Προς το περιεχόμενο

nautikoslg

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    213
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.360 προβολές προφίλ

nautikoslg's Achievements

  1. nautikoslg

    ΧΙΑΟΜΙ 13Τ PRO BLACK 12/512GB

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/04/2024 01:40 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ανταλλασεται η συσκευη XIAOMI 13T PRO σε χρωμα μαυρο και χωρητικοτητα 512 GB . Η συσκευη ειναι ελληνικη εκδοση και οχι κινεζικη, κανονικα με παραστατικο απο μαγαζι . Σε κατασταση βιτρινας, με πληρη παρελκομενα και θηκη. Με ενδιαφερουν κυριως samsung/huawei. Εγγυηση οι αξιολογησεις μου.

    1 €

  2. Ετσι ακριβως συνεβη (γνωριζω για τι ημουν παρων στις κλησεις) και στη περιπτωση του γαμπρου μου . Δυστυχως δεν εχει προφιλ εδω, οποτε τα γραφω εγω γιατι αξιζει να τα πω . 1) H GOLEARN προσπαθει να σου πουλησει mock tests με διαφορα πακετα σε ευρω, τα οποια δυστυχως δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την εξεταση, παρα μονο στο πως μοιαζουν σαν μορφη, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ . 2) Οι εξετασεις ειναι ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ, στο listenning οι απαντησεις δεν ειναι προφανεις και πρεπει να σκεφτεις και να απαντησεις. 3) Στο reading , πολλοι ιδιωματισμοι. 4) Να διαχωρισουμε οτι η golearn ειναι ο "μεσιτης" και η languagecert ο παροχος! Παμε και τωρα στην αποθεωση ! Το παλικαρι εγραψε 89 στα 100 ! Σημερα λαμβανει μηνυμα απο την LanguageCert οτι υπηρξαν "anomalies" στην εξεταση (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ) και οτι ο περαιτερω ελεγχος θα διαρκεσει 10 εργασιμες! Το παλικαρι στο μεταξυ καιγεται να παρει το πτυχιο αμεσα για καταθεση για ΑΣΕΠ. Σε κλησεις (γινανε συνολο 2) που γινανε στον ελληνικο τμημα της LanguageCert , οι υπαλληλοι φανηκαν εντελως ασχετοι και σε οτιδηποτε ρωτουσες δηλωναν οτι δεν ξερουν και να στειλεις εμαιλ μονο! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Η GOLEARN αμεσως πεταει το μπαλακι στην LanguageCert και δεν συμμετεχουν πουθενα! Σε επικοινωνια που εγινε μεσω chat box με το αγγλικο τμημα , και οι ιδιοι δηλωσαν μη αρμοδιοι και οτι πρεπει να στειλεις εμαιλ ! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΟΣ .. Σου πασαρουν το τυρακι οτι με 100-150 παιρνεις πτυχιο και σου προμοταρουν με φανφαρες οτι σε 2 μερες παιρνεις το πτυχιο, αλλα χωρις βασιμο λογο και αιτια σε βαζουν σε μια κατασταση ταλαιπωριας χωρις διευκρινισεις,χωρις σαφεις απαντησεις και ο αλλος να καιγεται να καταθεσει χαρτια για την δουλεια του ως τη Δευτερα. Το απογευμα ξανακαλεσε και παλι ασαφειες και δεν ξερω και και και. Καλεις την εταιρεια την ιδια για επεξηγησεις και δεν ξερουν τι τους γινεται. Το πρωι σημερα 05/03 ελαβε κανονικα το πτυχιο . Μυστηρια πλασματα.. Ενας θεος ξερει τι συμβαινει.. Τελος παντων, οπως καταλαβατε , προχωρατε με δικη σας ευθυνη!!!
