληροφορίες που χρειάζονται.
  3. GreekPunisher14

    Επιλογή smartphone

    Βασικά καλησπέρα σας! Έχοντας ξεμπερδέψει με τις πανελλαδικές και αισθανόμενος της φοιτητική ζωή να παραμονεύει (ας ελπίσουμε τουλάχιστον😁) πιστεύω πως είναι καιρός για να αγοράσω ένα καινούριο Smartphone αφού αυτό που έχω τώρα είναι πλέον ξεπερασμένο και έχει λίγο αρθρίτιδα (Samsung Galaxy S3 Neo). Το καινούριο τηλέφωνο θα το χρειαστώ πιο πολύ για τα εξής: προβολή και (ελαφρά) επεξεργασία αρχείων τύπου MS Office προβολή βίντεο από YouTube Facebook, Instagram και social media γενικά Ελαφρύ gaming (Knife Hit και αντίστοιχα) Φωτογραφίες (όχι κάτι το υπερβολικό..αν ήθελα κάμερα έπαιρνα και DLSR😃) Το budget μου είναι γύρω στα 250 ευρώ. Μέχρι στιγμής έχω δει τα Samsung Galaxy A6+ και Asus Zenfone Max Plus M1. Έχοντας χρησιμοποιήσει προϊόντα και απο τις δυο εταιρίες μπορώ να πω πως έμεινα ικανοποιημένος και απο τις δυο. Θέλω όμως και μια δεύτερη γνώμη γιατί το ποσό που θέλω να δώσω δεν το θεωρώ αμελητέο και θέλω να κάνω τη σωστή επιλογή διότι συνηθίζω να κρατάω τις συσκευές μου για αρκετό καιρό (3+ χρόνια). Συγνώμη για το δοκίμιο που έγραψα αλλά ήθελα να είμαι περιεκτικός. Όσοι το διαβάσατε όμως περιμένω τις προτάσεις σας αν υπάρχουν😉. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Πάνος. Υ.Γ. : Ξέρω ότι οι προτάσεις για κάποια Xiaomi θα είναι πολλές αλλά ο αδερφός μου είχε προβληματάκια με το δικό του όποτε έχω επιλέξει να τα αποφύγω.
  4. GreekPunisher14

    Πανελλαδικες

    Επειδη με ενδιαφερει να γραψω παλι πανελλαδικες του χρονου απο αλλη κατευθυνση ηθελα να ρωτησω το εξης:τι πιθανοτητες υπαρχουν να αλλαξει το συστημα που επιτρεπει στους αποφοιτους να επιλεξουν οποια κατευθυνση θελουν; Και επιπλεον με τα παλαιοτερα συστηματα γινοταν οι αποφοιτοι να επιλεξουν διαφορετικες δεσμες;
  5. Δηλαδη ποτε κανω την αιτηση; Οταν ξεκιναει η χρονια το Σεπτεμβρη ή το Φεβρουαριο που τοτε γινονται αυτες οι διαδικασιες; Ανησυχω πιο πολυ για το στρατο μην μου ερθει κανενα χαρτι και να πρεπει να φυγω.
  6. Γεια σας! Παω τριτη ταξη ΓΕΛ και θα γραψω πανελλαδικες απο θετικη κατευθηνση. Αν θελω να παω του χρονου να γραψω απο αλλη κατευθηνση πως μπορω να το κανω αυτο;
  7. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα βάλω τα δυνατά μου για ΤΕΙ και θα το κρατήσω για εναλλακτική το ΙΕΚ.
  8. Δεν με ενδιαφέρει η θητεία απλά θέλω να έχω κάποιο χαρτί σε περίπτωση που αποτύχω στις πανελλήνιες. Όταν λες χόμπυ τι εννοείς;
  9. Γιατί πιστεύεις οτι πρέπει να το αποφύγω;
  10. Γιατί πιστεύεις οτι στο ΤΕΙ θα είναι καλύτερα;
  11. Έχει εμπειρία απο ΙΕΚ;
  12. GreekPunisher14

    Να παω σε ΙΕΚ;

    Καλησπέρα παιδιά. Φέτος δίνω πρώτη φορά πανελλαδικές απο θετική κατεύθυνση. Η αλήθεια είναι πως τα έχω βρει σκούρα με τα μαθήματα και δεν με βλέπω να γράφω πολλά μόρια. Αυτό που γούσταρα πάντα είναι τα αυτοκίνητα και μπορώ να ακολουθήσω δυο δρόμους: είτε να περάσω ΤΕΙ Μηχανικών Οχημάτων στη Θεσσαλονίκη που τα μόρια είναι λίγο ψηλά για το επίπεδό μου είτε να πάω σε ΙΕΚ ως Τεχνικός Μηχανοτρονικής. Όσοι έχετε εμπειρία σχετικά με το θέμα τι μου προτείνετε να κάνω; Ευχαριστώ!
  13. GreekPunisher14

    Kawasaki GPz 250 (305)

    Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα παλιό Kawasaki GPz 250 του '83 και χρειάζεται κάποια μικροπράγματα για να δουλεύει όπως πρέπει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γνωρίζει κανένας το ακριβές μήκος από το ελατήριο του τεντοτήρα της καδένας των εκκεντροφόρων διότι με παλιό δεν κάνει σωστή δουλεία και ακούγεται θόρυβος απο τον κινητήρα (είναι σίγουρα αυτό και όχι κάτι άλλο πχ στραβομένη μπιέλα αφού το έλεγξα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  14. Οταν ξεκιναω να παιζω games η μητρικη μου ζεσταινετε πολυ. Ειναι μια Asus M5A97 R2.0 και φτανει 70 βαθμους. Μια φορα μ εσβησε ο υπολογιστης κ τρα δν μπορω να παιξω γιατι φοβαμαι μν χαλασει τιποτα. Αν ξερει κανεις τι να κανω πλιζ να μ πει. Ευχαριστω!
  15. Οκ παιδιά τελικά το lumia θα πάρω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
  • Δημιουργία νέου...