Προς το περιεχόμενο

freakshow132

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    24
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με freakshow132

  • Ημερομηνία γέννησης 20/02/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

794 προβολές προφίλ

freakshow132's Achievements

  1. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες επισκευές από διάφορα συνεργεία που πέρασαν και αλλαγες σε καλώδια και σωληνώσεις. Το σπίτι είχε καει μονο εξωτερικά και υπάρχει ξεχωριστός πίνακας για εκεί.
  2. Να ενημερώσω για την πορεία της βλάβης πως ο τελευταίος ηλεκτρολόγος που ήρθε μετά από ψάξιμο 4 ωρών βρήκε πως το πρόβλημα μάλλον είναι στην παροχή στον τοίχο που είχα βρεί την υγρασία , ανάμεσα σε ρολόι και γραμμές του σπιτιού. Επίσης έδεσε καλώδια που ήταν χύμα μες στους 2 πίνακες και έβαλε τον παλιό ρελέ που δούλευε στο δεύτερο πίνακα που δεν είχε. Τέλος οταν είχε καεί το σπίτι με τις φωτιές του 2021 οι ηλεκτρολόγοι αποσύνδεσαν τις φάσεις στα καμμένα φωτιστικά αλλά όχι τους ουδέτερους. Ο ρελές δεν έχει πέσει εδώ και 2 μέρες, να μην τον ματιάσω!
  3. Έτσι για την ιστορία θα αναφέρω πως μίλησα τηλεφωνικά με αλλους 3 ηλεκτρολόγους. Οι 2 που έδειχναν να ξέρουν 2 πράγματα μου είπαν πως είναι πηγμένοι αυτόν τον καιρό και θα δουν απο βδομάδα. Ο τρίτος μου πρότεινε να μου βγάλει τους ουδέτερους από τον πίνακα εκτός από φούρνο και ηλιακό για 1-2 μέρες ώστε να δούμε αν θα πέσει ο ρελές και που είναι το πρόβλημα! Τον ρώτησα αν είναι ηλεκτρολόγος, μου απάντησε ναι και του είπα θα το σκεφτώ και θα τον ξαναπάρω...
  4. Έκλεισα την ασφάλεια του φούρνου και ο ρελές συνέχισε να πέφτει.
  5. Ο τοίχος με την υγρασία είναι μετά το ρολόι. Από το ρολόι φεύγει 1 χοντρό καλώδιο και έρχεται στον τοίχο όπου και ενώνεται με τις γραμμές του σπιτιού. Όπως και να'χει θα περιμένω να έρθουν να το φτιάξουν και μετά θα δείξει. Ίσως απο εκεί να περνάει υγρασία και μες στο σπίτι. BTW το βράδυ σήμερα, πήρε φωτιά η ηλεκτρική μου κουβέρτα. Ευτυχώς ήμουν εκεί και τράβηξα την πρίζα. Αν και δεν έχω αγγίξει προσωπικά ούτε 1 καλώδιο, όπως λέει κι ο φίλος πιο πάνω... από το καλό στο καλύτερο.
  6. Ναι πριν το ρελέ, είναι το κουτί της παροχής που έρχεται μες στο σπίτι το ρεύμα από τη ΔΕΗ.
  7. Θα το έβγαζα μία να το δεις αλλά το έχω κλείσει όλο με ταινία και σακούλες μήπως και αντέξει μέχρι να έρθουν να το φτιάξουν. Δεν έχω ιδέα και να πω την αλήθεια δε θέλω να βάλω χέρι κι εκεί προς το παρόν.
