Προς το περιεχόμενο

glyras

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    35
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

glyras's Achievements

  1. Ναι ήταν κατι που σκεπτόμουν να αλλάξω. Στην πρώτη προσπάθεια που έκανα με ομιλία ζωντανή δεν ακουγόταν καλά. Επίσης ο προγραμματισμός ειναι δομημένος στα αγγλικα και βοηθάει. Το video editor που χρησιμοποιώ εχει text to speech στα αγγλικα. Οποτε, αναγκαστικά στα αγγλικα. Το θέμα είναι οτι έκανα τα video, διότι από το youtube τα παρακολουθεί από εμένα οχι!!!
  2. Γεια σε ολους, ανέβασα στο Youtube κάποια μαθήματα στη Javascript για παιδια , συγκεκριμένα τα έφτιαξα για το γιο μου. Αν θέλετε δείτε τα και πείτε μου γνώμες! Μπείτε στο κανάλι για να δείτε τα υπόλοιπα video
  3. glyras

    Endless runner σε ai2

    θα σε πρότεινα άλλα εύκολα εργαλεία π.χ https://www.scirra.com/tutorials/857/flappy-birds-clone-in-10-minutes
  4. δεν χρειάζεται να ψάξεις για τόσο απλά sample projects http://answers.unity3d.com/questions/183636/how-to-move-an-object-around-with-the-arrow-keys-j.html
  5. εγώ διαπίστωσα ότι ο πιο απλός τρόπος είναι μέσω μιας εύκολης game engine. Εάν πρόκειται να δημιουργήσεις δισδιάστατο παιχνίδι αποψή μου είναι να ασχοληθείς με την CORONA SDK. Φυσικά το ωραίο μιας game engine είναι ότι το δημιουργείς μία φορά ταυτόχρονα για πολλές πλατφόρμες.
  6. http://stackoverflow.com/questions/16189717/how-to-change-single-cell-color-of-datagrid-in-wpf
  7. εάν η εφαρμογή που έφτιαξες δεν έχει κάποια απαίτηση για νεότερο framework, μπορείς να ορίσεις την απαίτηση του στο visual studio σε κάποιο παλαιότερο, ώστε να εκτελείται σε όλους τους υπολογιστές. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb675522(v=vs.90).aspx
  8. glyras

    e-book για Unity3D

    digital tutors, περιέχει σαφέστατα χωρίς περιττά λόγια και φανφάρες tutorials για πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανόμενου και της unity σε 2d.
  9. με την ακτινοβολία τι γίνεται; Φαντάσου ένα κινητό κολλημένο επάνω σου.
  10. Ένα βήμα προτού το καταργήσω, με προλάβατε. Ευχαριστώ.
  11. Ναι έχει τι ίδιο ακριβώς όνομα και κατάληξη με το δικό μου. Έχω κάνει πρόσφατα format, έχω ελέγξει τον υπολογιστή μου για ιό, χωρίς να εντοπιστεί κάτι και άλλαξα password, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Εάν είναι αυτό που αναφέρει ο adi32 παραπάνω, δεν με πειράζει καθόλου.
  12. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πώς το δικό μου email μου στέλνει μηνύματα. Συγκεκριμένα ανά τακτά χρονικά διαστήματα δέχομαι μηνύματα από εμένα, με διαφημιστικό περιεχόμενο φυσικά. Συμπεραίνω ότι ή είμαι σχιζοφρενείς και δεν θυμάμαι το τι κάνω, ή ... κάτι άλλο. Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...