  3. ευχαριστω πολυ για τις διευκρινισεις, το εκτιμω ! Οσον αφορα τους εξωτερικους ετσι ωστε να καταληξω σε μια λυση, ειναι ιδανικοτερο ενας σκληρος εξωτερικος τυπου wd my book 12-18tb ή να παρω ενα εσωτερικο να τον κανω εξωτερικο με θηκη ?
  4. Η ερωτηση μου ειναι η εξης : Το λαπτοπ μπορει να διαβασει ως external μοναδα αποθηκευσης 16tb ? Επισης ισχυει οτι με μια εναλλαγη τασης(αυξομειωση) σε ενα δισκο που ειναι με ρευμα, οτι μπορει να καει ?
  5. Καλημερα, Ελεω εργασιας, μου ειναι απαραιτητο να εχω παντα μαζι μου εξωτερικο οταν λειπω μοναδες εξωτερικων δισκων. Αρχισα καποια στιγμη να κουβαλαω τεσσερεις (4) MYBOOK (AC powered) αλλα καποια στιγμη κουρασε το επιπροσθετο βαρος στις βαλιτσες. Καποια στιγμη τραμπαρα τους δισκους μου σε ολους να τους κανω MY PASSPORT/MY ELEMENTS(USB powered). Αφου παρηλθε η αλλαγη αυτη, 2 φορες εχει τυχει να μου πεσει my passport κατω στο πατωμα απο υψος 30 εκατοστων και να χτυπησει η κεφαλη rκαι να κριθει ασυμφορη η επισκευη. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Θα αξιζε περισσοτερο να ειχα εναν 12-16tb δισκο (AC POWERED) ή να συνεχιζα με αυτο το σετ των portable ? Ειναι γενικα αξιοπιστοι οι over 200e μεγαλης χωρητικοτητας δισκοι? Θα εχω θεμα να τον ανανγωριζει το λαπτοπ μου?
  6. ευχαριστω εβγαλα ακρη με αντιπροσωπεια!
  7. Καλησπερα στην ομαδα ! Θα ηθελα παρακαλω πολυ τα φώτα σας γιατι εχω ενα λαπτοπ MSI GE75 Raider 9SG-298NL το οποιο εχει φορτιστη 280w , οπως επισυναπτω στη φωτογραφια ! Που θα μπορουσα να βρω τετοιο φορτιστη αμεσα ή εστω σε ενα διαστημα 15 ημερων με παραγγελια απο καταστημα ? Εχω διαβασει οτι υπαρχουν και μουφα οποτε δεν θα ηθελα να παρω στη τυχη κατι που δεν ξερω αν ειναι αυθεντικο! Ευχαριστω εκ των προτερων !
  8. Τελικα αποφασισα να μιλησω με τη τραπεζα. Εστειλα ολα τα δικαιολογητικα/αποδεικτικα και εγινε αμφισβητηση συναλλαγης. Ελπιζω οτι ειναι θεμα ημερων να διευθετηθει το θεμα. Ευχαριστω πολυ ολους σας για τις θεσεις σας και τις πολυτιμες πληροφοριες/συμβουλες.
  9. Οπως ειπα και προηγουμενως φιλε, με ενημερωσαν οτι δεν θα γινει αντιλογισμος.Η καρτα μου χρεωνεται κανονικοτατα καθε μηνα χωρις αντιλογισμο/πιστωση. το μηνυμα το τελευταιο που ειχα απο αυτους το τελευταιο ηταν 4 Φεβρουαριου και ελεγε τα εξης : Καλησπέρα σας Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία , για την γρήγορη εξυπηρέτηση σας και την επιστροφή των χρημάτων σας Μπορείτε να περάσετε από το κατάστημα για να εξυπηρετηθείτε Άμεσα Σε διαφορετική περίπτωση παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το iban σας Προφανως λοιπον επειδη απεχω απο το εν λογω καταστημα 300χιλιομετρα και αλλα 300 γυρνα, θελω τουλαχιστον 120+ ευρω(σχεδον μιση τιμη απο οτι πληρωσα για το προιον) για να πω οτι θα κατεβω στο καταστημα, και αυτο με τον φοβο μηπως δεν ειναι ενημεροι και ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ. αρα προφανεστατα προτιμησα να τους στειλω το ΙΒΑΝ.. Απο τοτε ειτε στελνω εμαιλ και μενει ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ , ειτε παιρνω τηλεφωνο και ο εκαστοτε υπαλληλος απλα βλεπει τα αιτηματα προς το λογιστηριο χωρις καμια απαντηση , και το μονο που μου λενε ειναι το ποιημα "να ξαναστειλουμε ενα αιτημα". 7-8 αιτηματα εχουμε στειλει σε ενα διαστημα ενος μηνος .. Βλεπω να βγαζουμε Ανασταση !
