Προς το περιεχόμενο

Main

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    113
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.365 προβολές προφίλ

Main's Achievements

  1. Για κάποιον που έχει 6/6S/7 ίσως ήταν μια καλή λύση αν ήταν στα 350 ευρώ. Με 500-600 ευρώ πας σε XR/XS....
  2. Έπρεπε να το καταλάβω πως οι "πρώτοι" που θα φτιάξουν γυαλιά με αναγνώριση προσώπου θα ήταν Κινέζοι αφού όλοι ίδιοι μοιάζουν ;p
  3. Για κινητο κατηγοριας 500€+ δεν αξιζει , για μια ακομα φορα η Samsung θα μεινει πισω απο το μηλο. Το μονο ιστορικο "μπαμ" που εκανε ηταν η μπαταρια της...
  4. Το προσπαθησα αλλα δεν μπορω να το κανω αυτο γτ οπως σου ειπα δεν δειχνει τπτ στην οθονη οποτε δεν μπαινει σε καποιο μενου....αλλη λυση; Γενικα ξερεις τι ειναι τα 3 beep?
  5. Καλησπερα σε ολους , βρεθηκε στην κατοχη μου ενα ps4 white πρωτης γενιας , το οποιο οπως μου ειπε ο φιλος που μου το εδωσε εχει το εξης θεμα : Μολις το ανοιξεις κανει 3 μπιπ (με μπλε γραμμη) και μενει εκει , στην οθονη δεν δειχνει τιποτα . Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι; Βλεπω στο google οτι κι αλλοι ειχαν το ιδιο προβλημα αλλα δεν μπορουσα να βγαλω ακρη ... Στην Sony ειπαν πως θελουν χρηματα για να το παραλαβουν και απο εκει και περα + οσο κανει η βλαβη -αν υπαρχει- , το θεμα ειναι οτι μπορει να μην ειναι και τιποτα να ειναι κατι απο το software και με ενα "restart" να στρωσει , δεν ξερω , οποιος εχει καμια ιδεα ας μου πει , Ευχαριστω.
  6. Main

    iPhone 4 (7.1.2)

    Αν ειναι θεμα μητρικης ποσο παει; 65-75;
  7. Main

    iPhone 4 (7.1.2)

    Ειναι δοκιμασμενο και σε αλλη sim , επισης σε ενα καταστημα που πηγα σχετικοι με apple κτλ μου ειπαν οτι δεν εχει θεμα η κεραια ειναι οκ...
  8. Main

    iPhone 4 (7.1.2)

    Καλησπερα σε ολους , βρεθηκε στα χερια μου ενα iphone 4 απο μελος της οικογενιας και εχω το εξης θεμα: Το κινητο μου λενε οτι δουλευε μια χαρα πριν κανα 2μηνο μεχρι που μια μερα ξαφνικα εχασε το σημα του και δεν μπορουσε να βρει δικτυο. Το googlαρα και ειδα πως το αντιμετωπιζαν πολλοι. Εχετε βρει μια λυση; Το εχω κανει restore , εχω βγαλει το 3g , εχω βγαλει pin τα εχω κανει ολα οσα εγραφαν στα foroum...ειναι σε δικτυο της cosmote με καρτα 4g οχι κομμενη αγορασμενη πριν 1 χρονο. Εχει την εκδοση 7.1.2 ειναι η τελευταια αν δεν κανω λαθος για το 4. Αν καποιος ξερει και εχει την λυση ας μου στειλει p.m . Ευχαριστω!
  9. Δυνατο fail απο την LG. Ποσο μαλλον για τετοια τιμη , να ηταν 50$ να το παρει κανεις... τωρα με 150 ουτε ο 50αρης Κορεατης.
  10. Main

    Huawei 3C προβλημα με SMS

    Καλησπερα σε ολους , εχω το εξης θεμα , πηρα απο το ιντερνετ το Huawei 3C και ανακαληψα πως δεν δεχομαι sms μπορω να στειλω κανονικα αλλα δεν δεχομαι καθολου και απο κανεναν. Πηγα στον Γερμανο αφου το κοιταξε ο τεχνικος μου λεει οτι μαλλον δεν υποστηριζει το δικτυο της cosmote την συσκευη για να μου στελνουν. Ερωτηση : Αφου στελνω γτ να μην δεχομαι; Επισης σε αλλα φορουμ δεν ειδα να εχει καποιος αλλος ιδιο θεμα , τι μπορω να κανω ; Ευχαριστω προκαταβολικα insomniancs!
  11. Σ'ευχαριστω για όλα! Να'σαι καλά!
  12. Στέλνω π.μ για το λευκο πληκτρολόγιο και την οθόνη.
  • Δημιουργία νέου...