Προς το περιεχόμενο

Pigkolampits

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    66
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Pigkolampits's Achievements

  1. Ότι και να πούμε τα μηχανήματα αυτά είναι κοσμήματα. Τέλος. Όσο για το πόσο κάνουν και τα λοιπά, απλά να σας πώ ότι δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης και όποιος έχει τα λεφτά τα αγοράζει.
  2. Αηδία και ξέρασμα..... Δηλ. σε όλα να αντιγράφει την Apple; Και άντε πές οκ αντιγράφει, πάλι πλαστικά;;;; Όχι ρε Samsung τέλος με τα πλαστικά σου και τα lag σου και και και. Πληρώνεις κινητό 600-700 ευρώ θέλεις να το αισθάνεσαι και στο χέρι. Πόσα άτομα ξερω που πήραν το Galaxy S4 και μετά απο μια βδομάδα αισθάνονταν οτι το κινητό τους ψεύτικο.... και τώρα με το χρυσαφί χρώμα θα είναι....... μην πω.
  3. Ε ναί ρε παιδιά δηλ. έλεος έχω βαρεθεί Όχι Screen Protector (Front + back + body) Όχι θήκη σιλικόνης Πέρνουμε κινητά και φοβόμαστε να τα αγγίξουμε και το κρύβουμε κάτω απο ένα σωρό τρόπους προστασίας και στο τέλος καταλήγουμε κάτι όμορφο να το κάνουμε αντιαισθητικό.... δηλ. το άν κάνει μια καμπύλη (για να μην μπορούμε ούτε με την παλάμη μας να ποιανουμε το κινητό) θέλουν να κάνουν; Ποιός θα το έπερνε αυτό το πράγμα αλλα και γιατί;
  4. Σιγά την καινοτομία. Να κάτσουν να σκεφτούν τρόπους να μην χαράσονται τα κινητά, να μην ξεβάβουν τα αλουμίνια και να κρατάει η μπαταρία μέρα χωρίς φόρτιση και να αφήσουν τις @@κίες.
  5. Lumia 920 τώρα που η τιμή του είναι 299 κοντά είσαι μια χαρά.
  6. http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007413&sid=1 Το κατάστημα Eshop κάνει την εξής προσφορά στο Crazy Sunday του Nokia Lumia 920 299.50 Την είδα, την παραθέτω για όποιον ενδιαφέρεται
  7. Έλεος με τις ψευτοπροσφορές της cosmote... και what's up. Αφού δίνουν που δίνουν τα 1,5 giga το κάνουν για 15 μέρες, ούτε για μήνα λές και κάποιος του χρειάζονται τόσα. Καθαρά μαρκετίστικα κόλπα όπως με την what's up και τα reloadit με δώρα για 7 μέρες. ΡΕ ΟΥΣΤ!
  8. Καταλάβαμε, κάνα 600άρι θα έρθει ευρώπη... Πάνε καλά με τέτοια specs και θέλουν να εδραιωθούν στην αγορά; Γιατί να μην προτιμήσει κάποιος το Πολύ ανώτερο Nexus 4; επειδή αυτό έχει χρωματικούς συνδιασμούς; Fail για μένα.
  • Δημιουργία νέου...