Προς το περιεχόμενο

jimijoop

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    61
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με jimijoop

  • Ημερομηνία γέννησης 10/08/1999

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Nikaia

Πρόσφατες Επισκέψεις

998 προβολές προφίλ

jimijoop's Achievements

  1. Πριν από λίγες εβδομάδες είδα στον ύπνο την Μηλιαρέση να πουλάει Μαύρη αλόη και έλεγε στην διαφήμιση "Τώρα η κρητική αλόη βγαίνει και σε νέα γεύση" Τώρα Ποια γεύση θα σας γελάσω.
  2. jimijoop

    Amazon & Paysafe

    Δηλαδή δικό μου λογαριασμό MasterCard? Αν ναι θέλει πληρωμή?
  3. jimijoop

    Amazon & Paysafe

    Το θέμα είναι ότι οι γονείς μου δεν εμπιστεύονται ΚΑΘΟΛΟΥ τις χρωστικές κάρτες και την κάρτα που πήρα πριν λίγα χρόνια την πήρα με το ζόρι και μετά από 1000 προσπάθειες. Ήμουν ένα βήμα πριν το λιντσάρισμα με το που είπα στην οικογένεια μου ότι θέλω να αγοράσω χρεωστική. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες τούς ξαναρώτησα και μου είπαν "Τώρα με τον Κορονοιό δεν πηγαίνουμε σε τράπεζες" & "Κάνε ότι θες αλλά μόνο με paysafe". Έχω ψωνίσει μόνο 2 φορές online και στις 2 φορές το έκανα με 100% επιτυχία αλλά οι γονείς μου είναι ακόμα δεν με εμπιστεύονται σε αυτό το θέμα, μάλιστα μου είπαν "Είσαι 20 χρόνων, δεν είσαι για online shopping ακόμα" ενώ ξέρω άτομα προσωπικά που είναι σε μικρότερη ηλικία από μένα και ψώνισαν μόνοι τους online χωρίς πρόβλημα. Οπότε οι μόνες λύσεις για μένα είναι: -Αγορά Amazon Gift Card μέσω Paysafe -Virtual Card τύπου Revolut αλλά δεν νομίζω να με βολεύει γιατί είναι μόνο για κινητά και εγώ χρησιμοποιώ μόνο PC για αγορές. -Κάποιος να μου δώσει 5-10€ δωρεάν μέσω Paypal αλλά αν το ζητήσω εδώ θα φάω ban σε χρόνο ττ.
  4. jimijoop

    Amazon & Paysafe

    Δεν θέλω να το ξοδέψω κατευθείαν για ψώνια. Απλά για gift card το θέλω. Διάβασα ότι μπορείς να εξαργυρώσεις το Paysafe για να πάρεις Amazon Gift Card. https://www.paysafecard.com/en-gb/lp-products/paysafecard-stores/ Δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι όμως.
  5. jimijoop

    Amazon & Paysafe

    Γειά σας. Σκέφτομαι να αγοράσω μια gift card από το Amazon και ρωτάω, γίνεται να το αγοράσω μέσω Paysafe? Η δική μου πιστωτική κάρτα έχει λήξει και δεν θέλω να πάρω νέα πιστωτική από την στιγμή που σπάνια ψωνίζω online & θα χρειαστώ πολύ μικρό ποσό. Συγκεκριμένα θα χρειαστώ 5-10€ για να ψωνίσω λίγα τραγούδια από το Amazon Music Store.
  6. jimijoop

    Άνοιγμα θύρας για Soulseek

    Ναι αλλά δεν έχω το ειδικό πρόγραμμα του Router για να το κάνω αυτό. Μπορώ να το κάνω μέσω πρόγραμμα του υπολογιστή? Το Router είναι ZTE ZXHN H108N V2.5 Οκ μπήκα στις ρυθμίσεις και το ρύθμισα. Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στον υπολογιστή για να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές η όχι?
  7. Γειά σας. Μόλις χθες κατέβασα το Soulseek για να κατεβάσω κάποια τραγούδια. Όμως για να τα κατεβάσω πρέπει να ανοίξω μια θύρα στο Router. Όμως όλοι οι υπολογιστές του σπιτιού συνδέονται με το ίδιο Router και δεν έχω το Software του Router. Τι πρέπει να κάνω για να φτιάξω την Θύρα χωρίς προβλήματα?
  8. Ποιο τραγουδι παιζει στο 25ο επεισοδιο του Shopping star? (1:01:52-1:02:38)
  9. jimijoop

    Προβλημα με Xiialive.

    Γεια σας. Την προηγουμενη εβδομαδα την ωρα που ακουγα ραδιοφωνο απο το xiialive ειχα προβλημα με το ιντερνετ και εκλεισα την εφαρμογη και αργοτερα ειδα οτι ολοι οι σταθμοι, τα tags και το ιστορικο εχουν χαθει και το μονο που απεμεινε ειναι ο τελευταιος σταθμος που επαιζε και η τελευταια αναζητηση που εκανα. Επισης απο τοτε οταν ανοιγω την εφαρμογη παιζει για λιγο και μετα κρασαρει. Τι πρεπει να κανω για να τα ανακτησω?
  10. jimijoop

    Πρόβλημα με ταμπλετ Vero!

    Μήπως τελικά φταίει η μπαταρία; Γιατί κάπου διάβασα από κάποιο σε ένα φόρουμ ότι το τάμπλετ του συμπεριφέρονταν περίεργα και άλλαξε την μπαταρία και ησύχασε! Πάντως αυτό το πρόβλημα που έχω στο τάμπλετ άρχισε μετά το service που κάνανε στο τάμπλετ τον Απρίλιο, πριν το στείλω στο service δούλευε άψογα, μετά την επισκευή άρχισαν τα προβλήματα.
  11. jimijoop

    Πρόβλημα με ταμπλετ Vero!

    Λύθηκε το πρόβλημα με την μπαταρία εντελώς ξαφνικά!
  12. jimijoop

    Πρόβλημα με ταμπλετ Vero!

    Το πρόβλημα με την μπαταρία λύθηκε. Όσο για την οθόνη. Τα ghost touches τελικά εμφανίζονται όταν ζεσταίνεται το τάμπλετ. Θέλει αλλαγή οθόνης ή όχι;
  13. jimijoop

    Πρόβλημα με ταμπλετ Vero!

    Οριστε και το screenshot
  • Δημιουργία νέου...