Προς το περιεχόμενο

Arikado

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.215
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Arikado

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Katerini

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.967 προβολές προφίλ

Arikado's Achievements

  1. Προσπαθώ εδώ και μισή ώρα να το ενεργοποιήσω αλλα τίποτα μου βγαζει μηνυμα ότι έχει καταχωρηθεί. Δε μπορώ να βρώ κάποια λύση προς το παρών.
  2. Παιδιά καλησπέρα,έχω τις τελευταίες μέρες που παίζω το beyond two soul στο pc.Για όσους το ξέρουν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε ταινίες/σειρές?
  3. Τα pins δεν έσπασαν σε καμία περίπτωση. Είχαν στραβωσει 6-7 πλαϊνά κυρίως. Επειδή είχα στείλει πρόσφατα τον υπολογιστή (cpu τροφοδοτικό μητρική κλπ κλπ καινούργια) λόγω coil whine σε τεχνικό τμήμα, μου είπαν πως έτρεξαν το burn in test από passmark χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. (Το coil whine ήτανε τελικά από την gpu 1070 ti). Οπότε νομίζω πως είμαι καλυμμένος. Καλού κακού έχω αφήσει το prime 95 να τρέχει εδώ και εφτά ώρες με μέγιστη θερμοκρασία 75 βαθμούς χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Σκέφτομαι να το αφήσω λίγο ακόμα.
  4. Παιδιά καλησπέρα,έχω εναν 5700x που από κουταμαρα μου στραβωσα κατά λάθος 6-7 ποδαράκια, προσπάθησα να τα ισιωσω και κούμπωσα τον επεξεργαστή προσεκτικά στο socket. Ο υπολογιστής λειτουργεί χωρίς κανένα προβλημα απλά για να είμαι και εγώ σίγουρος 100% κατέβασα το prime 95 για να στρεσαρω τον επεξεργαστή,πόση ώρα/ώρες πρέπει να αφήσω το prime 95 ανοιχτό να στρεσαρει τη cpu?
  5. Παιδιά καλησπέρα, μόλις έκανα αναβάθμιση τον υπολογιστή μου. Έχω σαν cpu cooler την παλιά μου be quiet Dark rock pro 3 αλλά μόλις είδα πως δεν έχει mount για ΑΜ4 (το υποστηρίζει όμως) οπότε έκανα παραγγελιά ένα mount kit από το skroutz.Ενας φίλος έχει την παλιά του stock ψύχτρα από τον 3700x η οποία ήταν μαζί με τον επεξεργαστή όταν τον είχε πάρει. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω προσωρινά με τον 5700x μέχρι να έρθει το mount kit για την ψύχτρα μου η θα υπάρχει πρόβλημα?
  6. Παιδια καλησπέρα, έχω τσεκαρει κάποιος τίτλους του 360 που είναι bc με το xbox one από το Microsoft Store της Αργεντινής. Υπάρχει τρόπος να τα αγοράσω από το συγκεκριμένο region?
  7. Το θέμα είναι πόσο bottleneck θα τρώει το όλο σύστημα. Πχ την πάρω και τα games να τρέχουν καλύτερα στην 960 απ ότι στην 1650 super. Δλδ η διαφορά είναι πως αμιγώς ελάχιστη. Μιλάμε πάντα για 30fps/uncaped και medium presets.
  8. Δυστυχώς τα οικονομικά είναι περιορισμένα την συγκεκριμένη περίοδο. Για αυτό και το budget είναι περιορισμένο (120-140€) κάποια θα γίνει ολική αναβάθμιση αλλά σίγουρα σε καμία περίπτωση ακόμα! Μόνο κάτι το τελευταίο! Η μητρική μου είναι PCIE 2.0 παίζει σοβαρό ρόλο? Βλέπω πως η 1650 Super έχει δύο μοντέλα σε ddr5 έχει PCIE 3.0. και σε ddr6 σε PCIE 4.0.
  9. Σίγουρα μεταχειρισμένη και μιλάμε για καθαρά 1080p μιας και η οθόνη μου είναι FHD. Και είμαι ανάμεσα σε rx580 και 1650 super (τείνω προς την 1650 να σου πω την αλήθεια). Games κλασσικά πχ Deathloop, Plague Tale Requiem, AC Valhalla κλπ. Τίτλους που δεν μπορώ να παίξω με την 960 με τίποτα. Δεν με νοιάζει τόσο δηλαδή όλα στα ultra κλπ και 60fps. Δεν θέλω κάτι το τρομερό απλη φυσιολογική χρήση. Αξιοπρέπεια στα γραφικά όσο γίνεται και πχ στα 30fps είμαι κομπλέ.
  10. Δεν ξέρω αν αξίζει τόσο να πηγαινα σε 1070 απευθείας.η κάποια κάρτα παρόμοιας δύναμης.
  11. Οπότε προτείνεις να προχωρήσω στην αγορά μιας 1650 super? Η πιστεύεις πως μπορώ να πάρω και κάτι καλύτερο?
  12. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμβουλή σου φίλε μου και μάλλον αυτό θα πράξω! Κάτι τελευταίο για να μου φύγει και η ιδέα μόνο. Να φανταστω ούτε με μια 480 θα κάνω δουλειά?
  13. Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα απαρχαιωμένο σύστημα και σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα γραφικών απλά ίσα ίσα να παίξω κάποια games μιλάμε για 1080p πάντα και στα 30 fps είμαι ευχαριστημένος δεν έχω τέτοια κολλήματα. CPU: AMD FX 8370 MB: Asrock Fatal1ty 990 fx killer Ram:12 Gb GPU:EVGA 960 GTX 4Gb PSU:Evga SuperNova 750g2 Gold Ξέρω πως θα τρώω σχετικά αρκετο bottleneck ειδικά με νέα GPU οπότε κοιτούσα κάτι για μεταχειρισμένη και είμαι ανάμεσα σε 1650 Super ,RX 570/580 και 1070. Ποια πιστεύετε πως θα είναι καλύτερη για το συγκεκριμένο σύστημα χωρίς να τρώω αρκετά μεγαλο bottleneck?
  • Δημιουργία νέου...