Προς το περιεχόμενο

xandelare

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    47
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με xandelare

  • Ημερομηνία γέννησης 06/04/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα

xandelare's Achievements

  1. Χωρις παρεξηγηση αλλα αν θελεις να εντυπωσιαστεις, λουσου με herbal essences Διαφορετικα πες μας τους τροπους που ξερεις εσυ μην γραφουμε τα ιδια αδικα
  2. +1 για τις προτασεις του micos000 (εκτος ισως απο τη δωρεαν, γιατι δεν το εχω χρησιμοποιησει). Βαλε στον ιδιο φακελο και το ketarin για να ενημερωνεις με μερικα κλικ ολα τα αρχεια εγκαταστασης και εισαι κομπλε. Περιττο πιστευω να αναφερω οτι δεν εχει νοημα να τα περασεις σε cd/dvd μιας και σε 6 μηνες θα θες να γραφεις νεο.
  3. Μπορεις να παιξεις με εικονικη μηχανη αν ειναι τοσο αναγκη για τον ΙΕ7. Κατεβασε το virtualbox (δωρεάν) και εγκατεστησε το, πηγαινε μετα εδω, επελεξε windows και virtualbox on windows και τελος κατεβαζεις ολα τα parts απο το ΙΕ7 - Vista.
  4. Διχως να σχολιασω τη λογικη σου, ακομη κι ετσι (με τη λογικη σου δηλαδη) παλι κλεβεις, μιας και η καρτα σου στελνει δεδομενα για να συνδεθει στο δικτυο του θυματος αρα ειναι ενεργητικη. Επομενος σοφιστης, παρακαλω!
  5. xandelare

    Προγραμμα για desktop win7

    Δεν ξερω κι εγω κανενα απο τα δυο, αλλα αν επρεπε να βαλω κατι θα εβαζα το dekstops επειδη ειναι του Russinovich Απο αυτα που εχω δει θα σου προτεινα να κοιταξεις το Stardock WinFX και το XLaunchPad.
  6. Το καλο ειναι οτι εχουν δημιουργικη φαντασια εκει στη microsoft
  7. To minidump μπορεις να το ανεβασεις σε καποιον hoster οπως το mediafire. Για κανε τον κοπο
  8. xandelare

    απο windows vista σε windows 7

    Βασικα κανενα απο τα δυο που ειπε δεν ισχυουν αλλα θα τα πω απο κατω Εγω θα ψαξω στο google αν υποσχεθεις οτι θα το κανεις κι εσυ Δεν ψαχνεις στο google και με ανησυχεις Beta version
  9. xandelare

    απο windows vista σε windows 7

    Γιατι; Τι προβλημα εχουν; Για εξήγησε λιγο αυτο με το beta γιατι πραγματικα δεν σε εννοω
  10. xandelare

    Εκπαίδευση σε Linux

    Σιγουρα δεν εισαι μονος, αλλα δεν θα εδινα και πολυ σημασια. Σαν να μου φαινεται οτι ο συμφορουμιτης απλα τρολλαρει, χωρις να θελω να τον προσβαλω . Σαν να ανοιγει ενα νεο θεμα που να λεει "εχω προβλημα με τον grub" και να πεταγομαι εγω να του προτεινω να κανει φορματ και να βαλει windows!
  11. xandelare

    safe mode , ανιχνευση ιων

    Μια διορθωσουλα στο (1), πες μας πρωτα ποιο λειτουργικο εχεις γιατι τα πραγματα εχουν αλλαξει με τα Win 8
  12. xandelare

    προγραμμα ενημερωσης drivers

    Γνωμη μου ειναι οτι αν δεν εχεις καποιο προβλημα καλυτερα ειναι να τους αφησεις ως εχουν εκτος ισως απο τη καρτα γραφικων (που ετσι κι αλλιως πλεον οι Nvidia/AMD ελεγχουν αυτοματα για ενημερωσεις και σε ειδοποιουν). Ιδανικο, παντα κατα την αποψη μου, ειναι να ενημερωνεις τους drivers μονο οταν αντιμετωπισεις καποιο προβλημα - ή οπως ελεγε και ο παππούς μου αν δουλευει μην το πειραζεις
  • Δημιουργία νέου...