  10. Συγνωμη κι ολας ετσι! Μου δωσαν ενα ευρος ημερομηνιων οτι απο τοτε ως τοτε θα εχετε παραλαβει την παραγγελια σας .. Η ακυρωση εγινε αφοτου ΠΑΡΗΛΘΕ το ευρος που μου δωσαν για παραλαβη. Το οτι αργησαν να μου τη στειλουν ειναι δικο τους θεμα, αν ειχαν στειλει θα καναμε αλλη κουβεντα.. Αν παρω εγω τη τραπεζα και τους πω οτι πληρωνω δοσεις για ενα προιον που δεν παρελαβα ποτε τι μπορει να γινει? Νομικά αν παω στο συνηγορο δεν θα τρεξει ποιο γρηγορα το θεμα?
  11. Πιστωτικη αλλα αρνηθηκαν τον αντιλογισμο.. ΙΒΑΝ ζητησαν εδω και 35 μερες και ακομα τιποτα.. ουτε φωνη ουτε ακροαση.. δεν μου απαντανε καν !
  12. λογω του οτι οπως ανεφερα ειμαι μακρια απο το καταστημα, και εγινε τοπικα η πληρωμη, δεν γινεται να κανουν αντιλογισμο αλλα καταθεση σε τραπεζα φιλε..
  13. ποια τραπεζα φιλε? με καταθεση θα μου επιστρεφαν το ποσο γιατι χρησιμοποιησα πιστωτικη.. δεν εχω καμια ενημερωση απο 4 φλεβαρη που μου ζητησαν ΙΒΑΝ !
  14. Καλησπερα στο φορουμ. Δυστυχως ειμαι στη πρωτογνωρη θεση που πρωτη φορα στα χρονικά και στα 31 μου ετυχα σε αγορα που εχω μετανιωσει 100φορες. Η ιστορια εχει ως εξης. Στις 13/01/2022 τοπικα στο καταστημα Συγγρου με καρτα πληρωθηκε μια καρεκλα gaming 300EURO. Στις 19/01/2022 την ακυρωσα την παραγγελια για τους δικους μου λογους μιας και δεν την ειχαν αποστειλει καν ακομα. Στις 4/02/2022, αγια μερα,αφου ειχαν προηγηθει πολλες αποπειρες επικοινωνιας απο πλευρας μου, μου ζητησανε ΙΒΑΝ να μου επιστρεψουν το ποσο , μιας και ειμαι 350χιλιομετρα μακρια και δεν μπορω να προβω στο καταστημα .. Σημερα 09/Μαρτιου/2022 δεν μου εχουν επιστρεψει κανενα ποσο.. Εδω να σας πω οτι εχω περασει απειρες ωρες στα τηλεφωνα να βγαλω ακρη , και καθε φορα μου λενε την ιδια ιστορια "θα στειλουμε ενα αιτημα να δουμε τι γινεται" και ποτε δεν εχουν ενημερωση και αναγκαστικα στελνουν καινουριο αιτημα. Αυτη η ιστορια γινεται επαναλαμβανομενα 1 μηνα τωρα. Εχω στειλει εννοειται και απειρα ε-μαιλ ΔΙΧΩΣ απαντηση απο τις 4-Φεβρουαριου. Σκεφτομαι να προβω σε καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη. Παρακαλω παραθεστε αναλογες εμπειριες καθως και συμβουλες μιας και στο συγκεκριμενο κομματι, το βιωνω πρωτη φορα και ντρεπομαι ειλικρινα που αποφασισα να συναλλαγω μαζι τους, εχοντας υποστει τοση ταλαιπωρια 2 μηνες τωρα. Ευχαριστω για το χρονο σας.
  15. Εγω που ειχα θεμα με το συγχρονισμο σε χαμηλες ταχυτητες σε 100αρα γραμμη και με ethernet συνδεση στο desktop, καταληξαμε οτι η συνδεσμολογια του κτηριου απο τον κατανεμητη ως την πριζα(σε πολυκατοικια) ήταν παλαιου τυπου που δημιουργουσε βραχυκυκλωμα στη γραμμη(απο κατανεμητη κλειδωνα στα 99,99 και απο μεσα στα 68-70), και ετσι αποφασισα να τραβηξω κατευθειαν καλωδιο UTP απο τον κατανεμητη(νεα γραμμη ουσιαστικα που ακυρωσε ολο το υπαρχον δικτυο στο διαμερισμα) .Αποτελεσμα? Κλειδωμα 99.999 Mb/s πλεον και κανενα απολυτως θεμα
  • Δημιουργία νέου...