Προς το περιεχόμενο

koarer

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    128
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.080 προβολές προφίλ

koarer's Achievements

  1. koarer

    Pokemon OG Cards. (2002/2005)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/03/2024 05:09 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπερα σας, πουλαω τις παραπανω καρτες Pokémon χρονολογιας 2002-2005. Περισσοτερες πληροφοριες σε μηνυμα.

    1 €

  2. Ευχαριστώ Πόλυ! Μην εκανα κάνα λάθος και πάθαινε τπτ η μητρική
  3. Οπώς λέει και ο τιτλος πόσα volt πρεπει να είναι? Έχω την 990xa-ud3. Αύτη που πήρα είναι 3volt κάνει?
  4. Δεν μου λεει πουθενα realtek..και δεν εχω φλασακι δεν το πιστευω την τυχη μου μεσα.. Πηρα τηλ τον τεχνικο επειδη μονος μου δεν μπορω και μου οτι μαλλον εχει καει αυτο της μητρικης..αν ειναι ετσι απλα παιρνω μια καρτα δικτιου λεει και θα ειμαι οκ ! Αν ειμαστε τυχεροι και εχουν κατι οι drivers εχει καλος!
  5. Πηρε τηλ τον αδλεφο μου και μου λεει βαλε το cd και κατεβαλε τους drives,,ωραια το εβαλα εγω αλλα που να ξερω πως να κατεβασω και απο που..εγω τα windows 7 ultimate 64 ..για πες μου και εσυ τι πρεπει να κανω? Αν θες στελνω και screenshot!
  6. Kαι πως μπορω να το κανω αυτο? Να φωναξω ενα γνωστο μου τεχνικο να τελειωνω?
  7. Καλησπερα στο forum,λοιπον παιδια εχω τεραστιο προβλημα..Εβρεχε παρα πολυ ( οταν λεω παρα πολυ εννοω πολυ πολυ πολυ βροχη) . Εγινε ενα μπαμ λοιπον ( μενω σαλαμινα btw) . Και καηκε το modem ..το αλλαζουμε λοιπον ( σημερα ολα αυτα ) και κανονικα μπαινει ασυρματα το laptop και με καλωδιο.... πανω στο δωματιο μου ο ο υπολογιστης ομως οταν το συνδεω με το καλωδιο δεν δουλευει..οταν παω και συνδεω το καλωδιο στο laptop ομως δουλεει κανονικα..Λετε να καηκε αυτο την μητρικης οπως κοπηκε το ρευμα? Τι αλλο μπορει να φταει ??? btw οταν ανοιγω την αντιμετοπιση προβληματων των windows μου λεει ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ( Τα windows δεν εντοπισαν εναν σωστα εγκατεστημενο προσαμοργεα δικτυου..Εάν εχετε ενα προσαρμογεα δικτυου θα πρεπει να εγκαταστησετε ξανα το προγραμμα οδηγησης) ... Πραγματικα εχω τρελαθει.. Εχω την 990xa-ud3 ...Σας παρακαλω πειτε μου τι μπορει να φταιει ?
  8. Τα θελω γιατι σε μερικα team fights τα fps πευτουνε λιγο και εγω δεν θελω να πανε κατω απο 60 που ειναι σταθερα..
  9. Καλησπερα στο forum ! Λοιπον σκεφτομαι να αγορασω μια καρτα γραφικων γιατι αυτη που εχω τωρα αρχιζει να τα φτηνει! Λοιπον δινω μεχρι 100 ευρω και παιζω κυριως lol . Πιστευω και θελω κιολας να πιανω πανω απο 120 fps! Θα συνδυαστει με 990xa-ud3 kai amd phenom x6 1090t ! 550w το τροφοδοτικο! Εχετε να μου προτεινετε καμια?
  10. Δεν παίρνεις ένα καινούργιο pc να τελειώνεις?
  11. Θα προσπαθησω και απο τις 2 μεριες να δω..εισαι σιγουρος οτι παιζει ρολο η μερια?
  12. Λοιπον,σημερα πηγαμε και αγορασαμε ενα ανεμιστηρακι για το pc για να μειωσουμε λιγο την θερμοκρασια! Το ανεμιστηρακι ειναι τριπινο δεν ξερω πως λεγεται παντος εχει 3 μικρα βησματακια ασημενια..το βαλαμε στην μητρικη και δεν δουλευε..τωρα εγω δεν ξερω τιποτα απο αυτα ! Μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμιση πατωντας το F12 δεν ξερω και πολλα..τι λετε να φταιει?
  13. koarer

    Έμεινα Ιστορία

    Ευχαριστω για τις ολες τις απαντησεις ! Τελικα στρώθηκα λιγο και διαβασα το βραδυ και το πρωι..Αν και μας τα πε ειπε η καθηγητρια..περναγε απο πανω και μου ελεγε τα σωστο-λαθος και την αντιστοίχιση χαχαχαχα! Περασα λογικα 99% !!!
  14. koarer

    Έμεινα Ιστορία

    Help guys..απλα μερικα tip
  • Δημιουργία νέου...