Προς το περιεχόμενο

Sonath

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    19
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Sonath

  • Ημερομηνία γέννησης 21/05/1975

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.125 προβολές προφίλ

Sonath's Achievements

  1. Αυτές είναι διαστάσεις, τις μέτρησα.
  2. Για να είμαι ειλικρινής δεν πήρα μέτρο για να μετρήσω αλλά θα το δω σήμερα και θα σου πω. Κάπου εκεί παίζουν πάντως οι διαστάσεις.
  3. Καλημέρα σε όλους, παρέλαβα την τηλεόραση εχτές. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ όμορφη και λεπτή. Έχω εντυπωσιαστεί από το panel της Panasonic, η εικόνα της είναι πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο. Ωραίο γρήγορο και εύκολο μενού με αρκετές επιλογές. Το wifi της παίζει άψογα και δεν παρατηρώ ιδιαίτερες καθυστερήσεις στις ιντερνετικές ή στις υπόλοιπες εφαρμογές, δεν είναι σφαίρα αλλά δεν σέρνεται κιόλας. Πολύ καλή και γρήγορη απόκριση στις εντολές του remote control. Η εφαρμογή της Panasonic για smartphones/tablets πραγματικά τα κάνει όλα και είναι και δωρεάν. Αν δεν έχω κάνει κάποιο λάθος παρατήρησα μια "χαζομάρα" που έχει. Αν έχεις επιλέξει ελληνικό μενού και θέλεις για παράδειγμα να κάνεις edit το όνομα κάποιας εισόδου (π.χ. hdmi) δεν μπορείς να γράψεις με λατινικούς χαρακτήρες αλλά μόνο με ελληνικούς. Η λύση είναι να γυρίσεις όλο το μενού στα αγγλικά ή να το κάνεις με την smart εφαρμογή. Γενικά η πρώτες ώρες χρήσης μου άφησαν πάρα πολύ καλές εντυπώσεις και πιστεύω ότι δεν θα αλλάξω γνώμη !! Value for money η τηλεόραση για 479€ !!!! Κρίμα για όσους δεν την πήραν.
  4. Ευχαρίστως να δώσω feedback. Πιστεύω και ελπίζω ότι οι διαστάσεις που δίνουν στα sites είναι σωστές. Πλάτος 1126 mm Ύψος 652 mm Πάχος 53 mm
  5. Καλημέρα, σήμερα παραλαμβάνω. Θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις σύντομα.
  6. Είναι καλό αυτό το μοντέλο ρε παιδιά? Αξίζει ?
  • Δημιουργία νέου...