Προς το περιεχόμενο

propatzis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    591
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.603 προβολές προφίλ

propatzis's Achievements

  1. καλησπέρα στην παρέα. Μετακόμισα πρόσφατα κ μου έδωσε η γειτόνισσα τον κωδικό του wifi για χρήση του ιντερνετ. Το θέμα είναι οτι εχω σταθερό pc και επειδή μου έδωσε το ελεύθερο να το κανω οτι θέλω σκέφτομαι να βάλω κάρτα στον σταθερό για να πιάνω το wifi απέναντι.Μπορεί καποιος να δώσει τα φώτα του??? ευχαριστώ.
  2. καλημέρα στην παρέα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Η κάρτα γραφικών δεν βλέ[ει τους drivers.Στο device manager την εχει βγαλει κανονικα αλλα με το γνωστο θαυμαστικο.Κατεβάζω κανονικά τους οδηγούς απο το site τους κανω install κ η καρτα δεν τους βρισκει ενώ ολα πανε σωστα.Εχω δοκιμασει κ με ddu απο safe mode μετα παλι δεν τους βλεπει.Δοκιμασα κ σε ενα παιχνιδακι κ βγαζει d3d9 error. Εχει κανεις καμια ιδεα? το συστημα ειναι ενα παλιο λαπτοπ με nvidia 8400m Gs.
  3. μπορω να κανω κατι για να το φτιαξω ή μπα?
  4. win xp εχει δν σηκωνει κατι αλλο νομιζω. αυτο μου βγαζει αν το βαλω στον browser http://prntscr.com/we30u7 καλη χρονια με υγεια.
  5. α οκ σε ευχαριστω για τον χρονο σου.καλη χρονια να εχεις με υγεια.
  6. αυτο εχει να κανει με το error που μου δινει?
  7. ναι στο desktop μου δουλευει κανονικα.
  8. τα εχω κανει αυτα και δεν εγινε κατι. δεν μπαινω απο τον browser για να παιξω.κανονικα απο το shortcut.λογικα κατι κενο υπαρχει οταν παει να κατεβασει τα στοιχεια που θελει.
  9. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Ανέστησα τελικα το παλιο μου dell 910 δουλευει άψογα κ χωρίς προβήματα για ιντερνετ youtbe κτλ. κατέβασα ενα παιχνιδάκι (drakensang online) το εκανα Install κ όταν μπαινει στο μενου να βαλω στοιχεια λογαριασμου πρεπει να κατεβασει τα απαραιτητα στοιχεία.εκει παίρνω το εξής error: ''download error: url-https://www.drakensang.com/applet/gamemanifest.xml, code=6, msg=SSL handshake failed''. ξερεις καποιος πως κ τι???το έψαξα λίγο έκανα καποια πράγματα αλλά δεν έγινε κάτι.
  10. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.λογικα θα κανω καποιες δοκιμες με οτι εχω. Μηπως μπορει καποιος αν ξερει να μου δωσει ενα λινκ για να κατεβασω προγραμματακι για να περασω win xp σε εναν εξωτερικο να ξεκιναει απο εκει το dell? εχω δοκιμασει το Rufus κ το WintoUsb αλλα δν υποστηριζουν τα xp.
  11. Καλημέρα στην ομάδα και χρονια πολλά καλή χρονιά με υγεία. Ανακάλυψα ένα ξεχασμένο dell inspiron 910 mini και θέλω να το αναστήσω.Απο ότι είδα εχει πεθάνει ο σκληρός του αυτος ο περιεργος που εχει ο STEC PATA ssd.Kαι επίσης μνημη εχει 1gb PC2-6400 και απο οσα ειδα ειναι sodimm ddr2 κατι τετοιο. 1) Υπαρχει περίπτωση να βρω ανταλλακτικά τέτοια? 2) Μια σκέψη μου ήταν να του βαλω λειτουργικο σε εξωτερικο δίσκο.Τι γνωμη εχετε κ γενικα καμια ιδεα για να τον αναστησω? Φυσικα δεν μιλαω για τελευταιο λειτουργικο.Για κανε vista το σκεφτομαι.απλα για να τον αναστησω.
  12. propatzis

    αλλαγη router

    Καλησπερα στην ομαδα. Εχω την εξης ερωτηση: Αν αλλαξω το βασικο ρουτερακι που ερχεται με την forthnet και παρω κατι απο τα καλα θα δω διαφορα στην ταχυτητα μου?θα ειναι πιο σταθερο ή γενικα θα μου δωσει κατι παραπανω? δεν εχω αποσυνδεσεις γενικα αλλα μηπως μεγαλωσω την ταχητυτα μου.εχω βασικη συνδεση εως 24 κ ενω επιανα σταθερα 14 εχει πεσει στα 10-11.
  • Δημιουργία νέου...