Προς το περιεχόμενο

janetakos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    70
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.247 προβολές προφίλ

janetakos's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Συγνώμη υπάρχει link για το zte axon elite;Ποιες είναι οι τιμές sar;
  2. Που να τον έκρινες κιόλας. Το παλικάρι vadergr προσεγγίζει την πραγματικότητα πιο πολύ απ' όλους.
  3. Έτσι ακριβώς είναι.Συμφωνώ επίσης για την εγγύηση, αλλά ή oneplus είναι άριστη απλά το θέμα είναι το πάνε έλα του κινητού . Αν ήταν ανάποδα τα πράγματα ως προς την εγγύηση για μένα ή επιλογή δεν θα ήταν οριακή αλλά ξεκάθαρη.
  4. Συμφωνώ σε γενικές γραμμές στα specs, διαφωνώ στην ποιότητα κατασκευής το OP2 είναι σαφώς καλύτερο, αρκεί να τα πιάσει κανείς και στην οθόνη το G4 είναι σαφώς καλύτερο αλλά μέρα με την νύχτα δεν είναι. Για μένα και τα δύο είναι κινητάρες, οριακά στο νήμα κερδίζει το OP2. Το oneplus one ήταν ο ορισμός του flagship killer. To OP2 δεν δικαιώνει το όνομα του, περίμενα παραπάνω,αλλά εξακολουθεί να είναι κινητάρα.
  5. Ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο φίλος talos είναι. Το Vickmall ξεχωρίζει απλά και το Geekbuying είναι στο επίπεδο δεν είναι κακό, για κινεζομάγαζο.
  6. Καλησπέρα και ευχαριστώ,μετά απο μέρες βρήκα χρόνο και δοκίμασα το recuva.Υποτίθεται ανέκτησε 300gb αλλά από αυτά ούτε ένα αρχείο δεν δουλεύει.
  7. Καλησπέρα, δεν δοκίμασα linux, έχω ένα στικάκι για internet on the go με άθλια ταχύτητα εδώ που είμαι,οπότε δύσκολα να κατεβάσω τα linux.
  8. Ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλα τα αρχεία από έναν verbatim 1tb εξωτερικό σκληρό που έχω. Σε vista windows 7 και 8 αναγνωρίζουν τα mb που είναι κατειλημμένα, αλλά τον εμφανίζουν κενό χωρίς αρχεία μόλις τον ανοίγω. Έβγαλα το case και τον έβαλα εσωτερικό σε desktop αλλά πάλι τα ίδια. Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα τον ευχαριστώ προκαταβολικά.
  9. janetakos

    Allview Speed City

    Το αγόρασα για δώρο ως πρώτο tablet και το χρησιμοποίησα αρκετά ώστε να έχω άποψη(πέρασα κάποια apps,pdf κτλ). Καταρχάς ο γερμανός είναι από τα πιο ακριβά καταστήματα που υπάρχει και ο μόνος λόγος που το αγόρασα ήταν ότι είχα ένα κουπόνι των 50ε.Το συγκεκρημένο tablet νομίζω το έχει μόνο ο γερμανός. Το πρόβλημα είναι το εξής; με αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο αν ψαχτείς από Κίνα.Τα παιδιά στο forum to έχουν λιώσει το θέμα,θα βρεις πολλές απόψεις.Αν όμως έχεις κουπόνι όπως εγώ είναι άριστη επιλογή καθώς θα έχεις και 2ετή εγγύηση. Τώρα για τα άλλα που ρωτάς.Όσο και να το ζόρισα δεν κόλλησε.Για τα λεφτά του έχει καλό επεξεργαστή και 1gb ram. Όλα (video,mp3.applications...) δούλευαν ρολόι τουλάχιστον στο καινούργιο που είχα στα χέρια μου και ήταν αρκετά γρήγορο για low badget tablet από Ρουμανική εταιρεία. Τι δεν μου άρεσε. Φυσικά η οθόνη ,η οποία δεν είναι καθόλου καλή.Για ένα περίεργο λόγο όταν διάβασα ένα pdf μου άρεσε περισσότερο αυτή η χαμηλής ποιότητας οθόνη. Να ξέρεις ότι δεν έχει google play αλλά μπορείς να το κάνεις root πχ http://adrianpopagh.blogspot.gr/2013/04/rooting-allview-speed-city.html δεν το δοκίμασα γιατί δεν είναι για εμένα το tablet και υπάρχει κίνδυνος να χάσεις την εγγύηση.
  • Δημιουργία νέου...