Προς το περιεχόμενο

Dim360

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

494 προβολές προφίλ

Dim360's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Dim360

    Nintendo Switch Hacking

    Γράφω αυτό σε περίπτωση που κάποιος έχει το ίδιο θέμα με εμένα. Αν πρόσφατα το Tinfoil σας πετάει SSL error (ότι και καλά έχει λάθος system time), και έχετε vodafone, μετά από πολύ κόπο, βρήκα ότι έφταιγε το "secureNet"της vodafone, blockάρει κάποια domains.
  2. Δημήτρη ευχαριστώ για τη πολύτιμη απάντηση σου! Αν και με τον προγραμματισμό ασχολούμαι από πολύ παλιά σαν χόμπι και γενικά μου αρέσει, στα φετινά μαθηματικά έχω σοβαρά κενά που ελπίζω να μπορέσω να καλύψω, και γενικά τα θεωρώ το πιο απαιτητικό μάθημα που είχα στο σχολείο. Αν και ξέρω αρκετά από C, ελπίζω να γλιτώσω το φροντιστήριο του χρόνου στα μαθηματικά. Θέλω να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Γενικά συνηθίζεται να δίνουν τα παιδιά από ΕΠΑΛ πανελλήνιες; Για παράδειγμα πόσους συμμαθητές είχες που έδιναν; Ευχαριστώ πολύ.
  3. Όλα όσα είπαν οι προηγούμενοι πιστεύω ότι ισχύουν. Επίσης έχει αυξηθεί αν δεν κάνω λάθος ο αριθμός των εισακτέων. Ως αναφορά το ενοίκιο, ξέρεις πόσοι φοιτητές μένουν στην πόλη τους για να μην πληρώνουν ενοίκιο; Λογικό στις μεγάλες πόλεις να υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση, συνεπώς μεγαλύτερες βάσεις. Άσε που πολλοί δεν την επιλέγουν λόγω δυσκολίας.
  4. Κάπου διάβασα το εξής: Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει για τα ελληνικά δεδομένα αλλά μου φαίνεται καλή τοποθέτηση.
  5. Δίνω φέτος και ενδιαφέρομαι να μπω σε κάποια σχολή πληροφορικής. Συγκεκριμένα θέλω πολύ να ασχοληθώ με προγραμματισμό και software engineering. Έχω στο νου μου δύο σχολές που μου φαίνονται ενδιαφέρουσες: Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών (CSD) Πανεπιστημίου Κρήτης Θετικά: Πολύ καλό επίπεδο Πολύ προγραμματισμός Ακούω γενικά πολύ καλά λόγια Αρνητικά: Πολύ δύσκολη σχολή Πιο υψηλή βάση Πολλά μαθηματικά Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης (Μετονομάστηκε σε Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής) Θετικά: Χαμηλότερη βάση Πιο εύκολη συγκριτικά σχολή Καλή σχετικά αξιολόγηση του τμήματος Αρνητικά: Δεν ξέρω αν υπάρχει αρκετή ενασχόληση με προγραμματισμό και γλώσσες "Αυτοί που δεν μπήκαν CSD" Γενικά θα ήθελα να ακούσω γνώμες σχετικά με τις σχολές, και γενικά ποιες σχολές είναι καλές για software developement και προγραμματισμό. Ευχαριστώ.
  6. Dim360

    vita ή 3ds xl

    Πήρα μόλις το 3DS XL. Δεν θα απογοητευτέις. Άσε που έρχονται και Pokémon X, Y. Sent from my iPhone using Insomnia
  • Δημιουργία νέου...