  8. Το πρόβλημα το βρήκα μόνος μου τελικά... Έσκαψα το κουτί εκεί που έρχεται η παροχή της ΔΕΗ στο σπίτι και είναι μες στην υγρασία. Επίσης παρατήρησα ότι το αρχημαστόρι που έφτιαξε το σπίτι είχε ενώσει τα καλώδια της παροχής, πάχους σχεδόν σαν το δάχτυλο μου, με τα καλώδια του σπιτού στρίβοντας τα και βάζοντας μονωτική!!! Ηλεκτρολόγος δεν είμαι αλλά το βρίσκω εντελώς ηλίθιο!
  9. Το σπίτι είναι του 2000 και δεν έχω βάλει καμία καινούρια συσκευή. Ο ηλεκτρολόγος ήρθε και το πρόβλημα ακόμα δε λύθηκε...δε φταίει ούτε ο ηλιακός. Ο ρελές είχε να πέσει 2 μέρες και έπεσε ξανά 2 φορές μόλις έφυγε ο ηλεκτρολόγος.
  10. Το βίντεο No2 δεν το είχα δει και με βοήθησε να καταλάβω το πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πολύ!
  11. Αν εννοείς όταν πέφτει ο ρελές, όχι δεν έχω βγάλει όλες τις πρίζες αλλά έχω κλείσει όλες τις ασφάλειες. Αν ο ηλεκτρολόγος σήμερα βρει το πρόβλημα θα ενημερώσω, μήπως και βοηθηθεί κάποιος άλλος με αντίστοιχη περίπτωση.
  12. Αδερφέ μου έχεις μπερδευτεί λίγο... Αρχικά έχω φωνάξει ηλεκτρολόγο...2 για την ακρίβεια μαζί με αυτόν που θα έρθει αύριο. Χέρια δεν έχω βάλει πουθενά εκτός από τα απλά πράγματα που θα έκανε ο καθένας γιατί δε γίνεται να περιμένω άπραγος μέχρι να με σώσουν οι τεχνικαράδες... έχω 2 μικρά παιδιά. Όσο για τα γιατροσόφια, ο ενισχυτής με είχε βοηθήσει στο προηγούμενο σπίτι να βρω βραχυκυκλωμένη πρίζα αλλά μέχρι εκεί. Τέλος από προσωπική μου εμπειρία για να βρεις οποιουδήποτε είδους τεχνικό της προκοπής πρέπει να περάσεις από 3-4 κατσαπλιάδες.
  13. Που να ψάξω το πρόβλημα της γείωσης είναι από τον πίνακα; Αν διορθωθεί η γείωση δε θα σταματήσει να πέφτει ο ρελές; Ο ηλιακός θα μπορούσε να ρίχνει το ρελέ;
  14. Αρχικά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε στο ψυγείο, δοκιμάστηκε και αυτό. Έβαλα έναν ενισχυτή με ηχεία να παίξει καθώς ο ενισχυτής θα έπιανε πρόβλημα στη γείωση και όντως αυτό είναι το πρόβλημα! Τα ηχεία βγάζουν έναν θόρυβο (buzzing) σε οποιαδήποτε πρίζα κι αν είναι. Με κατεβασμένα τα πάντα και ανεβασμένη μόνο την ασφάλεια την εκάστοτε πρίζα του ενισχυτή (δοκίμασα διάφορες ασφάλειες) βγάζει συνέχεια θόρυβο. Άρα υπάρχει πρόβλημα στη γείωση...Πως το φτιάχνω τώρα αυτό;
  15. Θα έρθει αύριο άλλος ηλεκτρολόγος, πιστεύει λέει πως είναι ο ηλιακός... Τον τελευταίο μήνα έχω ψάξει ότι βίντεο και φορουμ υπάρχει, σε λίγο θα γίνω κι εγώ ο ίδιος ηλεκτρολόγος. Το θέμα ΔΕΔΔΗΕ που μου γράφεις τι θα μπορούσε να είναι; Τι θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό το πρόβλημα; Μένω Βαρυμπόμπη και τα καλώδια τους εδώ είναι λίγο σαν αυτά που απλώνεις μπουγάδα αλλά αυτό είναι πολλά χρόνια τώρα.
  • Δημιουργία νέου...