Προς το περιεχόμενο

SilkyN

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.375 προβολές προφίλ

SilkyN's Achievements

  1. Καλημέρα! Ψάχνω στρώμα. Είμαι ανάμεσα στο Privilege, το Divine ή το Mythos , όλα της Royal Crown, και το Regency της Serta. Επειδή δεν έχω ιδέα από στρώματα, μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Πάντα είχα θέμα με την μέση μου και ειδικά μετά τη γέννα έγινε χειρότερο. Θέλω ένα στρώμα που θα προσφέρει ξεκούραστο ύπνο και που δε θα με επιβαρύνει. Ευχαριστώ!
  2. SilkyN

    Aμμος και τροφη γατας

    Concept for life kitten. Grain free και περίπου 47 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.
  3. SilkyN

    Aμμος και τροφη γατας

    Μια υγιής γάτα δε θα πάθει κάτι αν φάει τροφή με δημητριακά. Γενικά καλό είναι ν' αποφεύγονται αυτές οι τροφές γιατί τα δημητριακά δεν περιλαμβάνονται στο φυσικό διαιτολόγιο μιας γάτας. Οπότε χρησιμοποίησε αυτή που πήρες και όταν αρχίζει να τελειώνει, άρχισε να την αναμειγνύεις με την καινούργια που θα πάρεις, γιατί δεν κάνει ν' αλλάζεις ξαφνικά την τροφή της. Μπορείς να του ανακατεύεις και κονσέρβα, αλλά δε θα σου το πρότεινα. Εμείς τους παίρνουμε την concept for life. Είναι χωρίς δημητριακά και πολύ οικονομική. Αν σε παίρνει οικονομικά υπάρχουν κι acana και η origin. Όσο για κονσέρβες να παίρνεις applaws και schesir. Βλέπεις κανονικά το κρέας ή το ψάρι κι όχι κάτι καφέ κυβάκια με ζελέ. Επειδή σα νουμπάς ξέχασα να κάνω παράθεση, δες το προηγούμενο μήνυμα μου.
  4. Εγώ παιδιά ξέρω ότι τώρα είμαι στον 7ο κι έχω βγει από τον Φεβρουάριο 3 φορές όλες κι όλες. 2 στην παραλία (την μία έφυγα γιατί κάπνιζαν σε όλα τα γύρω τραπέζια) και μια φορά για φαγητό... Κι όλο αυτό για να χαίρονται κάποιοι τον καρκίνο τους χωρίς σεβασμό στους γύρω τους και για να μη χάσει κάνα πελάτη ο κάθε μαγαζάτορας...
  5. Φαντάζομαι λύνει το μηχανάκι για να δει όλες τις ζημιές, τις καταγράφει, βρίσκει τ' ανταλλακτικά και μετά κάνει μια προσφορά με τ' ανταλλακτικά και το κόστος εργασίας.
  6. Η απόδειξη είναι και δική μας ευθύνη. Λες, ωραία, ετοιμάστε μου την απόδειξη να σας πληρώσω.
  7. Δεν το ξέρουμε όλοι. Εσύ το φαντάζεσαι, γιατί αν δεν είχε ασχοληθεί καν, δε θα έκανε 20 μέρες να σου βγάλει την προσφορά, θα έκανε 15 λεπτά. Αφού είχες λοιπόν κλειστό πάρκινγκ, γιατί του το παράτησες τόσες μέρες μετά την προσφορά;
  8. Κι όπως βλέπεις φίλε Σπύρο, δεν υπάρχει νόημα...
  9. Ρε αδερφέ, μέχρι κι ο TS λέει ότι το μηχανάκι το είχε στο μαγαζί κι όχι στο δρόμο... Αν είναι να λέμε ότι θέλουμε για να το παίζουμε έξυπνοι, δουλειά δε γίνεται.
  10. Είπα πουθενά ότι η χρέωση ήταν για γέλια; Είπα ότι είναι λογικά πέρα από την χρέωση να υπάρχει extra κόστος για την φύλαξη. Αν δεν υπάρχει τιμοκατάλογος, ρωτάς ή το παίρνεις και φεύγεις. Δεν περιμένεις να σου πει την προσφορά, να το παρατήσεις εκεί άλλες 20 μέρες και μετά να γκρινιάζεις για 50 ευρώ. Ούτε φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι το συνεργείο να δουλεύει τσάμπα, ούτε το κλειστό σου πάρκινγκ.
  11. Ο TS, είπε τι έκανε μπροστά του, επίσης είπε ότι την προσφορά ο μηχανικός του την έδωσε μετά από 20 μέρες και ότι του το παράτησε άλλες 20 μετά. Συγνώμη κιόλας, αλλά ναι, αν παρατήσεις το μηχανάκι σου ή τ' αμάξι σου σ' ένα συνεργείο που δε θα χρησιμοποιήσεις καν, δεν είναι και παράλογο να σου ζητήσει χρήματα για τη φύλαξη. Δε μπορείς να παρατάς την περιουσία σου σε περιουσία τρίτου χωρίς ανταλλάγματα. Δηλαδή αν του έκλεβαν του άλλου το μαγαζί ή έπαιρνε καμιά φωτιά ο TS, δε θα ζητούσε αποζημίωση; Ο άλλος γιατί να μην πάρει κάτι δηλαδή;
  12. Όταν λες να το αφουγκραστεί, εννοείς να δει όλες τις ζημιές που έχει, να κάτσει να ψάξει όλα τ' ανταλλακτικά, να του βγάλει μια προσφορά και να έχει το μηχανάκι 40 μέρες στο μαγαζί του;
  13. SilkyN

    Οπλοκατοχή ..

    Αυτή είναι ειδική άδεια που δίδεται μόνο σε όσους μπορούν ν' αποδείξουν ότι η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο και βάσιμο κίνδυνο. Είναι τρελά δύσκολο να την βγάλει ο οποιοσδήποτε. Φαντάσου πως και ψυχάκι stalker να έχεις το πιο πιθανό είναι πως δεν θα σου δώσεις άδεια οπλοχρησίας, γι' αυτή την περίπτωση. Δεν ξέρω καν κάποιον που να την έχει πάρει. Είναι όντως πολύ strict ο νόμος περί αυτοάμυνας, ακόμη και χωρίς όπλο.
  14. Έχεις δίκιο, το παίρνω πίσω. Αυτά παθαίνεις αν μιλάς στο τηλ. την ώρα που διαβάζεις.
  15. SilkyN

    Οπλοκατοχή ..

    Μπορείς να φέρεις όπλο για αυτοάμυνα, αρκεί να έχεις άδεια από τον αρμόδιο εισαγγελέα ή αρκεί να έχεις ήδης κατάλληλη άδεια. Τώρα για τις υπόλοιπες περιπτώσεις, ναι θα συλληφθείς, αλλά εκεί είναι ανά περίπτωση και όχι κατά κανόνα.
  • Δημιουργία νέου...