Προς το περιεχόμενο

christakos07

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.160
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.726 προβολές προφίλ

christakos07's Achievements

  1. Έχει κάποιος ιδέα σε πόσο καιρό περίπου λαμβάνουμε την επιταγή Σκλαβενίτη από Ελπέντισον; Είχα συμφωνήσει για παραλαβή την προηγούμενη Δευτέρα αλλά ποτέ δεν ήρθε κάποια κούριερ ή κάποιο ειδοποιητήριο. Απευθυνόμαστε στην befon ή πρέπει να μιλήσουμε με τον πωλητή που μας έδωσε την προσφορά;
  2. Δεν ήξερε το κεντρικό κράτος να ρωτάει τον καθένα προσωπικά αν θέλει οπτικές ίνες ή όχι. Θα το βάζουμε σε δημόσια διαβούλευση.
  3. Μην δίνετε στο ζωντανό γάλα. Μια οικονομική και σχετικά καλή τροφή από το pet shop και η γατίνα θα είναι ικανοποιημένη. Eπίσης, αν είστε διατεθειμένοι να καλύψετε το μετέπειτα κόστος στείρωσης, μιλήστε με ένα φιλοζωικό σωματείο να σας προτείνουν κάποιον οικονομικό κτηνίατρο. Θα χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός βέβαια για να γίνει αυτό. Κάποια από τα μωρά θα είναι όμορφα σαν τη μαμά τους, οπότε θα μπορούν να δοθούν εύκολα για υιοθεσία.
  4. Για τι προσφορά μιλάμε αν γίνει σύσταση από μέρους σου;
  5. Αν αγαπάς το γατί όπως λες, θα βάλεις δίχτυ. Είναι το μόνο αποτελεσματικό μέσο προστασίας που υπάρχει αυτήν τη στιγμή. Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα.
  6. christakos07

    Πόσo να πουλήσω..?

    Ενδεικτική τιμή πώλησης για το συγκεκριμένο: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B09GKLC5K4 Έχει αγοραστεί μέσα Νοεμβρίου 2022 και λογικά έχει εγγύηση διετούς διάρκειας. Είναι σε κατάσταση καινούριου.
  7. Για ποιον ακριβώς λόγο ρωτάς την άποψη των πωλητών; Κάνε αίτηση, θα λάβεις εξοπλισμό και θα δεις αν τελικά είναι ικανοποιητική η σύνδεση (που πιθανώς θα είναι). Αν κάτι πάει στραβά, το πρόστιμο εντός του πρώτου διμήνου είναι πολύ χαμηλό.
  8. 23 Φλεβάρη πρωί έκανα την αίτηση, το μεσημέρι είχαν στείλει με e-mail το συμβόλαιο. Σήμερα έλαβα μήνυμα ότι από τις 27 Φλεβάρη εκπροσωπούμαι από τον ΗΡΩΝ. Τηλέφωνο για το συμβόλαιο δεν με πήρανε, μόνο ένας τύπος αρκετά αργότερα, με ενημερωτικό σκοπό.
  9. Τι τιμή σας έχουν δώσει για ανανέωση μετά την διετία; Κάτι ψέλλισαν για 16 ευρώ στο τηλεφωνικό κέντρο και γέλασα. Δεν πρόκειται να πληρώνω για κατακρεουργημένη 40άρα σύνδεση συνολικά 42-43 ευρώ τον μήνα..
  10. Αγόρασε κάτι που κάνει 91.24 Μπορείς να τα κάνεις μεταφορά με χρήση της πιστωτικής σε paypal/revolut/payzy.
  11. Ημουν Ήρων από 5-6 Νοέμβρη έως μέσα Δεκέμβρη (50 άρι τσεκ). Μάλιστα πλήρωσα και 6 ευρώ τελικό. Από μέσα Δεκέμβρη έως τώρα είμαι Elpedison και το 100αρι έχει σχεδόν φαγωθεί. Να πάω πάλι Ήρων για νέο 50άρι; Η παροχή δε φαίνεται ενεργή.
  12. Αντίστοιχα εγκρίνω την Lindocat. Παλιότερα χρησιμοποιούσα τις άμμους της Sanicat μέχρι που αποφάσισε να ανεβάσει κατά πολύ τις τιμές της. Θεωρώ την Lindocat αντίστοιχη. Επίσης, λίγο καλύτερη η Everclean αλλά η διαφορά τιμής είναι χαώδης. Βέβαια, θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτήν εδώ που προτάθηκε παραπάνω 🤔🤔: https://petheartshop.gr/cat-spa-ammos-ygieinis-me-zeolytho-10kg/
  13. christakos07

    Skroutz Plus

    Μέσω skroutz? Παίρνεις μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης από την συναλλαγή.
  14. christakos07

    Skroutz Plus

    Ακυρώνεις την παραγγελία και ξαναπαραγγέλνεις ελπίζοντας να το στείλουν με ACS. Βάζεις και ένα αντίστοιχο σχόλιο.
  • Δημιουργία νέου...