Προς το περιεχόμενο

Owen

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    286
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.061 προβολές προφίλ

Owen's Achievements

  1. Και εγώ θα συμφωνήσω με τον @polakis21 . Το παιχνίδι είναι σαφώς ανώτερο και διαφορετικό στο gameplay από το top spin 4. Μόνο αν το παιξεις το καταλαβαινεις . Στα βίντεο φαίνεται ίδιο αλλά απέχει κατά πολύ . Αυτό που με ξενίζει λίγο είναι το timing στα shots. Δεν το έχω βρει στο 100% ακόμα . Επισης έχω την εντύπωση ότι το παιχνίδι έχει την τάση να γίνονται εύκολα breaks στο σέρβις του αντιπάλου . Τουλάχιστον με την ΑΙ ακόμα και στο legend επίπεδο που είναι το ανώτερο , μου είναι πιο εύκολο να σπάσω το service του αλλού από το να κρατήσω το δικό μου . Μην το ξεχάσω . Όσοι το πάρετε με το που μπείτε στο παιχνίδι απενεργοποιήστε κατευθείαν την πράσινη μπάρα με το timing. Δεν βοηθάει καθόλου . Περισσότερο μπερδεύει .
  2. Η μάχη του Genichiro είναι χορογραφία !Ότι καλύτερο υπάρχει σε boss fight.-
  3. Θα τα έχει παίξει λογικά όλα αυτά που λέτε . Τα μόνα ίσως που να μην έχει παίξει είναι το code vein ή το hollow knight
  4. Η αλήθεια είναι ότι το roster των παικτών είναι ελλιπέστατο αλλά προτιμώ ένα καλό gameplay . Ας ελπίσουμε ότι μελλοντικά θα προστεθούν και άλλοι παίκτες . Προσωπικα με απασχολούν το βαθος στα modes και το online (lag ).
  5. Το είχα αγοράσει πέρυσι στο steam και έκανα refund . Κάτι με χαλούσε δεν ξέρω. Το full ace tennis simulator με τα mods το θεωρώ πολύ ανώτερο από το tennis elbow αλλά και πάλι μπροστά στο top spin 4 δεν συγκρίνεται κανένα. Αυτή η στιβαρότητα στο gameplay και τον ρεαλισμό που προσφέρει για εμένα είναι αξεπέραστη για αυτό και περιμένω πως και πως να βγει.όπως και πολοί αλλοι
  6. Είπαν ότι κατάφεραν να πάρουν κομμάτια του κώδικα από το top spin 4 και να τα μεταφέρουν αυτούσια στο νέο παιχνίδι . Προφανως και έχει πολλές ομοιότητες με το παλιό αλλά μην ξεχνάμε ότι εκείνο το παιχνίδι ήταν ήδη σε πολύ υψηλό επίπεδο όσον αφορά το gameplay. Αλλαγές υπάρχουν όσον αφορά στο time shot meter και στα service. Έχουν προσθέσει και μερικά νέα animation. Από modes είπαν ότι θα έχει career mode single player, κάτι σαν online career mode με τους παίκτες τους δικούς μας , world tour με τους κανονικούς και ranked/unranked matches. Με δεδομένη τι σαπίλα που κυκλοφορεί εκεί έξω σε αυτό του είδους το άθλημα το παιχνίδι είναι λουκούμι. Θα μπορούσαν να έχουν περισσότερους παίκτες αλλά οκ .
  7. Δεν εχουν πει κατι οπότε δεν νομίζω στην αρχή τουλάχιστον
  8. Πρόκειται για τον διάδοχο του top spin 4 . Αναπτύσσεται πάλι από το studio της Hangar 13 με εκδότη την 2K. Ημερομηνία κυκλοφορίας είναι 26/4/2024 και θα κυκλοφορήσει στο PC, PS4,PS5, Xbox Series X/S και Xbox One.
  9. Owen

    Elden Ring [PC]

    Εμένα αυτά που γράφεις όσον αφορά τη διάρκεια με καλύπτουν και σε αυτή την περίπτωση οντως το 40αρι είναι τίμιο . Μένει να το δούμε και στην πράξη αυτό .
  10. Owen

    Elden Ring [PC]

    Εχω την εξής ερώτηση. Όχι αποκλειστικά σε εσένα αλλά σε όλους μας. Πόσο χρόνο σας πήρε να τερματίσετε το παιχνίδι την πρώτη φορά που το πιάσατε στα χέρια σας? Όχι να το κάνετε platinum(όπως εγώ και πολλοί άλλοι) και χωρίς να κοιτάξετε video ή guides. Αυτό τον χρόνο κρατησέ τον για όταν βγει το dlc(sorry expansion) και αν δεν βγει ο διπλάσιος χρόνος περίπου σε σχέση με το πόσο θα σου πάρει να τελειώσεις το dlc(expansion) χωρίς να τα κάνεις όλα γιατί εκ των πραγμάτων κάποια θα τα ξεχάσεις/αφήσεις για το δεύτερο πέρασμα που θα του κάνεις , τότε να δούμε τι γνώμη όλων μας για τον αν αξίζει τα 40 ή όχι. Προσωπικά μακάρι να βγω ψεύτης γιατί λατρεύω τα παιχνίδια της FS και να πέσετε όλοι ευχαρίστως να με κράξετε. Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά που γράφετε περί αλλων εταιριών και το πόσο χρεώνουν τα δικά τους παιχνιδια-dlc, αλλά στο τέλος η διάρκεια και το περιεχόμενο μετράει και δυστυχώς είτε μας αρέσει είτε όχι το κόστος σχετίζεται ακόμα και όταν πρόκειται για expansion στη μισή τιμή του κανονικού παιχνιδιού.
  11. Owen

    Elden Ring [PC]

    Για όλα φταίει η Bandai Namco. Μπήκε σφήνα στη μέση και αναγκάζει την FS να το πουλήσει σε υψηλή τιμή επειδή το κανονικό παιχνίδι έσπασε τα ταμεία τους . Το dlc για εμένα από αυτά που γράφει επίσημα η εταιρία είναι μικρό και τα 40 ευρώ είναι πολλά . Δεν είπε κανεις ότι δεν τα δωσουμε ή ότι δεν θα το απολαύσουμε αλλά αυτό είναι καθαρή κλοπή . Αν ήταν στο χέρι της FS πιστεύω ότι δεν θα το έδινε τόσο υψηλά . Και όλη αυτή η αναμονή οφείλεται στην Bandai Namco και στα τσιφλίκια της .
  12. Owen

    Elden Ring [PC]

    Μόνο σε εμένα φαίνεται μικρό το limgrave?
  13. Owen

    Elden Ring [PC]

    Μιας και αναφερθήκατε στη Malenia
  • Δημιουργία νέου...